Audi Q6 e-tron

75

Les om de imponerende egenskapene til Audi Q6 e-tron, en spennende el-SUV som snart blir tilgjengelig på markedet. Bli kjent med batteri, lading, rekkevidde og norsk lanseringsdato.

Audi Q6 e-tron markerer starten på den nyskapende plattformen Premium Platform Electric (PPE), utviklet i samarbeid med Porsche. Dette er en elbil som byr på imponerende egenskaper og forventes å bli en etterlengtet modell i markedet.

Avslører flere detaljer om ny Audi-modell Audi Q6 e-tron Rekkevidde - Elbil
Bildekilde: www.klikk.no

Audi Q6 e-tron

Det er fortsatt noen detaljer som ikke er offentliggjort om Audi Q6 e-tron, men nylig har Norsk bilpresse fått prøve utvalgte kamuflerte versjoner av den kommende el-SUVen. Her er noen førstehåndsinntrykk fra elbil24:

  • Setene er svært komfortable med god støtte og justeringsmuligheter.
  • Bilen har et imponerende lavt støynivå.
  • Komforten er meget god, og bilen ligger stabilt på veien med godt grep.
  • Førermiljøet er romslig med god plass både i høyden og bredden.

Basert på disse inntrykkene kan vi forvente oss at Audi Q6 e-tron vil levere en behagelig kjøreopplevelse og være en romslig elbil med høy komfort.

Her er Audi Q6 e-tron
Bildekilde: www.tv2.no

Q6 e-tron - batteri og lading

Audi Q6 e-tron kommer i to versjoner, Q6 e-tron 55 og SQ6 e-tron. Begge modellene er utstyrt med et 100 kWh batteri som gir en netto kapasitet på 94 kWh. Q6 e-tron 55 har en effekt på 285 kW og 382 hestekrefter, mens SQ6 e-tron har 360 kW og 483 hestekrefter. Med SQ6 kan du låse opp ytterligere 20 kW i Launch Control, og oppnå en effekt på 380 kW og 510 hestekrefter.

Det er også verdt å merke seg at Q6 e-tron støtter 800 volt systemet, noe som resulterer i raskere ladehastighet.

Se også

Nyheter 16.05.2024, 10:38 15
Når kom Samsung S20 5G ut?
Nyheter 16.05.2024, 08:25 13
Når kommer Apple Watch 10?
Nyheter 06.02.2024, 11:15 26
Når kom Samsung S20+ ut?

Q6 e-tron rekkevidde

Rekkevidde er en viktig faktor for mange norske elbil-kjøpere, spesielt med tanke på lange avstander og kalde vintre. Audi Q6 e-tron imponerer også på dette området. Q6 e-tron 55 kan forvente en WLTP-rekkevidde på rundt eller over 600 kilometer, noe som er svært lovende for en elbil i denne klassen.

Rekkevidden for SQ6 e-tron er ennå ikke oppgitt, men med høyere ytelse kan det forventes at den vil være litt kortere enn Q6 e-tron 55.

Audi Q6 e-tron - Rekkevidde, lading, størrelse, bestilling, interiør
Bildekilde: www.autoria.no

Audi Q6 e-tron - Norsk lansering

Audi Q6 e-tron er ventet å ha verdenspremiere ved årsskiftet og bli lansert i 2024. Dette er en spennende ny modell fra Audi som vil tilby imponerende egenskaper og bidra til å styrke elbilmarkedet.

Med Audi Q6 e-tron kan vi glede oss til en el-SUV med enestående rekkevidde, rask ladehastighet og komfortabel kjøreopplevelse. Dette er en bil som vil passe godt til norske forhold med sin firehjulsdrift og høy kvalitet.

Audi i sluttfasen av Q6 e-tron-testing
Bildekilde: www.motor.no

Folk spør også

Når kommer Audi Q6 til Norge?

Q6 lanseres i lpet av 2023, og blir den frste batterielektriske modellen produsert ved selskapet hovedble i Ingolstadt, like nord for Mnchen.

Fullstendig svar på www.motor.no


Hva blir prisen på Audi Q6?

I en serie gjennom jula presenterer vi 10 modeller som trolig kommer i lpet av 2023 – og som vi venter srlig spent p. I dag: Audi Q6 e-tron (SUV). Pris: Trolig fra 650.000 kroner. Konkurrenter: Porsche Macan Electric, i noen grad ogs BMW iX og Mercedes EQE SUV.

Fullstendig svar på www.motor.no


Når kommer nye Audi A6 E Tron?

Audi Norge opplyser at tusenvis allerede str p venteliste for bilen som er planlagt lanseres i 2024. Mange har sansen for designet p A6 Avant e-tron concept.


Når kommer e-tron facelift?

Q8 e-tron modellen som lanseres i dag er teknisk sett en facelift av dagens e-tron. En helt ny generasjon elektrisk SUV fra Audi ventes i i 2024.


Videoer

2024 SUV Audi Q6 e-tron • Audi New Car

Nya Audi Q6 e-tron får Q8 att skämmas! | Elbilsmagasinet

Test av Audi Q8 e-tron – får en elbil vara så här lättanvänd?

Elektrisk Merceds CLA (også som st.car), Audi Q6 e-tron, Renault Scenic og en VW GTI på el – UGE 36

Audi A6 Avant e-tron in real life!

2025 Audi A4 Allroad Revealed - Redesign Audi Best Selling Model !!

Tung, brutal och alldeles, alldeles underbart – Audi Q8 E-tron

AUDI Q8 e-tron - Jeg nørder & Birgitte husmor-tester den…