Når blir HBO Max til max i Norge?

20

Warner Bros. Discovery har offisielt kunngjort at deres nye strømmetjeneste, Max, vil bli tilgjengelig i Norge den 21. mai. Les videre for å få informasjon om innholdet, abonnementstyper og priser for Max i Norge.

Warner Bros. Discovery har offisielt kunngjort at deres nye strømmetjeneste, Max, vil bli tilgjengelig i Norge den 21. mai. Denne tjenesten, som ble presentert for nesten et år siden, vil kombinere innholdet fra dagens HBO Max og Discovery på samme plattform.

HBO Max blir Max i Norge i mai - - Gamereactor
Bildekilde: www.gamereactor.no

En samling av det beste innholdet

Max vil tilby et bredt spekter av underholdning, inkludert populære Warner Bros.-filmer som "Barbie" og "Wonka", samt HBO Originals som "House of the Dragon" og "The Last of Us". Lokale favoritter som "71° nord" og "Kongen befaler" vil også være tilgjengelig på Max. I tillegg vil Max være det eneste stedet der man kan se alt fra sommerens OL i Paris.

Warner Bros. Discovery Norges presseside
Bildekilde: presse.warnerbrosdiscovery.no

Abonnementstyper og priser

Kundene vil ha muligheten til å velge mellom tre abonnementstyper:

  • Basis med reklame
  • Standard
  • Premium

Prisene for abonnementene er ennå ikke kunngjort, men i USA koster det billigste abonnementet med reklame $10 i måneden, mens det dyreste, Ultimate-abonnementet, koster $20 i måneden.

Det vil også være mulig å tegne et tilleggsabonnement for sport, som gir tilgang til store internasjonale og europeiske idrettsbegivenheter.

Se også

Nyheter 04.05.2024, 15:20 19
Kommer Pixel 7 til Norge?
Nyheter 13.01.2024, 06:36 27
Hvor er det mest lyn i Norge?
Nyheter 20.01.2024, 03:24 21
Når er Black Week i 2023?

Overgangen til Max

Eksisterende HBO Max-abonnenter vil kunne fortsette å strømme innhold med sine nåværende profiler og strømmehistorikk på Max. I noen tilfeller vil HBO Max-appen automatisk oppdateres til Max-appen, mens i andre tilfeller vil brukerne bli bedt om å laste ned den nye appen.

Max er planlagt å bli Warner Bros. Discoverys eneste strømmeprodukt på lang sikt, mens Discovery vil fortsatt være tilgjengelig inntil videre. Abonnenter vil motta mer informasjon om overgangen i tiden som kommer.

HBO Max endrer navn til bare Max, men hvorfor?
Bildekilde: www.ebutikker.no

Lansering i Norge

Det norske markedet vil snart få tilgang til den nye strømmetjenesten Max. Warner Bros. Discovery opplyser at Max vil bli lansert i Europa i 2024, men det er foreløpig uvisst nøyaktig når tjenesten vil være tilgjengelig i Norge.

Det er viktig å merke seg at det kan være variasjoner mellom markedene, da hvert område har ulike innholdsavtaler, partnere og reguleringer. Warner Bros. Discovery vil gi mer informasjon om lanseringen i Norge og resten av Europa etter hvert som detaljer blir klargjort.

Strømmetjenester, HBO | Lanserer HBO Max i Norge - og kutter prisene
Bildekilde: www.nettavisen.no

Endringer og fordeler for norske seere

Dersom sammenslåingen blir en realitet i Norge, vil brukerne få tilgang til en rekke populære serier og filmer fra HBO Max og Discovery+ på samme strømmetjeneste. Dette inkluderer serier som "The Last of Us" og "Succession", samt norske realityserier som "Ex on the Beach" og "Grenseløst Forelsket".

En potensiell komplikasjon i Norge er at Discovery har rettighetene til visse sportsinnhold, inkludert tennis, golf, sykkel og sommer-OL i Paris i 2024. Det gjenstår å se hvordan disse rettighetene vil bli håndtert i forbindelse med overgangen til Max.

Abonnement og priser

I USA vil Max lanseres med tre ulike abonnementsnivåer, inkludert et tilleggsabonnement for sport. Prisene for abonnementene er ennå ikke kunngjort i Norge, men tidligere priser for HBO Max og Discovery+ kan gi en indikasjon på hva man kan forvente.

Tidligere har Discovery+ i Norge hatt priser fra 49 kr til 179 kr i måneden, avhengig av innholdstilgang og reklamefrihet. HBO Max i Norge har tilbudt et reklamefritt abonnement med tilgang til alle titler for 89 kr i måneden, eller 699 kr for et abonnement for 12 måneder.

Det er fortsatt uklart hva som vil skje med eksisterende abonnenter som har benyttet seg av kampanjetilbud som halv pris på abonnementet "livet ut". Detaljer om dette vil forhåpentligvis bli kommunisert i nærmeste fremtid.

HBO Max - 💜 HBO Max kommer til Norge den 26. oktober 💜... | Facebook
Bildekilde: www.facebook.com

Konklusjon

Med lanseringen av Max får norske seere tilgang til et bredt spekter av underholdning fra Warner Bros. og Discovery på en og samme plattform. Denne sammenslåingen vil tilby et mangfoldig utvalg av serier, filmer og sportsbegivenheter, inkludert populære titler som "House of the Dragon" og sommer-OL i Paris i 2024.

Detaljer om priser, tilgjengelighet og overgangsprosessen vil bli kunngjort i nærmeste fremtid. Det er spennende tider for norske strømmetjeneste-abonnenter, og Max ser ut til å bli en spennende ny tilvekst i det stadig voksende markedet.

HBO Max kutter prisen i Norge - slik blir den nye tjenesten | Kampanje
Bildekilde: kampanje.com

Hva vil Wiki fortelle oss?

I 2021 blir HBO Nordic lagt ned og erstattet av HBOs nye strømmetjeneste HBO Max.

Folk spør også

Når blir max tilgjengelig i Norge?

Warner Bros. Discovery har annonsert at den nye strmmetjenesten deres Max blir tilgjengelig i Norge 21. mai. Tjenesten, som ble presentert for snart et r siden, vil kombinere innholdet fra dagens HBO Max og Discovery p samme plattform.

Fullstendig svar på www.tek.no


Er MAX og HBO Max det samme?

Warner Media og Discovery endrer radikalt p sitt strmmetjenestetilbud. Etter fusjonen mellom Warner Media og Discovery i april 2022, har det stormet rundt strmmetjenesten HBO Max (tidligere HBO Nordic her i Norden).

Fullstendig svar på www.lydogbilde.no


Kommer på HBO Max 2024?

Kommer i 2024 p HBO Max 2024 byr p spennende premierer p HBO Max. Blant de mest forventede er The Regime med Kate Winslet, The Sympathizer fra Park Chan-wook, og nye sesonger av True Detective, Curb Your Enthusiasm, Tokyo Vice, samt The Jinx.

Fullstendig svar på www.filmmagasinet.no


Når kommer Max streaming til Norge?

Discovery kunngjr i dag at strmmetjenesten Max lanseres i Norge og resten av Norden 21. mai. Den nye strmmetjenesten vil tilby innhold fra HBO Max og discovery+ samlet p ett sted. Det annonserer JB Perrette, President amp; CEO, Global Streaming amp; Games hos Warner Bros.

Fullstendig svar på presse.warnerbrosdiscovery.no


Videoer

Bloggerne: Hjemme hos Sophie Elise

Knekt – SE HELE FØRSTE EPISODE HER | TVNorge

Kolonial.no | Hopp over butikken | Det er ikke lørdag i dag

Our Planet | Frozen Worlds | FULL EPISODE | Netflix

Helt enkelt: Profiler

Tapper den pysete hunden | Hele episoder | 🇳🇴Norsk Cartoon Network

Kjøp av TV programmer i Apple TV app i Norge!

Marcus & Martinus - Elektrisk (Official Music Video) ft. Katastrofe