iPhone 14 Pro Max - Lansering, Oppgraderinger og Tilgjengelighet

38

Les om lanseringen av iPhone 14 Pro Max, en avansert smarttelefon med imponerende funksjoner. Finn ut når den blir tilgjengelig og hvilke oppdateringer den har å tilby. Oppdag mer hos GadgetsLand.

Apple har nylig lansert den etterlengtede iPhone 14 Pro Max, som tilhører den mest avanserte Pro-serien noensinne. Denne nye smarttelefonen kommer med spennende oppgraderinger og funksjoner som vil imponere både hverdagsbrukere og profesjonelle fotografer.

Dette er iPhone 14 Pro Max, og jeg har sett den!" - ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

Dynamic Island og Alltid på-skjerm

En av de mest iøynefallende nye funksjonene på iPhone 14 Pro Max er Dynamic Island. Dette er et nytt design som gir en intuitiv måte å bruke iPhone på. Dynamic Island introduserer en innovativ måte å håndtere varslinger og aktiviteter på. Når det skjer noe på skjermen, som for eksempel en innkommende samtale eller en varsling, vil disse elementene spre seg rundt åpningen øverst på skjermen. Dette skaper en illusjon av at åpningen ikke er der, og gir en jevn opplevelse for brukerne.

Videre har iPhone 14 Pro Max en Alltid på-skjerm. Dette betyr at skjermen kan være aktiv og vise nøkkelinformasjon selv når telefonen er låst. Denne funksjonen er hentet fra andre konkurrenter og smartklokker, og gir brukerne rask tilgang til viktig informasjon uten å måtte låse opp telefonen. Skjermen kan justere lysstyrken og oppdateringshastigheten for å spare strøm, slik at den ikke påvirker batteritiden i stor grad.

Dette er så nærme vi kommer til vi holder iPhone 14 i hånda - ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

Avansert kamerateknologi

iPhone 14 Pro Max har et avansert kamerasystem som vil glede alle fotografi-entusiaster. Denne modellen er den første iPhone som kommer med et hovedkamera på hele 48 MP. Med Quad Pixel-sensor og Photonic Engine kan brukerne ta fantastiske bilder og videoopptak, selv i svakt lys. Den forbedrede bildebehandlingen gir enestående detaljer og fargegjengivelse, og gjør iPhone 14 Pro Max til et ideelt verktøy for både hverdagslige og kreative oppgaver.

Nødanrop via satellitt og Registrering av ulykke

Apple har også fokusert på trygghet og sikkerhet med iPhone 14 Pro Max. Denne modellen kommer med funksjoner som Nødanrop (SOS) via satellitt og Registrering av ulykke. Dette betyr at brukerne kan tilkalle hjelp i nødsituasjoner, selv når de befinner seg i områder med dårlig mobildekning. Dette er spesielt nyttig for utendørsaktiviteter eller reiser til avsidesliggende steder.

Apple lanserte i dag iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max - Apple (NO)
Bildekilde: www.apple.com

Tilgjengelighet og forhåndsbestilling

For de som er interessert i iPhone 14 Pro Max, er det gode nyheter. Forhåndsbestillingen for denne modellen vil starte fredag 9. september, og den vil være tilgjengelig i butikk fra fredag 16. september. iPhone 14 Pro Max vil være tilgjengelig i fire forskjellige finisher: mørk lilla, sølvfinish, gullfinish og stellarsvart. Med dette brede utvalget kan brukerne velge den fargen som passer best til deres personlige stil.

Samlet sett er iPhone 14 Pro Max en imponerende oppgradering av Apples smarttelefonserie. Med sitt innovative design, avanserte kamerateknologi og trygghetsfunksjoner, vil denne modellen definitivt tiltrekke seg oppmerksomhet fra både teknologielskere og vanlige forbrukere. Vær på utkikk etter iPhone 14 Pro Max i butikkene fra 16. september!

Apple lanserte i dag iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max - Apple (NO)
Bildekilde: www.apple.com

Hva vil Wiki fortelle oss?

Den 9. januar 2007 presenterte Steve Jobs iPhone, og sa at den først ville bli tilgjengelig i løpet av juni i USA og Canada, så i Europa i løpet av fjerde kvartal, og deretter i Asia i 2008. Den vil komme i to versjoner og med to forskjellige priser. De norske prisene var da ikke kjent, men i USA ble 8 GB-modellen solgt for $399, forutsatt to års bindingstid med mobilselskapet AT&T Wireless som gir en totalpris på rundt $1838 . Modellen med 16 GB selges i USA for $499, som med to års bindingstid utgjør $1 938.

Folk spør også

Når kommer iPhone 14 Pro Max i Norge?

iPhone 14 blir tilgjengelig i butikk fra fredag 16. september, og iPhone 14 Plus fra fredag 7. oktober. Kundene vre setter sin tilit til iPhone hver dag, og iPhone 14 og iPhone 14 Plus introduserer banebrytende ny teknologi og viktige trygghetslsninger.

Fullstendig svar på www.apple.com


Hvor mye koster en iPhone 14 Pro Max?

Den billigste prisen for Apple iPhone 14 Pro Max 5G 6GB RAM 256GB akkurat n er 16 569 ,-. Det er et av de 100 mest populre produktene i kategorien Mobiltelefoner med en gjennomsnittlig vurdering p 3.3 av 5. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra 17 butikker.

Fullstendig svar på www.prisjakt.no


Blir iPhone 14 billigere når 15 kommer?

Med iPhone 15-serien forventes alle fire modellene bruke samme skjerm som dagens iPhone 14 Pro og 14 Pro Max har. Bare det er en betydelig oppgradering for de to billigere mobiltelefonene, men det ser ikke ut til stoppe der.

Fullstendig svar på www.prisjakt.no


Hva er nytt på iPhone 14 Pro Max?

A16 Bionic – den raskeste chipen i en smarttelefon A16 Bionic-chipen i iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max ligger flere generasjoner foran konkurrentene, og muliggjr banebrytende funksjoner som Dynamic Island og enestende digitale fotografiegenskaper –med et batteri som varer hele dagen.

Fullstendig svar på eplehuset.no


Videoer

iPhone 14 Pro Max: Ett år senere gjennomgang

Hvorfor Apple SLUTTET å selge iPhone 14 Pro Max, MEN selger iPhone 14?

iPhone 14 Pro Max i Dubai | Hvordan kjøpe en iPhone 14 Pro Max i UAE | iPhone-pris i UAE

iPhone 15 Pro Max Camera: Worth the Upgrade? | 15 Pro Max vs 14 Pro

ÄR APPLES NYA IPHONE VÄRD 10.000-20.000KR?!

iPhone 15 Pro Max - DON'T WASTE YOUR MONEY! 💸

iPhone 14 Pro - ett helt nytt fokus

Gjennomsiktig deksel til iPhone 14 Pro Max er virkelig verdt det!