Når kommer nye Warzone?

14

Finn ut når den nye Warzone-sesongen starter og hva som er i vente for Call of Duty-fans. Oppdateringer om lanseringen av Modern Warfare 3, beta-datoer og spennende nyheter om Warzone.

Call of Duty 2023 skal avsløres i Warzones nye sesong som starter 2. august. Det ble først publisert den 28. juli.

Oppdateringer

Den siste oppdateringen kom den 7. august kl. 19:43, og bekrefter at Modern Warfare 3 vil lanseres den 10. november. Utvikleren er Sledgehammer Games i samarbeid med et annet ikke-navngitt studio som ikke er en del av Activision. Selv om det ikke er avslørt noe gameplay ennå, kan vi forvente jevnlig markedsføringsmateriell frem til vinterlanseringen.

En annen oppdatering kom den 2. august kl. 18:14, der det ble kunngjort at sesong 5-oppdateringen er klar for nedlasting.

Ny informasjon om Call of Duty

I et blogginnlegg har Activision avslørt at det ikke er mange dagene igjen før vi får se det første fra nye Call of Duty. Selv om den nøyaktige datoen ikke er avslørt, vet vi at betaene vil starte tidlig i august.

Det er tidligere lekket informasjon om at det nye spillet vil ligne veldig på Modern Warfare 2. Det klassiske mini-kartet vil vende tilbake, sammen med "Ninja"-egenskapen. Spesial-egenskapene vil komme tilbake i form av "utstyr", der ulike pakker med "utstyr" gir ulike fordeler. For eksempel vil et spesielt par støvler utstyre spilleren med "Ninja"-egenskapen. "War Mode," kjent fra Call of Duty: WW2, vil også gjøre sin retur.

Det var opprinnelig planlagt å tilby dette innholdet som en DLC, så det er ingen overraskelse at det ligner på MW2. Spillet blir for øyeblikket alfa-testet internt.

Warzone oppdateringer

Onsdag 6. desember går startskuddet for en helt ny variant av Call of Duty: Warzone. Battle royale-spillet legger kampene til det nye og litt mindre kartet Urzikstan, med bare 100 spillere i stedet for 150.

Det reduserte spillertallet ble offisielt bekreftet av utvikleren Raven Software. De forklarte at deres førsteprioritet er å skape en optimalisert og underholdende opplevelse for alle spillere, basert på viktige beregninger som inkluderer tid-til-action, kartstørrelsen på Urzikstan, nye timinger og størrelser på sirklene, total kamptid, røde soner, oppdrag og diverse mekanikker for å komme tilbake fra de døde. Raven Software vil fortsatt lytte til spillernes tilbakemeldinger og gjøre nødvendige endringer i fremtiden.

Call of Duty: Warzone forblir helt gratis å spille på alle plattformer. I tillegg til det nye kartet, kan spillere også forvente en rekke nye mekanikker som passer til Call of Duty: Modern Warfare III.

Call of Duty: Warzone

Call of Duty: Warzone er et gratis battle royale- og førstepersonsskytespill utviklet av Infinity Ward og Raven Software, og utgitt av Activision. Spillet ble utgitt den 10. mars 2020 for PC, Xbox One og PlayStation 4, og er en del av Call of Duty-serien.

I Call of Duty: Warzone handler det om å overleve lengst, og man spiller mot opp til 150 andre spillere samtidig. Spillet mottok generelt positive tilbakemeldinger fra kritikere, og ble rost for sin innovative tilnærming til battle royale-sjangeren.

Med jevnlige oppdateringer og fikser, har spillet potensial til å bli toppen av battle royale-spill. Utviklerne fortsetter å støtte spillet og lytte til spillernes tilbakemeldinger for å sikre at det tilbyr en optimal spillopplevelse.

OPPDATERT: Det heter "Modern Warfare 3" - lanseringsdatoen avslørt -  ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

Hva vil Wiki fortelle oss?

Call of Duty: Warzone er et gratis battle royale- og førstepersonsskytespill utviklet av Infinity Ward og Raven Software, og utgitt av Activision. Spillet ble utgitt 10. mars 2020 for PC, Xbox One og PlayStation 4. og er en del av Call of Duty-serien.

I Call of Duty: Warzone handler det om å overleve lengst, og man spiller mot opp til 150 andre spillere på én gang (i hovedmodusen). Spillet er det andre battle royale-spillet i Call of Duty-serien, etter Call of Duty: Black Ops 4, som hadde en battle royale-modus («Blackout»).

Call of Duty: Warzone mottok «generelt positive tilbakemeldinger» fra kritikere ifølge kritikeromtalesamleren Metacritic, som ga en samlet verdi av 79 poeng ut av 100, basert på 15 kritikeromtaler.

PC Gamers Morgan Park ga spillet en sum av 82 poeng ut av 100, og konkluderte sin anmeldelse med «Call of Duty: Warzone når nye høyder i battle royale-sjangeren ved å kaste vekk sekker og ved å kaste meg i en Gulag.»

Dalton Cooper ved Game Rant ga spillet en sum at 4,5 poeng ut av 5, og markerte det som et spill som er «nødvendig å se». Cooper bemerker at spillet hadde programvarefeil da det kom ut, men mener at spillet kan bli «toppen av battle royale-spill» om utviklerne fortsetter å oppdatere og fikse spillet.