Google Pixel XL Norge: En Verdig Nexus-oppfølger med Fantastisk Byggekvalitet og Brukervennlighet

27

Les om Google Pixel XL Norge og oppdag dens imponerende byggekvalitet, brukervennlighet og kameraegenskaper. Pixel XL er en verdig oppfølger til Nexus-serien og en av de beste Android-telefonene på markedet. Les mer på GadgetsLand.

Google Pixel XL Norge: En Verdig Nexus-oppfølger med Fantastisk Byggekvalitet og Brukervennlighet

Google Pixel XL er den nyeste telefonen fra Google og den har raskt vunnet over begeistrede brukere med sin imponerende byggekvalitet, brukervennlighet og kameraegenskaper. Selv om Google Assistant fortsatt har rom for forbedring, er Pixel XL en av de herligste telefonene på markedet.

Byggekvalitet og Design

En av de første tingene som imponerer med Google Pixel XL er dens byggekvalitet. Telefonen har en forsiktig kileform som gjør den litt tykkere i toppen enn i bunnen, og dette gir den et unikt og elegant utseende. Den kommer også med en glassplate på baksiden som legger til et ekstra element av luksus. Pixel XL har ingen skjevheter eller uønskede åpninger, og alt føles solid og godt konstruert.

I tillegg til den flotte designen har Pixel XL også imponerende lydkvalitet. Lydene som kommer fra telefonens høyttaler under bruk er av høy kvalitet og minner mer om lydene fra en luksusbil enn de vanlige klikkene og pipene. Dette bidrar til en enda bedre opplevelse for brukeren.

Skjerm og Operativsystem

Pixel XL har en knallgod AMOLED-skjerm på 5,5 tommer med høy oppløsning. Den er levende og klar, og viser bilder og videoer med imponerende detaljnivå. Telefonen leveres også med den nyeste versjonen av Android, Android 7.1, som gir en sømløs og rask brukeropplevelse.

En interessant ny funksjon i Pixel XL er den oppdaterte appskuffen, som nå fungerer som en skuff hvor appene vises. Dette gjør det enkelt å finne og organisere appene på telefonen.

Kamera

Et av høydepunktene med Google Pixel XL er kameraet. Den leveres med et høykvalitets kamera som tar fantastiske bilder med imponerende detaljer og farger. Kameraet har også god ytelse i svakt lys, og muligheten til å ta raske og skarpe bilder.

Google Assistant og Andre Funksjoner

Google Assistant er en av hovedfunksjonene i Pixel XL, men den er fortsatt i utviklingsstadiet og har noen utfordringer. Selv om den ikke er like smart som Google hevder, har den potensial til å bli en nyttig funksjon når den blir forbedret.

En annen interessant funksjon i Pixel XL er den gratis ubegrensede lagringen av bilder på Google Photos. Dette er et sterkt argument for å velge Pixel XL for de som er opptatt av å lagre og organisere bildene sine.

Google Pixel XL 128GB Enkelt-SIM Sterk sølvfarge (G-2PW2100-022-B) |  Dustinhome.no
Bildekilde: www.dustinhome.no

Konklusjon

Google Pixel XL er uten tvil en av de beste Android-telefonene som er tilgjengelige på markedet. Den imponerer med sin byggekvalitet, brukervennlighet og kameraegenskaper. Selv om Google Assistant har rom for forbedring, er Pixel XL en verdig oppfølger til Nexus-serien og en telefon som definitivt bør vurderes av de som er på jakt etter en premium Android-telefon.

Google Pixel XL 128GB Enkelt-SIM Sterk sølvfarge (G-2PW2100-022-B) |  Dustinhome.no
Bildekilde: www.dustinhome.no

Hva vil Wiki fortelle oss?

Den Super Nintendo Entertainment System, vanligvis forkortet til Super Nintendo, Super NES eller SNES, er en 16-bit hjemmevideospillkonsoll utviklet av Nintendo som ble utgitt i 1990 i Japan og Sør-Korea, 1991 i Nord-Amerika, 1992 i Europa og Oseania, og 1993 i Sør-Amerika. I Japan er den kjent som Super Famicom (SFC). I Sør-Korea kalles den Super Comboy og ble distribuert av Hyundai Electronics. Systemet ble utgitt i Brasil 30. august 1993 av Playtronic. Selv om hver versjon er i utgangspunktet den samme, forhindrer flere former for regionlåsing at spillkassetter for en versjon brukes på andre versjoner.

Super NES er Nintendos andre programmerbare hjemmekonsoll, etter Nintendo Entertainment System (NES). Konsollen introduserte avanserte grafikk- og lydmuligheter sammenlignet med andre systemer på den tiden. Den var designet for å imøtekomme den pågående utviklingen av en rekke forbedringsbrikker integrert i spillkassetter for å være konkurransedyktig inn i neste generasjon.

Super NES fikk i hovedsak positive anmeldelser og var en global suksess, og ble den mest solgte konsollen i 16-bit-æraen etter å ha blitt lansert relativt sent og møtt sterk konkurranse fra Segas Genesis-konsoll i Nord-Amerika og Europa. Overlappende NES sine 61,9 millioner enhetsalg, forble Super NES populær langt inn i 32-bit-æraen, med 49,1 millioner enheter solgt globalt da den ble avviklet i 2003. Den fortsetter å være populær blant samlere og retrospillere, med nye hjemmebryggespill og Nintendos emulerte nyutgivelser, som på Virtual Console, Super NES Classic Edition, Nintendo Switch Online, samt flere ikke-konsolle-emulatorer som kjører på en stasjonær datamaskin eller mobil enhet, som Snes9x.

Folk spør også

Kommer Pixel 7 til Norge?

Google avslrer i dag at Pixel-telefonene kommer til Norge. De splitter nye Pixel 7, Pixel 7 Pro og Pixel 6a er n tilgjengelig for forhndsbestilling og kommer i salg fra 13. oktober.

Fullstendig svar på kommunikasjon.ntb.no


Hvem lager Google pixel?

Google Pixel er en linje med elektroniske enheter som utviklet av Google som kjrer enten Chrome OS eller operativsystemet Android.

Fullstendig svar på no.wikipedia.org


Hva er Pixel 7?

Google Pixel 7 er en ny Google-telefon fullt utstyrt med flere funksjoner som tilpasser seg etter brukeren. Telefonen drives av en lynrask og optimalisert Google Tensor G2 for enda bedre resultater.


Videoer

German Roamers x Google Pixel in Norway: Lofoten

ITavisen pakker ut Google Pixel | NORSK UNBOXING

Pixel XL Video Stabilization (handheld shot)

Travel Video Shot on Google PIXEL XL

Strasbourg, Bruges, and Sluis Mavic Pro Pixel 2 XL

Pixel-Phones, iPhone 7 verliert Akkuvergleich, keiner will Windows 10 – TECH.täglich

Google Pixel 3A XL "Real Review"

The Pixel 7a is NOT WHAT YOU THINK!