Huawei Mate 8 Norge - Lynrask og Gigantisk

31

Huaweis nye toppmodell, Mate 8, er en imponerende telefon med lynrask ytelse, flott design og et kamera av høy kvalitet. Opplev Mate 8s funksjonalitet og attraktive pris hos GadgetsLand.

Huaweis nye toppmodell er lynrask og gigantisk. Mate 8 kommer til Norge hvert øyeblikk. Huawei har blitt en stadig mer anerkjent mobilprodusent, og 2015 var deres beste år så langt. Mens Nexus 6P har fått mye oppmerksomhet, har Mate 8 ikke fått like mye omtale. Den ble først lansert i desember i fjor, men hadde sin endelige lansering under CES-messen.

TEST: Huawei Mate 8 – Vanvittig rask
Bildekilde: www.lydogbilde.no

Design og konstruksjon

Mate 8 er bygget i metall og glass, og gir en solid følelse i hånden. Telefonen har avrundet glass på kantene, og minner litt om Samsungs Galaxy Note 3 når den sees forfra. Den blågrå fargen som rammer inn skjermen, sammen med det avrundede 2,5D-glasset, gir telefonen et elegante utseende.

En vesentlig forskjell fra Samsungs gamle brettmobil er at Mate 8 har minimal skjermramme. Dette gjør at telefonen ikke tar opp mye plass, til tross for den 6-tommers store skjermen. Sjefen for telefonavdelingen i Huawei, Richard Yu, påpekte at størrelsen ikke skiller seg så mye fra Apples iPhone 6S Plus, men Mate 8 har faktisk 0,5 tommer større skjerm.

Kameraet og fingersensoren er plassert på baksiden av telefonen. Telefonens mikrofon- og høyttalergriller er avlangt skåret ut i aluminiumen, i motsetning til de runde grillene man ofte ser på andre telefoner.

TEST: Huawei Mate 8 – Vanvittig rask
Bildekilde: www.lydogbilde.no

Skjerm og ytelse

Skjermen på Mate 8 er 6 tommer stor med vanlig full-HD-oppløsning. Huawei skryter av mettede farger i skjermen, noe som kan være en smakssak. Skjermen kan imidlertid justeres etter preferanser.

Huawei har gått i en egen retning med sine menyvalg de siste årene. Emotion UI, som ligger på toppen av Googles Android, skiller seg betydelig fra standardversjonen som finnes på Nexus-modellene. Mate 8 har ikke en appskjerm, men en rekke hjemmeskjermer som må holdes ryddig. Menyene, ringemenyer og varslinger skiller seg også ut fra standard Android.

Mate 8 er en phablet, som er en smartmobil med stor skjerm som nærmer seg nettbrettstørrelse. Denne telefonen er et seriøst alternativ for de som er interessert i phablets og har store hender. Huawei Mate 8 er en mobil av høy kvalitet til en relativt sett rimelig pris, og den er utrolig rask.

Se også

Kamera og bildekvalitet

Mate 8 har et imponerende kamera. Under testingen i ørkenen i Nevada og Arizona tok vi flere hundre bilder og oppdaget at kameraet i Mate 8 er blant de beste på markedet. Kameraet er en av telefonens sterkeste egenskaper.

Generelt sett er Huawei ikke lenger en produsent av budsjettmobiler. Modellene de har lansert de siste årene, inkludert Mate 8, kan konkurrere med de beste fra Samsung, Sony og LG. Mate 8 har potensiale til å bli en suksess på det norske mobilmarkedet så vel som i Asia og Europa.

Mate 8 er en imponerende telefon med lynrask ytelse, flott design og et kamera av høy kvalitet. Huawei har virkelig kommet langt siden de første forsøkene på det norske markedet. Mate 8 vil trolig bli en populær modell blant både teknologielskere og vanlige brukere på grunn av sin imponerende funksjonalitet og attraktive pris.

TEST: Huawei Mate 8 – Vanvittig rask
Bildekilde: www.lydogbilde.no

Videoer

Huawei Mate 8 Unboxing CES 2016

Huawei today announced that it's launching its Mate 8 smartphone internationally

Bryan Loo Experience's with Huawei Mate S

🔥 DECODING THE SUPERIORITY! Google Pixel 8 Pro vs Huawei Mate 60 Pro

Huawei Mate 60 Pro Hands-On: The Phone That Escalates US/China Tension

Huawei Mate 10 Pro | Norsk Unboxing

How HUAWEI got one of the BIGGEST Smartphone Manufacturer !

Huawei Mate 8