Når kommer neste generasjon Apple TV?

17

Apple har nylig avduket en oppgradert versjon av sin TV-boks, Apple TV 4K. Les om de spennende oppgraderingene som inkluderer en kraftigere prosessor, støtte for HDR10+, og oppdateringer på fjernkontrollen. Få også informasjon om lagringsplass og estimerte priser i Norge.

Apple har nylig avduket en oppgradert versjon av sin TV-boks, Apple TV 4K. Denne nye generasjonen av Apple TV vil være tilgjengelig fra 4. november i to forskjellige utgaver: en med 64 GB lagringsplass og kun Wi-Fi, og en annen med 128 GB lagringsplass, Wi-Fi og Ethernet-støtte.

Apple presenterer den kraftige neste generasjons Apple TV 4K - Apple (NO)
Bildekilde: www.apple.com

Kraftig oppgradering

Denne oppgraderte versjonen av Apple TV 4K kommer med flere forbedringer. Den har fått en kraftigere prosessor, A15 Bionic, som også finnes i iPhone 13 og 14. Dette vil gi en betydelig ytelsesøkning sammenlignet med forrige generasjon Apple TV 4K, som kun hadde A12 Bionic. Ifølge Apple selv kan man forvente en ytelsesøkning på opptil 50 prosent og opptil 30 prosent bedre grafikkytelse.

En annen viktig oppgradering er støtten for HDR10+. Tidligere hadde Apple TV 4K kun støtte for HDR10, men nå har de også inkludert HDR10+ i de nye modellene. Dette vil forbedre bildekvaliteten og gi en mer realistisk visningsopplevelse.

Kjøp Apple TV 4K - Apple (NO)
Bildekilde: www.apple.com

Fjernkontroll og lagringsplass

Fjernkontrollen, kalt Siri Remote, har også fått noen oppdateringer i den nye generasjonen av Apple TV 4K. Den har nå en USB-C-port for enkel lading og er kompatibel med eldre Apple TV-modeller. Hvis ønskelig, kan man også kjøpe denne fjernkontrollen separat.

En interessant observasjon er at den rimeligste utgaven av Apple TV 4K har mistet Ethernet-porten, men har fått økt lagringsplass fra 32 GB til 64 GB. Den dyrere utgaven har derimot både Wi-Fi og Ethernet-støtte, samt 128 GB lagringsplass. Prisene i Norge er satt til 1790 kroner for innstegsmodellen og 2090 kroner for den større utgaven.

Lanseringsdato for neste generasjon

Per nå er det ingen offisiell kunngjøring eller bekreftelse fra Apple om en spesifikk lanseringsdato for neste generasjon Apple TV. Tradisjonelt sett holder Apple tilbake detaljer om kommende produkter til de er klare for markedet. Siden lanseringen av Apple TV 4K i 2017, har det ikke vært kunngjort noen oppfølgermodell.

Det er verdt å merke seg at Apple jevnlig holder produktlanseringer og arrangementer der de kunngjør nye produkter og oppdateringer. Det er derfor mulig at neste generasjon Apple TV kan bli avslørt i en slik begivenhet. For å få de mest nøyaktige oppdateringene angående lanseringsdatoen for neste generasjon Apple TV, er det viktig å følge med på offisielle kunngjøringer fra Apple.

Kjøp Apple TV 4K - Apple (NO)
Bildekilde: www.apple.com

Hva vil Wiki fortelle oss?

Når det gjelder neste generasjon Apple TV, er det ingen offisiell kunngjøring eller bekreftelse fra Apple om en spesifikk lanseringsdato. Apple har tradisjonelt vært tilbakeholdne med å avsløre detaljer om kommende produkter før de er klare for markedet. Siden lanseringen av Apple TV 4K i september 2017, har det ikke blitt kunngjort noen oppfølgermodell.

Apple TV har imidlertid blitt oppdatert med programvareoppdateringer for å forbedre brukeropplevelsen og legge til nye funksjoner. Disse oppdateringene har inkludert forbedret bildekvalitet, støtte for nye streamingtjenester og forbedret integrasjon med andre Apple-enheter.

Det er verdt å merke seg at Apple ofte holder produktlanseringer og begivenheter i løpet av året der de kunngjør nye produkter og oppdateringer. Det er mulig at neste generasjon Apple TV kan bli avslørt i en slik hendelse. Det er imidlertid viktig å følge med på offisielle kunngjøringer fra Apple for å få de mest nøyaktige oppdateringene angående lanseringen av neste generasjon Apple TV.

Folk spør også

Hva er siste generasjon Apple TV?

Den 20. april 2021 lanserte Apple sin sjette generasjon Apple TV i Apple sin digitale lansering quot;Spring Eventquot;. Sjette generasjon Apple TV kan kalibrere fargene p TV-en og fjernkontrollen kan skru TV-en av og p. Apple TV blir levert med to forskjellige strrelser p den interne lagringen, 32 eller 64 GB.

Fullstendig svar på no.wikipedia.org


Hva er best av chromecast og Apple TV?

Apple TV og Chromecast med Google TV er begge gode streamingenheter med unike funksjoner. Apple TV er best for de som har Apple-enheter og foretrekker et intuitivt brukergrensesnitt, mens Chromecast med Google TV er best for de som foretrekker Googles kosystem og er ute etter et rimeligere alternativ.

Fullstendig svar på www.elkjop.no


Når kommer tvOS 17?

tvOS 17 blir tilgjengelig til hsten som en gratis programvareoppdatering for Apple TV 4K og Apple TV HD. Du finner mer informasjon p apple.com/no/tv-home.


Hvordan sjekke generasjon Apple TV?

Sjekk Innstillinger Velg Innstillinger gt; Generelt gt; Om fra Hjem-skjermen p Apple TV, og sjekk modellen.

Fullstendig svar på support.apple.com


Videoer

Apple TV 4K vs. Chromecast with Google TV

Apple TV Best for Netflix? Right Time To Buy a TV? | You Asked: Ep. 7

Apple TV How it works

NEW Way to Install VPN on Apple TV in 2024

Netflix Quick Guide: Getting Started On Apple TV | Netflix

Best Streaming Devices | Apple TV 4K vs Roku vs Fire TV vs Chromecast

Apple Vision Pro the Future of Home Theater? Dolby Atmos in TV Speakers? | You Asked Ep. 24

Apple TV 4k in 2023- IS IT WORTH IT?