Når kommer PlayStation 5?

32

Les videre for å få informasjon om når den etterlengtede PlayStation 5 blir tilgjengelig, sammen med spesifikasjoner, priser og ekstratilbehør. Oppdag hva som gjør den nye varianten så attraktiv for spillentusiaster!

Introduksjon

PlayStation 5 (PS5) er den etterlengtede oppfølgeren til PlayStation 4, utviklet av Sony Interactive Entertainment. Konsollen ble annonsert i 2019 og ble lansert den 12. november 2020 i utvalgte markeder. Den har blitt en stor suksess med sitt futuristiske design, imponerende spesifikasjoner og innovative funksjoner. I denne artikkelen vil vi se nærmere på når den nye varianten av PlayStation 5 kommer og hva den har å tilby.

Forhåndsbestilte, men får ikke PlayStation 5 før godt inn i 2021 - Gamer.no
Bildekilde: www.gamer.no

Den nye varianten av PlayStation 5

Den nye varianten av PlayStation 5, som er litt mindre enn den opprinnelige modellen, er planlagt å bli sluppet fredag 1. desember. Dette er spennende nyheter for spillentusiaster som venter på å oppgradere til den nyeste konsollen. Flere elkjeder har allerede åpnet for forhåndsbestillinger, og det er stor interesse for den nye varianten.

Design og størrelse

Sony har gjort få endringer i designet av den nye PlayStation 5, men de har redusert størrelsen med 30 prosent. Dette gjør den mer kompakt og enklere å plassere i et underholdningssystem. Frontpanelet har også blitt oppgradert med to USB-C-porter, i motsetning til den opprinnelige modellen som hadde en USB-C-port og en USB-A-port. Dette gir brukerne flere muligheter for tilkoblinger og utvidelser.

Varianter og lagringsplass

Akkurat som lanseringsmodellen kommer den nye PlayStation 5 i to varianter: en med diskdrev og en uten. Begge variantene har en imponerende intern lagringsplass på 1 TB, som gir god plass til å lagre spill, apper og multimedia.

Pris og tilgjengelighet

Den nye varianten av PlayStation 5 har en noe høyere pris sammenlignet med den opprinnelige modellen. For øyeblikket er den billigste prisen blant nettbutikkene på 5999 kroner for den heldigitale varianten, mens versjonen med diskdrev kan skaffes til 7299 kroner. Dette representerer en økning i prisen sammenlignet med de gamle variantene. Det er verdt å merke seg at Sony ikke lenger setter en veiledende pris for konsollen, og det er opp til butikkene å bestemme prisen. Det er også mulig å kjøpe et diskdrev separat i etterkant, og dette kan enkelt monteres under den avtagbare nedre delen av konsollen.

Ekstratilbehør

Sony har også lansert en rekke tilbehør sammen med den nye PlayStation 5. Dette inkluderer en ladestasjon for to kontrollere, et trådløst spillhodesett kalt Pulse 3D, en ny mediekontroll og et HD-kamera som kan kjøpes som et ekstra tilvalg. Disse tilbehørene gir brukerne enda flere muligheter for å forbedre sin spillopplevelse.

Her er Playstation 5 (PS5) – efterfølgeren til Playstation 4 - Prisjakt  Norge
Bildekilde: www.prisjakt.no

Overgangen til den nye varianten

I tiden fremover vil Sony fase ut den eldre lanseringsvarianten av PlayStation 5 til fordel for den nye, mer kompakte varianten. Dette betyr at den nye varianten vil bli mer tilgjengelig for spillentusiaster som ønsker å oppgradere eller kjøpe en ny konsoll.

Se også

Spesifikasjoner for PlayStation 5

Den nye varianten av PlayStation 5 har imponerende spesifikasjoner som vil glede spillentusiaster. Her er en oversikt over noen av hovedfunksjonene:

Modell Lagringsplass Pris
PlayStation 5 med diskdrev 1 TB 7299 kr
PlayStation 5 Digital Edition 1 TB 5999 kr

Noen av hovedfunksjonene til PlayStation 5 inkluderer:

  • Solid-state drive (SSD) for rask datastrømming og forbedret lagringsytelse
  • AMD GPU som kan gjengi 4K-oppløsning og vise opp til 120 bilder per sekund
  • Maskinvare-akselerert strålesporing for mer realistisk belysning og refleksjon
  • Tempest Engine for tredimensjonale lydeffekter
  • Bakoverkompatibilitet med de fleste PlayStation 4 og PlayStation VR-spillene
Her er Playstation 5 (PS5) – efterfølgeren til Playstation 4 - Prisjakt  Norge
Bildekilde: www.prisjakt.no

Konklusjon

Den nye varianten av PlayStation 5 vil snart bli tilgjengelig for spillentusiaster. Med sin mindre størrelse, oppgraderte tilkoblingsmuligheter og imponerende spesifikasjoner, er den nye PlayStation 5 et attraktivt valg for de som ønsker å oppgradere sin spillkonsoll. Med den nye variantens lansering vil den eldre lanseringsvarianten gradvis fases ut, og den nye varianten vil være tilgjengelig for spillentusiaster over hele landet. Gled deg til å oppleve den neste generasjonen av spill med PlayStation 5!

Playstation 5 / PS5 (2021) - Elkjøp
Bildekilde: www.elkjop.no

Hva vil Wiki fortelle oss?

"PlayStation 5 (offisielt forkortet PS5) er en spillkonsoll utviklet av Sony Interactive Entertainment. Den ble annonsert i 2019 som en oppfølger til PlayStation 4 og lansert den 12. november 2020 i Australia, Japan, New Zealand, Nord-Amerika, Singapore og Sør-Korea, og den 19. november 2020 i Europa. Konsollen ble utgitt i to varianter, en grunnmodell med en Ultra HD Blu-ray-kompatibel optisk diskstasjon, og en digital utgave som mangler denne stasjonen og tjener som en billigere modell for brukere som foretrekker å kjøpe spill via digital distribusjon."

"Kjernefunksjonene til PlayStation 5 omfatter en solid-state drive (SSD) som er tilpasset rask datastrømming for å tilby forbedret lagringsytelse, en AMD GPU som kan gjengi 4K-oppløsning og vise opp til 120 bilder i sekundet, maskinvare-aksellerert strålesporing (ray tracing) for mer realistisk belysning og refleksjon, Tempest Engine for tredimensjonale lydeffekter og bakoverkompatibilitet med de fleste PlayStation 4 og PlayStation VR-spillene."

Folk spør også

Når kommer PS5 på lager igjen 2023?

september, er endelig tilgjengelig 7. desember 2023 p PC, PS5 og Xbox Series!

Fullstendig svar på www.sortiraparis.com


Når blir PS5 tilgjengelig for alle?

Iflge The Leak skal den nye PS5-versjonen g i produksjon i andre kvartal 2023 og vre klar for salg i tredje kvartal.

Fullstendig svar på www.tek.no


Når kommer PlayStation 5 Pro?

“Per Insider-Gaming som i et par r har avslrt Sonys planer for konsoll-serien sin, samt tilbehr, avslrer n at Sonys plan er lansere PS5 Pro i november 2024. Utvikler-studioer fr visstnok tilgang til den kjappere konsollen innen sent i november 2023.

Fullstendig svar på itavisen.no


Når kommer PlayStation 6 ut?

PlayStation 6 kommer tidligst hsten 2027.

Fullstendig svar på www.gamereactor.no


Videoer

The PS5 Update we Needed!

Bad News For PS5 Pro

Den NYE PlayStation Portal (reklame)

Roblox PS4 Gameplay

Wird die PlayStation 5 kompatibel zu PS3 und PS2?

Unboxing Sony Playstation 5 - PS5 er utrolig!

Her er den nye PlayStation 5

How to use Discord on PS5