Få informasjon om hvordan du kan kjøpe deg ut av SWAP-avtalen før de 24 månedene er over. Ta kontakt med Telenor på 915 09000 for detaljer og betalingsinformasjon. Vær oppmerksom på at ved å avslutte SWAP mister du retten til å bytte til ny mobil og skjermforsikringsfordelene. Besøk GadgetsLand for mer informasjon.
Innholdsfortegnelse
SWAP er en ny måte å kjøpe mobil på, hvor du nedbetaler mobilen rentefritt over 24 måneder. Inkludert i avtalen er også skjermforsikring. Når du kjøper SWAP må du samtidig ha et av våre mobilabonnement. Det er ingen binding på abonnementet, og du kan fritt bytte abonnement etter bestilling av SWAP. Du kan ha seks SWAP-avtaler totalt per kunde.
Hva er SWAP?
SWAP er et mobilprogram som gir deg mye for pengene. Du får både ny mobil, skjermforsikring og rett til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. Fordi du får mer inkludert i prisen med SWAP, vil totalprisen derfor bli noe høyere enn om du bare kjøper en mobil.
Etter et år kan du bytte inn din SWAP-mobil i en valgfri ny mobil, hvis du oppretter en ny SWAP 24-måneders mobilavtale. Når du har bestilt ny mobil sender du inn din gamle mobil, og vi sletter resterende beløp på den gamle avtalen.
Hvordan kjøpe seg ut av SWAP?
Ja, det er mulig å kjøpe seg ut av SWAP. Hvis du ønsker å avslutte avtalen før de 24 månedene er over, kan du betale ut resterende beløp på avtalen. Du kan kontakte Telenor på telefonnummer 915 09000 for å få informasjon om utbetalingsbeløpet og hvordan du kan gjøre opp for deg.
Vennligst merk at ved å kjøpe deg ut av SWAP vil du miste retten til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. Du vil også miste fordelene av skjermforsikringen som er inkludert i SWAP-avtalen.
Se også
Hvor kan man kjøpe SWAP?
Du kan kjøpe mobiler med SWAP på Telenor.no, i Telenorbutikken, hos Elkjøp og Power. Du kan også ringe Telenor på 915 09000 for å få mer informasjon om SWAP og hvordan du kan kjøpe det.
Oppsummering
SWAP er en attraktiv måte å kjøpe mobil på, da du får både ny mobil og skjermforsikring inkludert i avtalen. Du har også mulighet til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. Hvis du ønsker å kjøpe deg ut av SWAP før de 24 månedene er over, kan du kontakte Telenor for å få informasjon om utbetalingsbeløpet. Vennligst merk at ved å kjøpe deg ut av SWAP mister du muligheten til å bytte til ny mobil og skjermforsikringsfordelene.
For mer informasjon om SWAP og vilkårene, besøk telenor.no/swap.
Hva vil Wiki fortelle oss?
Privatisering
I 1994 ble aksjekapitalen til disse foretakene delt mellom eierne. I samsvar med privatiseringsplanen ble en del av selskapets aksjer gitt til de ansatte, en annen del ble lagt ut for salg på auksjoner. Flere enn 250 000 mennesker ble eiere av Norilsk Nickels aksjer.
Aksjemajoriteten (38%, eller 51% av A-aksjene), sikret i føderal eiendom, ble satt opp for den såkalte panteauksjonen i november 1995 (auksjoner der det ble privatisert store deler av tidligere statlige selskaper). Ifølge auksjonens resultater ble ONEXIM-Bank den nominelle eieren av den kontrollerende eierandelen i Nornickel AS.
5. august 1997 ble det holdt et kommersielt anbud med investeringsforhold der statens eierandel i Nornickel AS ble kjøpt av selskapet Swift som representerte ONEXIM-Banks interesser. Swift betalte staten $270 millioner for 38% av aksjene og oppfylte også anbudets tilleggsvilkår om finansiering av investeringsprogrammet og gjeldsbetalingen.
Det ble konkludert med at prisen som ble satt da Nornickel ble privatisert, samsvarer med verdien, og denne konklusjonen finnes i
I 1997 ble det skapt flere andre selskaper, blant annet Kola gruve- og metallurgisk selskap AS og Norilsk gruve- og metallurgisk selskap AS. Dette ble gjort for å tiltrekke seg nye investorer og innføre moderne styringmodeller.
I årene 1997–2000 gjennomførte Den russiske føderasjonens regnskapskammer (Russlands statsorgan for finanskontroll) en revisjon av Norilsk Nickels privatisering. Rapporten om resultatene av revisjonen fra 9. juni 2000 bekreftet av privatiseringen var gjennomført i samsvar med den russiske loven. Den opplyste også at den opprinnelige prisen på Norilsk Nickels aksjeblokk, satt opp for auksjonen og det kommersielle anbudet, var i samsvar med Russlands forskrifter og kunne forklares av selskapets høye gjeld på den tiden, samt høye sosiale forpliktelser i bedriften. Lignende konklusjoner ble nådd av Riksadvokatens kontor og Russlands regjering etter en rekke tilsvarende kontroller.
Det finnes imidlertid et annet synspunkt som er angitt i boken til den tidligere Regnskapskammers nestleder av J. J. Boldyrev Malurt i begeret. Det står der at Norilsk nickel da var en monopolist på nikkelmarkedet (mer enn 90% av produksjonen i Russland) og kobber (mer enn 60%), hadde en 95-100 års forsyning med malmer, et årlig overskudd på $1,5 milliarder og lønnsomhet på mer enn 70%. Derfor var den virkelige verdien av Norilsk Nickel betydelig høyere enn $180 millioner som det var solgt for. I tillegg gir J. Boldyrev en rekke fakta som peker på svindelen med transaksjoner på auksjonene (inkludert for Norilsk Nickel).