Hvordan få Telenor epost på mobil?

16

Finn ut hvordan du enkelt kan få Telenor epost på din mobiltelefon og holde kontakten mens du er på farten. Følg våre trinnvise instruksjoner for å sette opp Telenor epost på mobil.

Hvis du er en Telenor-kunde og ønsker å kunne motta og sende e-post på din mobiltelefon, er det enkelt å sette opp Telenor epost på din enhet. Med Telenor epost kan du enkelt holde kontakten med venner, familie og kollegaer mens du er på farten.

Derfor bør du bruke webmail - Telenor
Bildekilde: www.online.no

Trinn for å sette opp Telenor epost på mobil

For å få Telenor epost på mobil, må du følge disse enkle trinnene:

  1. Finn epostapplikasjonen på din mobiltelefon. Avhengig av hvilken type enhet du har, kan dette være en forhåndsinstallert app eller en du kan laste ned fra appbutikken.
  2. Åpne epostapplikasjonen og trykk på "Legg til ny konto" eller "Sett opp konto".
  3. Velg "Epost" som kontovalg.
  4. Skriv inn din Telenor epostadresse og passord i de angitte feltene. Hvis du ikke allerede har en Telenor epostadresse, kan du opprette en ved å gå til Telenors nettside og følge registreringsprosessen.
  5. Velg om du vil konfigurere kontoen som en IMAP-konto eller en POP-konto. IMAP lar deg få tilgang til e-posten på flere enheter samtidig og beholder en kopi på serveren, mens POP laster ned e-posten til enheten og sletter den fra serveren.
  6. Angi innkommende og utgående serverinnstillinger. For Telenor epost er vanlige serverinnstillinger for IMAP "imap.telenor.no" for innkommende e-post og "smtp.telenor.no" for utgående e-post. For POP er innkommende serverinnstillinger "pop3.telenor.no" og utgående serverinnstillinger "smtp.telenor.no".
  7. Fullfør konfigurasjonen ved å følge instruksjonene på skjermen og trykk på "Fullfør" eller "Neste" når du blir bedt om det.
Registrer din online e-postadresse på Mine sider - Telenor
Bildekilde: www.online.no

Vanlige problemer og løsninger

Her er noen vanlige problemer som kan oppstå når du prøver å sette opp Telenor epost på mobil, og hvordan du kan løse dem:

Problem Løsning
Feil passord Dobbelsjekk at du har skrevet inn riktig passord. Passord er ofte case-sensitivt, så sørg for å sjekke om store og små bokstaver er riktig.
Innloggingsproblemer Hvis du har problemer med å logge inn, kan du prøve å tilbakestille passordet ditt via Telenors nettside eller kontakte kundeservice for hjelp.
Feil serverinnstillinger Sjekk at du har angitt riktig innkommende og utgående serveradresse. Hvis du er usikker, kan du kontakte Telenors kundeservice for å få de riktige innstillingene.
Mangler funksjoner Hvis epostapplikasjonen på din mobiltelefon ikke har alle funksjonene du trenger, kan du vurdere å prøve en annen epostapp fra appbutikken.

Etter å ha fulgt trinnene og løst eventuelle problemer, bør du nå ha Telenor epost satt opp på din mobiltelefon. Du kan nå enkelt motta og sende e-post mens du er på farten.

Det er viktig å merke seg at instruksjonene og serverinnstillingene ovenfor kan variere avhengig av hvilken type mobiltelefon du har og versjonen av epostapplikasjonen du bruker. Hvis du støter på problemer som ikke er nevnt her, anbefales det å kontakte Telenors kundeservice for ytterligere assistanse.

Videoer

Hvordan laste ned en app til iPhone? | Telenor Norge

SAFE ID-vakt: Slik legger du inn betalingskort | Telenor Norge

Få full kontroll på forbruket i Mitt Telenor | Telenor Norge

Epost: Hvordan blokkere spam og uønsket epost

Hvordan bruke Anropshåndtering i Mobilt Bedriftsnett

SAFE ID-vakt: Slik legger du inn e-post | Telenor Norge

Helt enkelt: Slik laster du opp bilder til Min Sky | Telenor Norge

SAFE: Slik aktiverer du SAFE WiFi | Telenor Norge