GTA 6: Lanseringsvindu

23

Få den siste informasjonen om utgivelsen av GTA 6 i Norge. Oppdag lanseringsvinduet, trailer og annet om dette populære spillet. Les mer på GadgetsLand.

GTA 6: Lanseringsvindu

GTA 6 er offisielt avslørt og den første traileren er sluppet. Ifølge traileren vil spillet bli lansert i 2025 og handlingen vil foregå i Vice City. Dette har vært en av de mest etterlengtede spillene blant spillere over hele verden.

GTA 6 - Komplett.no
Bildekilde: www.komplett.no

Når ble GTA 6 kunngjort?

GTA 6 ble kunngjort 4. februar 2022 via en tweet fra Rockstar. Kunngjøringen bekreftet at spillet var i aktiv utvikling, men ga ingen ytterligere detaljer.

GTA 6 - dette vet vi | Elkjøp
Bildekilde: www.elkjop.no

GTA 6 – trailer

GTA 6-traileren ble avduket av Rockstar 4. desember 2023, etter å ha blitt lekket på nettet. Traileren introduserte hovedpersonen Lucia og viste scener fra Vice City, inkludert strender, barer og til og med en alligator.

Se også

GTA 6 utspiller seg i Vice City

GTA 6 vil hovedsakelig utspille seg i delstaten Leonida, som inkluderer Vice City. Rockstar har beskrevet dette som "den største, mest oppslukende utviklingen av Grand Theft Auto-serien til dags dato". Mens traileren hovedsakelig viser Vice City, er det uklart om andre områder vil bli inkludert ved lanseringen.

Alt vi vet om Grand Theft Auto 6 - Spill.no
Bildekilde: spill.no

GTA 6 lansering og plattformer

GTA 6 er planlagt å bli lansert en gang i 2025. Det er foreløpig ingen nøyaktig dato for lanseringen. Spillet vil være tilgjengelig for både Xbox Series X og PlayStation 5. Det er ingen bekreftelse på en PC-versjon per nå.

GTA 6 traileren knuser alle- ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

Kostnad og inntjening

GTA 6 er en av de mest kostbare videospillproduksjonene noensinne, med en estimert kostnad på 265 millioner dollar. Ved lanseringen satte spillet også en ny salgsrekord, med en inntjening på 800 millioner dollar på første salgsdag.

Det er fortsatt mye informasjon som gjenstår å bli avslørt om GTA 6. Vi vil oppdatere denne artikkelen etter hvert som vi får mer informasjon om spillet. Inntil da kan fans glede seg over den spennende traileren og se fram til utgivelsen i 2025.

Se også

Nyheter 13.02.2024, 09:54 22
Når er black 2023?
Nyheter 09.05.2024, 20:39 14
Blir Vipps borte?

Hva vil Wiki fortelle oss?

Grand Theft Auto V (eller GTA V) er et tredjepersonsskytespill utviklet av Rockstar North, og utgitt av Rockstar Games. Det er det femte spillet i Grand Theft Auto-serien, og den første store lanseringen siden GTA IV i 2008. PEGI har gitt spillet aldersgrensen 16.

GTA V er satt i en åpen verden i sørlige California, hvor den fiktive byen Los Santos, basert på Los Angeles, er spillets hovedby. Byen er den samme som i spillet San Andreas, men den bærer lite grafisk likhet. Noen steder er tatt med for å minnes forgjengeren, blant annet Grove Street hvor San Andreas hovedperson Carl Johnson bodde. Enkeltspiller-modus lar spilleren kontrollere tre karakterer: Michael De Santa, Trevor Philips og Franklin Clinton. Tre kriminelle hvis historier henger sammen når de gjennomfører oppdrag. Enkelte oppdrag kan gjennomføres med bare en karakter. Men andre oppdrag krever to eller tre karakterer. Spilleren kan bytte karakter automatisk i løpet av oppdrag for å fullføre spesifikke mål. I flerspiller-delen av spillet kan man bruke en selvlaget figur. Spillet har vært utgitt på Sonys konsoller PS3, PS4 og PS5, i motsetning til Playstation 2, som hadde tre forskjellige spill i GTA-serien.

Hver karakter kan bruke en smarttelefon for å kontakte venner, starte aktiviteter, og få tilgang til internett i spillet. Internett lar spilleren handle med aksjer, via et aksjemarked. Spilleren kan også kjøpe forskjellige eiendommer som garasje eller forskjellige bedrifter, oppgradere våpen eller kjøretøy. Spillere kan også besøke for eksempel kino eller strippeklubb. Spillere kan også tilpasse utseendet ved å kjøpe forskjellige antrekk, hår-klipp eller tatoveringer.

Spillet ble offisielt kunngjort 25. oktober 2011. Den første traileren ble publisert 2. november 2011, og det tok et år før den andre traileren ble utgitt, 14. november 2012. Spillet ble lansert 17. september 2013.

Kostnad og inntjening:

I dag er Grand Theft Auto V en av tidenes mest kostbare videospillproduksjoner, og skal ha kostet 265 millioner dollar. GTA V var ved utgivelsen den nest dyreste Hollywood-produksjonen, etter Pirates of the Caribbean: At World’s End.

På første salgsdag solgte spillet for 800 millioner dollar, som var den nye salgsrekorden. Den forrige rekorden hadde Call of Duty: Black Ops II, som solgte til 500 millioner dollar.

Folk spør også

Når kommer GTA V ut i Norge?

GTA V ble lansert i september 2013, og p dette tidspunktet begynner det bli r.

Fullstendig svar på www.komplett.no


Kommer GTA 6 på PC?

Grand Theft Auto VI fikk omsider sin offisielle avduking natt til tirsdag, etter flere runder med bde om og men. Samtidig meldte Rockstar at spillet kommer til bde PlayStation 5 og Xbox Series X/S, mens PC-spillere ser ut til mtte vente.

Fullstendig svar på www.gamer.no


Kan en 12 åring spille GTA?

Grand Theft Auto har ftt aldersgrense 18 r satt av PEGI , som Norge samarbeider med nr det gjelder spill og aldersgrenser. Det betyr at dette er den anbefalte aldersgrensen i Norge. Spillet har ftt denne aldersgrensen p bakgrunn av mengden og typen vold og sprkbruk som finnes i spillet.

Fullstendig svar på www.ung.no


Kan en 11 åring spille GTA?

PEGI presiserer at spillet ikke egner seg for noen under 18 r.

Fullstendig svar på www.barnevakten.no


Videoer

Settes ut når dette skjer

Tappe ser på nrksuper.no [EDUCATIONAL]

Uteliggerens liv (sketsj)

HVEM TÅLER MEST?! ☠ (IKKE gjør dette hjemme!)

FlippKlipp Tonje og Victor DETTA ER IKKJE EIN SHIP VIDEO MEN HEILA BILDE VILLE IKKJE PASSA INN

Krem Nasjonal: Verdens mest irriterende jente

När idrottsläraren delar in oss i 123 grupper 😂

Kjøper GTA's FETESTE BIL **NOENSINNE** !! | Norsk GTA 5