Hvordan skifte batteri på HRM Pro?

21

Ønsker du å lære hvordan du enkelt skifter batteriet på HRM Pro? Denne veiledningen viser deg trinn for trinn hvordan du fjerner beskyttelsesringen, skrur av batteridekselet, erstatter batteriet og monterer beltet sammen igjen. Følg denne enkle prosessen for å forlenge levetiden til pulsbeltet ditt.

I likhet med en skigard kan ikke cellebatteriet i pulsbeltet ditt vare evig. Heldigvis er det enkelt å bytte når de tilmålte timene for batteriet er ved veis ende. Denne guiden fungerer på beltene Garmin HRM-Run, HRM-tri, HRM-Swim, HRM-Pro og HRM Pro plus.

Garmin HRM-Pro Battery Replacement - YouTube
Bildekilde: m.youtube.com

1. Fjern Beskyttelsesringen

Denne vipper du enkelt av med en teskje, eller fingrene hvis du har sterke negler. Ikke bruk skarpe gjenstander for å få den av da dette kan skade ringen eller beltet forøvrig.

HRM-Pro Plus Brukerveiledning - Bytte batteriet i pulsmåleren
Bildekilde: www8.garmin.com

2. Skru av batteridekselet

Dette krever en mindre skrutrekker med kryss-spor. Et finmekanikersett er utmerket til formålet, og fås kjøpt hos Biltema og Clas Ohlson til en billig penge. Ikke mist skruene – de er små! Fjern så batteriet og vent 30 sekunder.

Se også

3. Erstatt batteriet og skru sammen beltet

Sjekk at det ikke er korrosjon/irr inne i huset det batteriet sitter, og rengjør eventuelt dette med en liten børste eller tørr klut (ikke få fukt inn i huset) før du erstatter batteriet med pluss-polen opp. Skru deretter på dekselet og skru det sammen igjen. Vær nøye med at det ikke ligger noe i mellom dekselet og beltet når du skrur det sammen. Dette kan gjøre at fukt sniker seg inn. Pass på at skruene er jevnt strammet, men ikke så mye at du ødelegger gjenger eller skruehode. Det er fort gjort å dra til for mye! Til slutt presser du på beskyttelsesringen igjen. Vipps så er du ferdig!

Se håndboken for Garmin HRM-Pro her gratis. Denne håndboken er under kategorien hjertemålere og har blitt vurdert av 1 personer med et gjennomsnitt på 7.5. Denne håndboken er tilgjengelig på følgende språk: Norsk. Har du et spørsmål om Garmin HRM-Pro eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her.

HRM-Pro Plus Brukerveiledning - Bytte batteriet i pulsmåleren
Bildekilde: www8.garmin.com

Vanlige spørsmål om Garmin HRM-Pro

Finner du ikke svaret på spørsmålet ditt i manualen? Du kan finne svaret på spørsmålet ditt i Vanlige spørsmål om Garmin HRM-Pro under.

Garmin HRM-Pro Plus er en hjertefrekvensmåler som gir nøyaktig og pålitelig data om hjertefrekvensen din. Den er utstyrt med både Bluetooth og ANT+ teknologi for å kunne overføre dataene trådløst til andre enheter. Den bruker en bryststropp for å måle hjertefrekvensen, og denne stroppen kan justeres for å passe komfortabelt rundt brystet ditt.

Hjertefrekvensmåleren har en Bluetooth-versjon 5.0 og en rekkevidde på 3 meter. Den drives av et CR2032 batteri som har en batterilevetid på opptil 1 år.

Med en bredde på 29,6 mm, dybde på 53,7 mm og høyde på 8,6 mm, er denne hjertefrekvensmåleren kompakt og passer komfortabelt på brystet ditt under trening.

Garmin HRM-Pro Plus er ideell for idrettsutøvere og treningsentusiaster som ønsker å ha nøyaktig informasjon om hjertefrekvensen sin under trening. Den gir pålitelige data som hjelper brukerne med å optimalisere treningsøktene sine og oppnå bedre resultater.

Med sitt holdbare design og bruk av premiummaterialer, kan denne hjertefrekvensmåleren tåle daglig bruk og vare lenge. Den er spesielt laget for å være kompatibel med Garmin-enheter, og kan enkelt kobles til andre Garmin produkter for en integrert treningsopplevelse.

Garmin HRM-Pro Plus er et pålitelig og presist verktøy for å måle hjertefrekvensen din under trening, og kan hjelpe deg med å nå dine treningsmål.

Finner du ikke svaret på spørsmålet ditt i manualen? Du kan finne svaret på spørsmålet ditt i Vanlige spørsmål om Garmin HRM-Pro Plus under.

HRM-Pro Owners Manual - Replacing the Heart Rate Monitor Battery
Bildekilde: www8.garmin.com

Folk spør også

Hvordan skifte batteri på pulsbelte Garmin?

fra pulsmlermodulen. Bruk en liten stjerneskrutrekker (00) til fjerne de fire skruene p fremsiden av modulen. Fjern dekselet og batteriet.

Fullstendig svar på www8.garmin.com


Hvilket batteri Garmin pulsbelte?

Fullstendig svar på www.garmin.com


Hvordan koble til HRM Pro?

Parkoble pulsmleren med Bluetooth enheten Sett p deg pulsmleren.Srg for at enheten er innenfor 3 meter (10 fot) av pulsmleren.pne Bluetooth innstillingene p enheten. Pulsmleren skal vises i listen over tilgjengelige enheter.Velg HRM-Pro™-pulsmleren.

Fullstendig svar på www8.garmin.com


Hvordan vaske Garmin pulsbelte?

Skyll pulsmleren etter hver bruk. Vask pulsmleren for hnd etter hver sjuende bruk eller hver gang du har svmt i basseng med varmt vann med en maksimal temperatur p 40 C. Bruk en liten mengde mildt vaskemiddel, for eksempel oppvaskmiddel.

Fullstendig svar på www8.garmin.com


Videoer

Garmin Fenix 7 / Epix / Enduro 2 running performance / running power on the wrist

This sprocket carries extra water!! #mtb #mountainbike #shorts

Garmin heart rate zones setting tutorial 2023

TICWATCH PRO 5 Review: The BEST Wear OS Watch Yet?! // A Complete Guide

Garmin Epix Pro battery in test

Garmin Fenix 3 HR / 5 - How to customize Hike App Settings

Garmin Epix Pro review + tutorial

Garmin with Komoot - Synchronize Navigate Tips and Tricks