Emerio Smart Fryer AF-126672

16

Oppdag emerio smart fryer AF-126672 - en avansert varmluftsfritøse som gir deg en enkel og sunn måte å lage deilige retter med mindre olje. Praktisk design, justerbar termostat og oppvaskmaskin-vennlig konstruksjon gjør denne fritøsen til et flott valg for alle kjøkken.

Innholdsfortegnelse

emerio smart fryer af-126672 er en avansert varmluftsfritøse som kombinerer praktisk design og moderne teknologi for å gi deg en enkel og sunn måte å tilberede maten din på. Med en effekt på 1 700 W og en kapasitet på 9 L, er denne fritøsen ideell for både små og store husholdninger.

Praktisk design og brukervennlighet

emerio smart fryer af-126672 er konstruert med et dobbelt lag og et berøringsvennlig håndtak, som gjør den enkel å bruke og sikker å håndtere. Den har også anti-skli føtter for ekstra stabilitet under bruk. Fritøsen er utstyrt med en innebygd skjerm som viser fritøyens status, slik at du alltid har kontroll over tilberedningsprosessen. En justerbar termostat lar deg velge ønsket temperatur for matlagingen, og en klar-varsling indikerer når fritøsen er klar til bruk.

Sunn matlaging med lite olje

En av de store fordelene med emerio smart fryer af-126672 er at den lar deg tilberede mat med lite eller ingen olje. Den bruker varmluftsteknologi til å sirkulere den varme luften jevnt rundt maten, noe som gir en sprø og deilig overflate uten å bruke store mengder olje. Dette gjør fritøsen ideell for de som ønsker å redusere kaloriinntaket og lage sunnere retter.

Enkel rengjøring og sikkerhet

emerio smart fryer af-126672 er enkel å rengjøre, takket være sin oppvaskmaskin-vennlige konstruksjon. Du kan trygt plassere både fritøskålen og kurven i oppvaskmaskinen for en grundig rengjøring etter bruk. Fritøsen er også designet uten bruk av Bisphenol A (BPA), noe som gir deg ekstra trygghet når det gjelder matlaging og matlagring.

Teknisk spesifikasjon:

Effekt Kapasitet Dimensjoner (BxDxH)
1 700 W 9 L 410 mm x 450 mm

Spørsmål og svar

Hvis du har spørsmål om emerio smart fryer af-126672 eller trenger hjelp, kan du finne svarene i den medfølgende håndboken. Håndboken er tilgjengelig på norsk og engelsk, og gir deg detaljert informasjon om bruk, vedlikehold og sikkerhet.

Emerio AF-126672 håndbok - Last ned her

Hvis du ikke finner svarene du leter etter i håndboken, kan du også sjekke listen over vanlige spørsmål om emerio smart fryer af-126672. Hvis spørsmålet ditt ikke er oppført, har du muligheten til å stille det direkte til produsenten.

Konklusjon

emerio smart fryer af-126672 er en pålitelig og brukervennlig varmluftsfritøse som gir deg muligheten til å tilberede maten din på en sunn og enkel måte. Med sin praktiske design, justerbar termostat og oppvaskmaskin-vennlige konstruksjon, er denne fritøsen et flott valg for alle som ønsker å lage deilige retter med mindre olje. Uansett om du er alene eller har en stor familie, vil emerio smart fryer af-126672 være et verdifullt tillegg til ditt kjøkken.

Emerio smart fryer AF-126672 - Elkjøp
Bildekilde: www.elkjop.no

Innholdsfortegnelse

Videoer

Tower Air Fryer 9L Dual Basket- How To Use And Review

Top 10 Best Dual Basket Air Fryer 2024 Dual Basket Air Fryer Reviews

Heissluft-Fritteuse, 2 Schubladen, 9 l - Produkt von Betty Bossi

Best Air Fryers 2023 – Only 3 worth buying!

Frühstück!!! Brötchen und Eier zusammen im Air Fryer Heißluftfritteuse gemacht - ein kleiner Test

Emerio digitale doppel heißluftfritteuse - die ultimative lösung für schnelles und gesundes kochen z

Emerio Heißluftfritteuse, Airfryer, Smart Fryer, Test "GUT", Frittieren ohne Öl, 3,6 Liter Volumen

Heißluft-Fritteusen im Test - Alternative zum Backofen? | Airfryer | SUPER.MARKT