Hva er nytt med Samsung S23?

62

Oppdag hva som er nytt med Samsung S23-serien, inkludert designendringer, forbedret ytelse, 5G-støtte og Wi-Fi 6E-tilkobling. Les mer om prisinformasjon og tilgjengelighet.

I 2023 har Samsung lansert sin nye toppmodell, Galaxy S23-serien. Denne serien består av tre modeller: S23 Ultra, S23+ og S23. I denne artikkelen skal vi se nærmere på hva som er nytt med Samsung S23.

Designendringer

En av de synlige endringene i designet til S23-serien er kamerahumpen på baksiden. I de to "vanlige" modellene, S23 og S23+, er kamerahumpen byttet ut med tre løststående kameratuter som stikker ut fra en ellers flat bakside. Dette gir en liknende design som S23 Ultra, bare med færre "øyne". S23 Ultra har også fått en mindre skråning langs kantene på skjermen, og rammen på sidene av telefonen er blitt flatere.

Forbedret ytelse

En av de viktigste oppgraderingene i Samsung S23-serien er den forbedrede ytelsen. Tidligere har Samsung-telefoner hatt tendenser til å ikke ha "perfekt flyt", spesielt i de mest avanserte modellene. Dette har vært merkbart bedre i Samsung-telefoner som har kommet med Snapdragon-prosessorer. Med Galaxy S23 Ultra har Samsung endelig implementert en løsning for å forbedre flyten i telefonen. Denne forbedrede ytelsen gjør seg merkbar i alt fra appkjøring til kamerabruk, og telefonen opptrer ikke tregere enn forventet.

Andre funksjoner

I tillegg til designendringer og forbedret ytelse, har Samsung S23-serien også andre interessante funksjoner. En av disse er støtte for 5G-nettverk i utvalgte markeder. Dette gir raskere nedlastings- og strømmehastigheter, avhengig av innholdsleverandør og tilgjengelighet. Det er også verdt å merke seg at S23-serien har støtte for Wi-Fi 6E nettverkstilkobling, som kan variere etter marked, nettverksleverandør og brukermiljø.

Pris og tilgjengelighet

Samsung S23-serien har ulike startpriser avhengig av modell. De to "vanlige" modellene, S23 og S23+, har startpriser fra 11 000 til 16 000 kroner, uten ekstra kostnader for større lagringsmengder. S23 Ultra, som er den heftigste modellen, har en startpris på 16 000 kroner. Det er viktig å merke seg at prisene kan variere etter marked og operatør.

Konklusjon

Samsung S23-serien bringer med seg flere spennende oppdateringer og forbedringer. Med designendringer, forbedret ytelse og støtte for 5G-nettverk og Wi-Fi 6E, er S23-serien en imponerende mobilserie. Prisene varierer avhengig av modell og lagringsmengde, men Samsungs S23-serie er ikke spesielt billig. For de som er på jakt etter en toppmodell med avanserte funksjoner, kan Samsung S23 være et godt valg.

Kjøp Galaxy S23 Lavender 128 GB | Samsung Norge
Bildekilde: www.samsung.com

Folk spør også

Hva er forskjellen på S22 og S23?

Det er egentlig kun n synlig forskjell p Galaxy S22 Ultra og Galaxy S23 Ultra. Det handler om tykkelsen p selve rammen du holder i p telefonen. Her har skjerm og bakside fortsatt en svak bue ytterst p telefonen, men sammenliknet med forrige modell er S23 Ultra mye flatere.

Fullstendig svar på www.tek.no


Hva er forskjellen på Samsung Galaxy S23 og S23+?

Hva er forskjellen p S23 og S23+? Den strre mellommodellen, S23+, er s godt som lik minste utgave p alle de viktige spesifikasjonene. Den har samme full-HD-skjerm med 1750 nits i lysstyrke, den har den samme lynraske Snapdragon-prosessoren, og den er bygget i solid aluminium og Gorilla Glass Victus 2.


Er Samsung Galaxy S23 vanntett?

* IP68 Rating: Vanntett i opptil 1,5 meter ferskvann i opptil 30 minutter og beskyttet mot stv, skitt og sand. Skyll rester/trk etter vt. Ikke anbefalt for strand- eller bassengbruk. Snapdragon 8 Gen 2 for Samsung Galaxy er optimalisert for Samsung og er eksklusivt ved lanseringen av Galaxy S23-serien.

Fullstendig svar på news.samsung.com


Har Samsung Galaxy S23 minnekort?

Dessverre kan du ikke utvide telefonens minne med et minnekort. Men det finnes en annen lsning: Nemlig skylagring. Du kan laste bilder og videoer opp til skyen og deretter slette dem fra telefonen.

Fullstendig svar på www.gomibo.no