Når kom Samsung Note 10?

63

Samsung Note 10 er det nyeste flaggskipet fra Samsung, og det representerer en betydelig oppdatering fra den forrige Galaxy Note-modellen. Les alt om de to ulike størrelsene, spesifikasjonene, kamerafunksjonene og mer. Galaxy Note 10 er en imponerende telefon som tilbyr kraftig ytelse, avansert kamerateknologi og en praktisk penn for notering og skissering. Les mer nå!

Samsung Note 10 er det nyeste flaggskipet fra Samsung, og det representerer en betydelig oppdatering fra den forrige Galaxy Note-modellen. Den mest bemerkelsesverdige endringen er at det i år ble lansert to ulike varianter av Galaxy Note. Dette er første gang på flere år at Samsung har sluppet to Note-varianter samtidig. Tidligere var det Note 4 og Galaxy Note Edge med buet skjermkant som ble lansert samtidig.

Ny Samsung Galaxy Note 10 kommer i to slanke versjoner
Bildekilde: www.lydogbilde.no

To ulike størrelser

I motsetning til tidligere modeller, der størrelsen var den samme på alle varianter, er det nå forskjell i størrelse mellom de to nye Galaxy Note 10-modellene. Den vanlige Galaxy Note 10-modellen er faktisk ganske liten, og den er til og med mindre enn dagens Galaxy S10 Plus. Dette gjør den mindre utgaven svært hendig og aktuell for brukere som foretrekker mindre telefoner.

Spesifikasjonsmessig er de to telefonene nesten like, med samme prosessor og lignende ytelse. Den største forskjellen ligger i mengden RAM og oppløsningen på skjermen. Den største utgaven har 12 GB RAM og en oppløsning på 1440p, mens den minste utgaven har 8 GB RAM og en oppløsning på 1080p. Begge skjermene er av typen Dynamic AMOLED og har en skarphet på over 400 punkter per tomme.

Ny Samsung Galaxy Note 10 kommer i to slanke versjoner
Bildekilde: www.lydogbilde.no

Forskjeller i kamera og design

En annen forskjell mellom Note 10 og Note 10 Plus er tilstedeværelsen av et Time of Flight (ToF)-kamera. Dette kameraet, som kun er tilgjengelig på den største utgaven, hjelper med å skape en tredimensjonal kartlegging av omgivelsene. Både Note 10 og Note 10 Plus har en kamerarigg med linser for vidvinkel, tele og ultravidvinkel. Designet på begge telefonene er moderne og elegant, med slanke profiler og en imponerende skjerm.

En telefon for profesjonelle brukere

Samsung Galaxy Note 10 er rettet mot profesjonelle brukere og kommer med en penn som gjør det enkelt å ta notater og lage skisser direkte på skjermen. Denne funksjonaliteten har vært en suksess blant tidligere Galaxy Note-modeller, og Samsung har videreført den med Note 10.

Samsung Galaxy Note 10 — Википедия
Bildekilde: ru.wikipedia.org

Salgsstrategi og lanseringsdato

Det er klart at Samsung har hatt utfordringer det siste året med Galaxy Fold og salget av Galaxy S10. Derfor har de stor tro på at Galaxy Note 10 vil hjelpe dem med å gjenvinne markedsandeler og imponere brukerne. Galaxy Note-serien har alltid vært populær, og de siste modellene, Note 8 og Note 9, har vært utmerkede arbeidsverktøy med den nyeste teknologien.

Samsung Galaxy Note 10 ble lansert under en pressekonferanse i New York og ble deretter tilgjengelig for kjøp i forskjellige land. Lanseringen av Note 10 var godt mottatt, og telefonen har fått positive tilbakemeldinger fra brukere og eksperter.

Sammenfattende kan det sies at Samsung Galaxy Note 10 er en imponerende telefon som tilbyr kraftig ytelse, avansert kamerateknologi og en praktisk penn for notering og skissering. Med to ulike størrelser å velge mellom, passer denne telefonen både for de som ønsker en mindre og mer hendig enhet, samt de som foretrekker en større skjermopplevelse. Samsung fortsetter å imponere med sine innovative produkter, og Galaxy Note 10 er intet unntak.

Ny Samsung Galaxy Note 10 kommer i to slanke versjoner
Bildekilde: www.lydogbilde.no

Hva vil Wiki fortelle oss?

Samsung Galaxy Note 10.1 is a 10.1-inch tablet manufactured by Samsung. The tablet runs on the Android 4.0 operating system. Samsung Galaxy Note 10.1 is the second product in Samsung's Galaxy Note series.

Note 10.1 was unveiled on February 27, 2012, at the Mobile World Congress in Barcelona. It was then released in Germany and the United Arab Emirates on August 6 of the same year. The tablet comes with 16, 32, and 64 GB of internal storage space, and a maximum of 2 GB of RAM. Note 10.1 is expected to be launched in the United States on August 15 and in the United Kingdom and South Korea shortly thereafter.

Folk spør også

Når kom Samsung Note 9 ut?

Prisene vil ligge p 9990 kroner for 128 GB/ 6 GB-versjonen og 12 490 kroner for 512 GB/ 8 GB-utgaven, s vi snakker alts fremdeles om et relativt kostbart produkt. Lanseringen skjer den 24. august.

Fullstendig svar på www.digi.no