Hvordan kan jeg se norsk TV i utlandet?

13.02.2024, 07:25 21

Ja, det er faktisk mulig å se norsk TV i utlandet! Tidligere var det en begrensning kalt "geoblokkering" som hindret tilgang til norske TV-programmer utenfor Norge. Men nå er denne begrensningen opphevet innenfor EU og ES, som betyr at du kan nyte norske TV-programmer fritt når du er på ferie i disse områdene.

Hvis du har et RiksTV-abonnement, kan du enkelt ta det med deg over landegrensen og fortsette å se dine favorittprogrammer, gode filmer og spennende serier mens du er på ferie i EU og ES.

For å få tilgang til norsk TV i utlandet, trenger du bare å sørge for at du har en stabil internettforbindelse. Deretter kan du besøke nettsiden til RiksTV eller laste ned deres app på smarttelefonen eller nettbrettet ditt.

Når du er på nettsiden eller appen til RiksTV, vil du kunne strømme norske TV-kanaler og innhold direkte på enheten din. Du kan se aktuelle nyheter, underholdningsprogrammer, sportsbegivenheter og mye mer fra Norge uansett hvor du befinner deg i EU og ES.

Det er viktig å merke seg at tilgangen til norsk TV i utlandet kun gjelder innenfor EU og ES. Hvis du befinner deg utenfor disse områdene, kan det være nødvendig å utforske andre alternativer, for eksempel å bruke en VPN-tjeneste eller en annen streamingplattform som tilbyr norske kanaler.

Så neste gang du er på ferie i EU eller ES, trenger du ikke å gå glipp av favorittprogrammene dine. Nyt norsk TV uansett hvor du er med RiksTV-abonnementet ditt!

Har du et spørsmål? Spør oss!

Folk spør også

Does Samsung frame TV stay on all the time?

lagt til på 10.01.2024, 18:50

Kan man ringe med Garmin klokke?

lagt til på 09.05.2024, 21:23

How long does ice cream take in Ninja CREAMi?

lagt til på 10.01.2024, 12:55

Is it worth upgrading to Sonos Beam Gen 2?

lagt til på 27.03.2024, 19:28

Can the Samsung frame be left on all the time?

lagt til på 08.02.2024, 13:55