Kan man avslutte Snapchat+-?

07.02.2024, 20:09 25

Ja, du kan avslutte Snapchat+-abonnementet ditt når som helst. Du kan enten gå til innstillingene i Snapchat eller følge kanselleringsprosessen som tilbys av kjøpsleverandøren din.

For å laste ned bilder fra Snapchat, er det to forskjellige metoder du kan bruke. Begge metodene krever at du har lagret bildene du har tatt med Snapchat tidligere, og du kan ikke laste ned bilder du har tatt uten å ha lagret dem i Snapchat på denne måten.

Laste ned enkeltbilder og stories:

  • Bildene og videoene vil lagres i kamerarullen på mobilen din.

Laste ned data fra kontoen din:

  • Når du laster ned dataen din, vil du få en mappe med mange filer. Bildene dine vil være i mappen memories_history, og du kan laste ned bildene derfra.

Når det gjelder sikkerhet, har det kommet rapporter som viser at Snapchat ikke er så trygt som mange av oss kanskje har trodd. Snapchat har en intern app kalt SnapLion, som gir ansatte tilgang til privat data. Dette inkluderer stedsdata, lagrede bilder (Snaps) og privat kontaktinformasjon.

Tidligere ansatte har rapportert om misbruk av SnapLion av ansatte for personlige formål. Dataene har blitt distribuert til andre avdelinger utenfor rettshåndhevelse, og det har vært tilfeller der ansatte har brukt SnapLion for å få tilgang til brukernes lagrede bilder og kontaktinformasjon.

Uansett årsak til at du ønsker å avslutte Snapchat, finner du en enkel veiledning om hvordan du gjør det på PC-en din. Hvis du kan logge inn, kan du slette Snapchat-kontoen på følgende måte:

  1. Slik sletter du Snapchat-kontoen hvis du får logget inn:

Hvis du ikke får logget inn, kan du likevel slette Snapchat ved å sende en melding til Snapchat her.

Har du et spørsmål? Spør oss!

Folk spør også

Hvilken Garmin klokke har lengst batteritid?

lagt til på 10.01.2024, 10:34

Hvor mange år varer et Elsykkelbatteri?

lagt til på 17.04.2024, 14:39

Hvor ser man lynnedslag?

lagt til på 13.02.2024, 11:23

Hvordan slå av push varsler på Iphone?

lagt til på 10.01.2024, 15:19

Hva er forskjellen på Samsung S22 og S22+?

lagt til på 10.01.2024, 23:46