Ford F-150 Lightning Pris i Norge

43

Les om Ford F-150 Lightning Pris i Norge. Utforsk spesifikasjonene, pris og tilgjengelighet for denne imponerende el-pickupen. Søk nå!

Introduksjon

Det er med stor glede og spenning at Ford Norge kunngjør lanseringen av den etterlengtede el-pickupen Ford F-150 Lightning i Norge. Etter en enorm interesse og etterspørsel i USA, har Ford besluttet å utvide produksjonen og gjøre denne imponerende elbilmodellen tilgjengelig for norske kunder. Med sin gode rekkevidde, høye trekkraft og romslige lagringskapasitet, har F-150 Lightning allerede vist seg å appellere til et bredt spekter av kunder. I denne artikkelen vil vi utforske nærmere hva denne el-pickupen har å tilby, spesifikasjonene, prisen og tilgjengeligheten i Norge.

Ford F-150 Lightning – pris, rekkevidde og tester | NAF
Bildekilde: www.naf.no

Spesifikasjoner

Ford F-150 Lightning er en imponerende pickup med en lengde på 5,91 meter og en bredde på 2,44 meter. Den norske lanseringsversjonen, kjent som "Lariat Launch Edition", er tilgjengelig i den unike fargen "Antimatter Blue Metallic". Den leveres med et Standard Range-batteri på 98 kWt utnyttbar energi og har en estimert rekkevidde på 386 kilometer. Med 452 hestekrefter og et maksimalt dreiemoment på 1050 Nm, kan F-150 Lightning akselerere fra 0 til 100 km/t på under 5 sekunder. Den har også en imponerende nyttelastkapasitet på 805 kilo og kan trekke opptil 3.492 kilo.

Kommer til Norge - Norsk elbilforening
Bildekilde: elbil.no

Pris og Tilgjengelighet

Dessverre vil den norske lanseringsversjonen av Ford F-150 Lightning kun være tilgjengelig med det minste batteriet. Prisen for "Lariat Launch Edition" er estimert til å være 1.183.000 kroner inkludert moms og avgifter. Ford understreker at tilgangen vil være begrenset, og de ønsker å finne kunder som virkelig trenger denne pickupen og som kan dra nytte av dens egenskaper både privat og i næringslivet. Interesserte kunder må søke om å få kjøpe bilen på Fords nettsider og vil bli stilt 13 spørsmål om deres behov og bruksområder for kjøretøyet. De første norske kundene forventes å motta bilen før jul i år, men leveringstiden kan variere på grunn av begrenset tilgang.

El-pickupmarkedet i Norge

Per dags dato er det et begrenset utvalg av elektriske pickuper tilgjengelig i Norge. Den eneste konkurrenten til F-150 Lightning er Maxus T90, som har betydelig mindre ytelse og rekkevidde. Med introduksjonen av F-150 Lightning åpner Ford opp for et nytt marked og gir norske kunder muligheten til å nyte fordelene med en kraftig el-pickup med imponerende kjøreegenskaper.

Ford F-150 lightning | Ford NO
Bildekilde: www.ford.no

Konklusjon

Med lanseringen av Ford F-150 Lightning i Norge tar Ford et stort skritt mot å tilby kundene en imponerende el-pickup med imponerende ytelse og rekkevidde. Denne romslige og kraftige pickupen vil appellere til et bredt spekter av kunder som trenger en pålitelig og allsidig arbeidshest. Med begrenset tilgjengelighet og etterspørsel som forventes å være høyere enn tilgangen, oppfordrer Ford interesserte kunder til å søke og vise sin reelle behov for kjøretøyet. Med sin innovative design og avanserte teknologi setter Ford F-150 Lightning standarden for el-pickuper i Norge.

Ford F-150 Lightning klar for Norge
Bildekilde: www.motor.no

Hva vil Wiki fortelle oss?

Den tolvte generasjonen av Ford F-Series er en lett pickup som ble produsert av Ford for modellårene 2009 til 2014. Ford F-150 ble plassert mellom Ford Ranger og Ford Super Duty, og ble den minste pickupen fra Ford Nord-Amerika etter at Ranger ble trukket tilbake i 2011. Dette var den siste generasjonen av F-150 som ble produsert med en egen karosseridesign fra Super Duty-pickupene (F-250 til F-550). Den tolvte generasjonen introduserte en helt ny ramme og karosseri, og markerte også en betydelig overgang i drivverksutvalget.

Sammen med det helt nye designet introduserte den nye generasjonen også oppgraderinger på F-150-modellen. Ford introduserte bedre materialer og interiørfunksjoner på alle utstyrsnivåer, bortsett fra flåtefokuserte modeller. I USA ble Lincoln Mark LT relansert som den høyest utstyrte Platinum-varianten av Ford F-150 (en egen Mark LT basert på den tolvte generasjonen ble designet eksklusivt for Mexico). I 2010 ble Ford Raptor introdusert som den mest ytelsesorienterte F-Series pickupen. I motsetning til de tidligere Ford SVT Lightning-pickupene var Raptor optimalisert for terrengkjøring.

I Nord-Amerika ble den tolvte generasjonen F-150 produsert av Ford ved deres pickup-fabrikk i Dearborn, Michigan og ved deres fabrikk i Kansas City, Missouri. Produksjonen av denne modellserien ble avsluttet i desember 2014, da Ford introduserte den trettende generasjonen av F-Series.

Folk spør også

Kommer Ford F-150 Lightning til Norge?

N KLAR FOR NORGE! Stor, rtff og endelig klar for Norge! F-150 Lightning er vr frste helelektriske pickup – med 5 seter.


Hvor mye bruker Ford Raptor på mila?

Deler 10-trinns girkasse med Ford F-150 Raptor Automatgirkassen kan ogs til enhver tid overstyres med manuelle girvalg. Sammen med den 2-liters EcoBlue-motoren gir denne et forbruk p 0,89 l/mil (233 g/km CO2).

Fullstendig svar på www.rohneselmer.no


Hvor høy er en Ford Raptor?

Raptor har vokst i strrelse, bilen er n 5,38 meter lang, 2,2 meter bred (med speilene ute) og 1,922 meter hy.

Fullstendig svar på nybiltester.no


Videoer

LIFTING an F-150 Lightning: Suspension, Wheels, Tires, Rooftop Tent Install | Bronco Nation

How To Run Your Home From Your F150 Lightning!

The 2022 Ford F-150 Lightning Is An Impressive Electric Mainstream Truck

I LOWERED THE NEW FORD F-150 LIGHTNING - 2022 FORD LIGHTNING LOWERED ON 24s - LOWERED LIGHTNING F150

One Month In, And Here's What We've Done With Our Ford F150 Lightning Lariat!

$99K Price New Ford F-150 Lightning Platinum Black Lineup - Pickup Truck

Ford F 150 Lightning ( It Will Cost $18,000 to Power a Home )

Essai Ford F150 Lightning : un pick-up électrique aberrant !