Når kommer ny Apple Watch 9?

25

Les om de imponerende nye funksjonene og forbedringene i Apple Watch Series 9, inkludert den kraftige S9 SiP-chipen og muligheten til å velge en karbonnøytral versjon. Forhåndsbestill fra 13. september hos GadgetsLand.

12. september presenterte Apple nye Apple Watch Series 9, som gir verdens mest solgte klokke enda flere funksjoner og samtidig når en viktig miljømessig milepæl. Apple Watch Series 9 er kraftigere enn noensinne takket være nye S9 SiP, som øker både ytelse og funksjonalitet – med en magisk, ny dobbelttrykk-bevegelse, mer lyssterk skjerm og raskere Siri på enheten – som nå også har tilgang til og kan loggføre helsedata, Presisjonssøk for iPhone og enda mer. Apple Watch Series 9 kjører watchOS 10, som kan by på nydesignede apper, nye smarte stabler, nye urskiver, nye funksjoner for sykling og fjellturer pluss nye verktøy som støtter mental helse.

For første gang kan kundene velge en karbonnøytral versjon av alle Apple Watch-modellene, og dette representerer en viktig milepæl mot Apple 2030: Apples mål om å være karbonnøytrale på tvers av hele leverandørkjeden og gjennom hele levetiden til produktene innen 2030.

Apple presenterer den avanserte, nye Apple Watch Series 9 - Apple (NO)
Bildekilde: www.apple.com

Forhåndsbestilling og tilgjengelighet

Den nye Apple Watch-serien kan forhåndsbestilles fra 13. september, og den er til salgs fra fredag 22. september. Dette betyr at Apple-fans og tech-entusiaster kan glede seg til å oppgradere til den nyeste modellen og dra nytte av de fantastiske nye funksjonene som Apple Watch Series 9 har å tilby.

Kjøp Apple Watch Series 9 (GPS + Cellular), 45 mm urkasse av rustfritt stål  i gullfinish, Sport Band i leire – M/L - Apple (NO)
Bildekilde: www.apple.com

Banebrytende funksjoner

Apple Watch Series 9 introduserer en rekke banebrytende funksjoner som tar klokken til nye høyder i ytelse og funksjonalitet. Den nye S9 SiP-chipen gir en kraftig oppgradering, og med den magiske dobbelttrykk-bevegelsen kan brukerne enkelt navigere og få tilgang til ulike funksjoner og apper på klokken. Skjermen er også mer lyssterk, noe som gir bedre synlighet selv i sterkt lys.

En spennende ny funksjon er den raskere Siri på enheten, som nå har mulighet til å loggføre helsedata og bruke Presisjonssøk for iPhone. Dette gir brukerne en mer sømløs opplevelse og gjør det enklere å få tilgang til relevant informasjon og funksjonalitet.

watchOS 10, det nyeste operativsystemet for Apple Watch, bringer også med seg en rekke nye apper, smarte stabler, urskiver, funksjoner for sykling og fjellturer, samt verktøy for mental helse. Dette gjør Apple Watch Series 9 til den mest avanserte klokken fra Apple så langt.

Karbonnøytrale produkter

En viktig milepæl for Apple er introduksjonen av karbonnøytrale versjoner av alle Apple Watch-modellene. Dette er en del av Apples ambisiøse mål om å være karbonnøytrale innen 2030. Ved å velge en karbonnøytral Apple Watch kan kundene bidra til å redusere klimaavtrykket og støtte en mer bærekraftig fremtid.

Köp Apple Watch Series 9 (GPS + Cellular) • Rostfri stålboett grafit, 41 mm  • Sportband midnatt – M/L - Apple (SE)
Bildekilde: www.apple.com

Pris og lanseringsdato

Apple Watch 9 forventes å bli lansert i september, basert på tidligere lanseringsmønstre fra Apple. Med tanke på at Apple Watch 8 ble avduket i september 2022, er det rimelig å anta at oppfølgeren, Apple Watch 9, også vil følge samme trend. Det er forventet at den nye klokken vil bli avduket en gang tidlig eller rundt midten av september.

Når det gjelder prisen, har vi ingen konkrete opplysninger. Imidlertid kan det forventes at prisen vil være på linje med tidligere modeller, med en mulig økning på grunn av økte kostnader for komponenter og produksjon.

Nye Apple Watch Series 9 og Watch Ultra 2
Bildekilde: www.lydogbilde.no

Oppsummering

Med lanseringen av Apple Watch Series 9 tar Apple klokken til nye høyder med banebrytende funksjoner, forbedret ytelse og en miljøvennlig tilnærming. Kundene kan glede seg over den nye S9 SiP-chipen, den lyssterke skjermen, raskere Siri og et bredt utvalg av apper og funksjoner gjennom watchOS 10. I tillegg kan de velge en karbonnøytral versjon av klokken for å støtte Apples bærekraftsmål.

Med forhåndsbestillingen som starter 13. september og den offisielle lanseringen 22. september, er det bare et spørsmål om tid før Apple Watch Series 9 blir en populær klokke blant Apple-entusiaster og tech-elskere over hele verden.

Hva vil Wiki fortelle oss?

Det er dessverre ingen informasjon om når den nye Apple Watch 9 vil bli lansert i artikkelen.

Folk spør også

Når kommer Apple Watch 10?

Tiende generasjon Apple Watch i 2024.

Fullstendig svar på itavisen.no


Er Apple Watch 9 vanntett?

Apple Watch Series 9 har en vannbestandighetsrangering p 50 meter i henhold til ISO-standard 22810:2010.

Fullstendig svar på support.apple.com


Hva er den nyeste Apple Watch?

Apple Watch Series 9 er kraftigere enn noensinne takket vre nye S9 SiP, som ker bde ytelse og funksjonalitet – med en magisk, ny dobbelttrykk-bevegelse, mer lyssterk skjerm og raskere Siri p enheten – som n ogs har tilgang til og kan loggfre helsedata, Presisjonssk for iPhone og enda mer.


Når kommer ny Apple Watch 8?

Apple Watch Series 8, lansert i september 2022, er her for nok en gang revolusjonere med det nyeste innen smartklokketeknologi.

Fullstendig svar på www.power.no


Videoer

Apple Watch Series 9 | DU skal vide dette 🧐 ANMELDELSE

How to Convert APPLE Watch 8 to Apple Watch ULTRA?

HK9 PRO (Gen 2) vs Original APPLE Watch 8 - FAKE vs REAL

New Apple Watch? How to transfer all your data from to old Apple Watch

HK9 PRO vs Original APPLE Watch 8 - FAKE vs REAL

Goodbye, Apple Watch Ultra! 🥹 Garmin Epix ✨ 6 Months Review

H11 Pro vs Original APPLE Watch 8 - FAKE vs REAL

The Truth About the Apple Watch Ultra: Garmin to the rescue?