Hva står Fe for i Samsung?

26

Oppdag hva "Fe" står for i Samsung og utforsk Samsung Galaxy S21 FE 5G - en mobiltelefon som tilbyr toppkvalitet og imponerende funksjoner til en mer overkommelig pris. Les mer om dette Fan Edition-konseptet og opplev en fantastisk mobiltelefon.

Det nye året er bare såvidt kommet i gang, men allerede har vi en ny mobilgodbit å glede oss over. Samsung Galaxy S21-serien var et av de beste mobilkjøpene du kunne gjøre i 2021, og nå lanserer selskapet en «lettversjon»: Samsung Galaxy S21 FE 5G.

«FE» står for Fan Edition og det med god grunn: den nye mobilen kommer med de viktigste og mest populære funksjonene fra toppserien – med en hyggelig prislapp. Galaxy S21 FE klemmer inn kraft, moderne skjermteknologi, avansert kunstig intelligens og et stort batteri i en slank og lekker innpakning.

Det beste fra Galaxy S-serien

Spesielt gledelig er det at det skarpe trippelkameraet er med fra fjorårets toppmodeller. Årets beste Galaxy!

Hvorfor kunne ikke bare alle topp-Galaxyene vært som denne?

Du vet følelsen av å komme hjem når du har vært lenge ute i regnet?

Det er tørt, varmt og lukten av kaffe sprer seg i kåken mens de kalde og våte fillene byttes i en tørr joggis. Om litt er kaffen klar, som det heter.

Det er akkurat den følelsen Samsung Galaxy S20 FE 5G gir (FE står for «Fan Edition», om du lurte). Den føles som å komme hjem. Hjem til den perfekte middelvei for en toppmodell fra Samsung. Inn fra regnet og bort fra Galaxy S- og Note-serienes dyre gimmicks - bort også fra Galaxy A-seriens altfor kjipe kompromisser.

Galaxy S20 FE 5G er rett og slett Samsung på sitt aller beste. Synd det tok så lang tid å komme hit, og synd at også denne koster en del mer enn konkurrentene. Men det er en uvanlig godt gjennomført telefon fra koreanerne dette her.

For en gangs skyld velger vi å være helt tydelige på at denne testen kun gjelder halvparten av telefonene i en serie som deler navn. 5G-versjonene av disse telefonene har nemlig svært annerledes maskinvare enn 4G-versjonene, og alle de andre S20-ene og Note 20-ene som har kommet i år. Det er udelt positivt for S20 FE 5G.

Samsung valgte å tilgodese oss med topprosessoren fra Qualcomm i S20 FE 5G. Den yter vesentlig bedre og spiser mindre strøm enn Samsungs egen Exynos-serie for tiden. Derfor føles hele telefonen friskere.

Det er ikke bare den fysiske sammensetningen av produktet som gjør det så bra - det er også den mest velfungerende programvaren i en Samsung på lang tid som bidrar.

Inntrykket er ikke unikt; vi opplevde det samme med Galaxy Z Fold2 for noen uker siden.

En kvikk og kastbar opplevelse

Som du sikkert vet, omtaler både vi og de fleste andre medier flertallet av årets Galaxy-telefoner som smidige og raske. Og det er de. Men her må det en teit metafor til for å forklare forskjellen på Galaxy S20 FE 5G og på de fleste av de andre telefonene.

Du vet hvordan både små og digre biler kan være raske, sant? Det finnes mange store biler som matcher en kompakt Golf Rs 0–100-tid på 4,8 sekunder. Men de føles helt annerledes. En liten Golf føles kvikk og kastbar, mens de større bilene som regel avslører vekten på det ene eller det andre viset. De smeller deg gjerne tilbake i setet når alle hestene våkner fra dvalen, men de kan bruke litt tid på å våkne når du trykker ned gassen, og du merker at her flytter ting på seg til tross for den høye vekta - ikke fordi vekten er lav og overkommelig.

I denne metaforen er Samsung Galaxy S20 FE 5G den lille kvikke Golfen. Den leverer en kvikk og kastbar opplevelse uten å bli hemmet av unødvendig vekt og gimmicker. Det er akkurat denne balansen som gjør det til en av de beste telefonene på markedet.

Kjøp Galaxy S21 FE 5G olive 128 GB | Samsung Norge
Bildekilde: www.samsung.com

Verdt prisen?

Galaxy S21 FE 5G kommer med en prislapp som kan virke noe stiv i forhold til konkurrentene. Men det er viktig å huske at denne modellen inkluderer de beste funksjonene fra Samsungs toppserier til en mer overkommelig pris. Du får toppkvalitet, kraftig ytelse og et imponerende kamera, alt pakket inn i en moderne og elegant design.

For de som er fans av Samsung og ønsker en mobiltelefon som gir en førsteklasses opplevelse, er Galaxy S21 FE 5G definitivt verdt å vurdere. Den leverer på alle områder og vil kunne tilfredsstille selv de mest krevende brukerne.

Så hva står egentlig "Fe" for i Samsung? Det står for Fan Edition og representerer en serie telefoner som tar hensyn til tilbakemeldinger fra Samsungs fanbase. Disse telefonene tilbyr det essensielle fra toppmodellene til en mer rimelig pris, uten å kompromisse på kvalitet og ytelse.

Galaxy S21 FE 5G er et fantastisk eksempel på dette konseptet. Den kombinerer det beste fra Samsungs tidligere toppmodeller og leverer en enestående opplevelse for brukerne. Med imponerende spesifikasjoner og innovativ teknologi, er dette en mobiltelefon som virkelig skiller seg ut fra mengden.

Så hvis du er på jakt etter en høykvalitets mobiltelefon til en fornuftig pris, trenger du ikke lete lenger enn Samsung Galaxy S21 FE 5G. Denne Fan Edition-modellen vil definitivt imponere deg med sitt flotte design, kraftige ytelse og avanserte funksjoner. Velkommen hjem til den perfekte middelvei for en toppmodell fra Samsung!

Samsung Galaxy S21 FE 5G 256GB Grafitt
Bildekilde: www.elon.no

Folk spør også

Hva er fe på Samsung?

Om litt er kaffen klar, som det heter. Det er akkurat den flelsen Samsung Galaxy S20 FE 5G gir (FE str for Fan Edition, om du lurte). Den fles som komme hjem.

Fullstendig svar på www.tek.no


Hva er forskjellen på S21 og s21fe?

En markant forskjell p de vrige Galaxy S21-modellene og den nye Fan Edition, er prosessoren. Tradisjonelt kommer Galaxy S-mobiler med Samsungs egne Exynos-prosessorer p det europeiske markedet, og dette gjelder ogs Galaxy S21-serien, som var utstyrt med den nyeste ttekjernede 64-bit Exynos 2100.

Fullstendig svar på www.lydogbilde.no


Hvor stor er Samsung S21 fe?

Produktark

Fullstendig svar på www.atea.no


Er Samsung Galaxy S20 fe vanntett?

Samsung Galaxy S20 FE har en bakside av plast, mens skjermen er av typen Gorilla Glass 3, og dermed ikke fullt s robust som p de andre mobilene i Galaxy S20-serien. Til gjengjeld er mobilen IP68-sertifisert og dermed bde stv- og vanntett.

Fullstendig svar på www.lydogbilde.no


Videoer

Slipp løs fremtiden med Samsung Galaxy Tab S9 FE og Tab S9 FE+. Spesifikasjoner og funksjoner.

5 FUNKSJONER DU IKKE VET! Samsung Galaxy S20 | S10 | Note 20 | Note 10

Slik bruker du Bixby

How to Fix Video Not Playing in Messenger | Why are videos not playing on Messenger?

Hva betyr TRIANGLE ICON med piler i SAMSUNG?

ATORCH HIDANCE T18 Battery capacity monitor protection for Phone or tablet charge

Samsung Galaxy S21 ULTRA Demontering og montering av fullstendig reparasjonsveiledning

NAS vs SAN - Network Attached Storage vs Storage Area Network