Kan andre se mine bestevenner på Snapchat?

13

Les om de nye endringene i Snapchat og hvordan Snapchat Plus-abonnementet vil påvirke funksjonene og abonnementsmodellen. Finn ut om andre kan se dine bestevenner på Snapchat. Oppdag mer på GadgetsLand.

Teknologiselskapet Snap, som står bak den populære meldingstjenesten Snapchat, har annonsert at de jobber med store endringer for appen. Ifølge talsperson Liz Markman vil de utføre tidlige tester av en ny abonnementsløsning kalt Snapchat Plus. Dette vil gi snapchattere muligheten til å få eksklusive og eksperimentelle forhåndsversjoner av nye funksjoner. Snapchat er det mest populære sosiale mediet blant unge mellom 18 og 29 år i Norge, og omtrent halvparten av nordmenn bruker Snapchat daglig.

Endringene i iOS 14.5, som ble introdusert av Apple, har påvirket hvordan apper kan spore brukeraktivitet. Dette har fått Snapchat og andre gratistjenester til å revurdere sin strategi for inntjening. Tidligere har Snap påpekt at iOS 14.5 var en av årsakene til at selskapet ikke nådde sine omsetningsmål i fjor. Snap-aksjen har falt med rundt 80 prosent det siste året, og markedet er bekymret for en nedgang i reklameinntektene.

Snapchats bestevennelistebestilling – hvordan fungerer det?
Bildekilde: mspoweruser.com

Nye endringer i Snapchat

Tidligere tillot Snapchat brukere å se hvem som var deres «bestevenner» på appen. Dette var basert på hvem man chattet og snappet mest med. Men nå ser det ut til at Snapchat vil introdusere nye innstillinger for «bestevenner». Ifølge app-utvikler Alessandro Paluzzi, som har undersøkt Snapchats arbeid med Snapchat Plus, vil abonnenter få muligheten til å definere sin egen bestevenn. Paluzzi påstår også at det vil komme flere nye funksjonaliteter, inkludert muligheten til å se hvor mange ganger vennene dine har sett din «story».

Den opprinnelige «bestevenn-funksjonen» ble fjernet en stund, noe som førte til mange klager fra brukerne. Men nå er funksjonen tilbake, men med noen endringer. I stedet for å se hvem andre snapper mest med, kan man nå se om de man deler flest bilder med, også deler flest bilder med deg. Dette vises ved hjelp av symboler eller emojis bak brukernavnene til Snapchat-brukere.

Hvordan fungerer Solsystemet for venner? – Snapchat Support
Bildekilde: help.snapchat.com

Betydningen av symbolene

Symbolene eller emojisene bak brukernavnene på Snapchat har forskjellige betydninger. Her er en oversikt over de ulike symbolene:

Symbol Betydning
💛 Dere er nr. 1-bestevenner og sender flest meldinger til hverandre.
❤️ Dere har vært bestevenner i to uker.
💕 Dere har vært bestevenner i to måneder.
😬 Dere har en felles bestevenn som dere begge snapper mest til.
😊 Dette er en av dine beste venner, ikke nødvendigvis nr. 1, men nær.
😎 Dere har en felles bestevenn.
🔥 Dere har sendt snapper frem og tilbake i flere dager og har en snapstreak. Nummeret ved siden av viser hvor mange dager dere har hatt snapstreaken, som varer i 24 timer.
Snapstreaken deres er i ferd med å ta slutt. Send snapper til hverandre for å opprettholde den.
💯 Dere har snappet hverandre hver dag i hundre dager på rad.
🎂 En kakeemoji ved siden av vennens navn betyr at det er vennens bursdag.
👶 Du har fått en ny venn.

Det er også mulig å tilpasse Snapchat-symbolene til dine personlige emojier. Dette kan gjøres ved å følge noen enkle trinn på Android.

Med Snapchat som stadig gjør endringer for å forbedre brukeropplevelsen, er det spennende å se hvordan Snapchat Plus vil påvirke appens funksjoner og abonnementsmodellen. Brukere kan se frem til å definere sin egen bestevenn og dra nytte av eksklusive forhåndsversjoner av nye funksjoner.

Folk spør også

Kan man se hvem som er bestevenner på snap?

For sjekke den utvidede listen med bestevenner, g til profilen din, trykk p Snapchat+-medlemskortet ditt, og trykk deretter quot;Utvidet liste over bestevennerquot;.

Fullstendig svar på help.snapchat.com


Hvordan få folk ned fra Bestevenner på snap?

Slik fjerner du en venn p Snapchat Sveip til hyre for g til Chat-skjermen.Trykk og hold p en venns navn.Trykk p Administrer vennskapTrykk p Fjern venn

Fullstendig svar på help.snapchat.com


Er bestevenner på snap gjensidig?

💛 Yellow Heart (gult hjerte): Et gult hjerte betyr at du er noens #1 bestevenn, og at de ogs er din bestevenn. Dette er den personen du sender flest snaps til, og visa versa. ❤️ Red Heart (rdt hjerte): Et rdt hjerte betyr at du har vrt #1 bestevenn med noen i to uker i strekk.

Fullstendig svar på lisaskaar.wordpress.com


Er begge bestevenner på snap?

Som Snapchat+-abonnent kan du se et quot;Bestevennerquot;- eller quot;Vennerquot;-skilt med en gullring rundt andres Vennskapsprofil. Bestevenner betyr at dere er en av hverandres tte nrmeste venner, og Venner betyr at dere er en av deres tte nrmeste venner, men de er ikke en av dine.

Fullstendig svar på help.snapchat.com


Videoer

FÅR MIN SØSTER TIL AT GRÆDE *Not clickbait!*

Forelsket i bedste veninde? | Klassen | Ultra

De bedste veninder

HRM

Thomas - Jeg Er En Gamer (LIVE) | MGP 2024

Jeg leakede mit nummer, og fik 10.000 opkald på 10 minutter

KÆRESTE VIDEO

Danmarks Sjoveste Klips #1