Når tid er Black Friday 2023?

27

Forbered deg på Black Friday 2023! Få informasjon om når Black Friday og Black Week starter. Finn de beste tilbudene og spar penger hos norske butikker. Les mer her.

Hundrevis av norske butikker (og også produsenter) ser frem til å feire dagen sammen med deg. Det gjør vi selvfølgelig også her hos Klarna gjennom hele Black Week. Følg oversikten her, som er din snarvei til butikkenes salg og tilbud, slik at du kan spare penger.

Vil du at butikken din skal vises her? Meld inn din butikk eller se De beste tilbudene akkurat nå! Black Friday 2023 faller på 24. november og etterfølges av Cyber Monday mandagen etter. Dette er den største salgsdagen i året med statistisk sett store priskutt på blant annet TV, mobiltelefoner, spill og hodetelefoner.

Når er Black Friday 2023? BLACK FRIDAY på Motornorway
Bildekilde: motornorway.no

Når er det Black Friday?

Black Friday går av stabelen 24. november 2023 og etterfølges av Cyber Monday mandagen etter. Black Friday faller alltid på dagen etter den dagen amerikanerne feirer Thanksgiving, det vil si fjerde torsdag i november.

Når er Black Friday i 2024?
Bildekilde: black-friday.no

Når er det Black Week?

For noen år siden snakket alle om Black Friday, men i dag har snakkisen blitt Black Week i stedet. Det er ikke bare en dag, men som navnet antyder en hel uke med tilbud. Her er datoene som gjelder for 2023 og de neste årene:

År Black Week
2023 20. november - 26. november
2024 18. november - 24. november
2025 24. november - 30. november

Hva er Black Friday?

Black Friday er årets største og mest omtalte salgsdag. Mange fysiske butikker og nettbutikker i Storbritannia tilbyr store rabatter og tilbud på både Black Friday og i resten av uka fra 20. november til 26. desember. De kaller det Black Week.

Black Friday, Black week | Black Friday 2023 : Alt om den store salgsdagen
Bildekilde: www.nettavisen.no

Hva bør jeg tenke på før jeg kjøper noe på Black Friday?

Du bør se på prishistorikken for de varene du har sett deg ut for å se om butikkene økte prisene før Black Friday. Da vet du om salgsprisen faktisk så god som butikkene prøver å gi inntrykk av. Det er ofte lurt å planlegge kjøpene dine i god tid og lage lister på Prisjakt med produkter du vil overvåke prisene på, slik at du blir varslet når prisen går ned.

When is Black Friday 2024?
Bildekilde: www.calendarpedia.com

Hvilke produkter var mest populære på Black Friday i 2022?

Hvilke kategorier var mest populære på Black Friday i 2022?

Se også

Når kom Black Friday til Norge?

Fenomenet stammer fra 60-tallet, men det var først i 2010 at det dukket opp i Norge. Siden da har interessen vokst enormt, og i dag strekkes salget ofte ut over hele uka og kalles Black Week.

Black Friday, Black week | Black Friday 2023 : Alt om den store salgsdagen
Bildekilde: www.nettavisen.no

9 tips for å handle smartere

Ikke la deg lure til spontankjøp på Black Friday. Du bør planlegge kjøpene dine i god tid og lese deg opp på forhånd, slik at du finner de beste tilbudene og unngår bomkjøp. Dette er våre ni beste tips om hvordan du kan handle smart på Black Friday.

Når er Black Friday i 2024?
Bildekilde: black-friday.no

Black Week 2023 – ikke gå glipp av de virkelige kuppene denne uka

Den 24. november er det Black Friday, men mange butikker kommer med kampanjetilbud allerede på mandagen i samme uke. Kampanjen kalles Black Week og varer fra 20. til 26. november. Høydepunktet er Black Friday, men du bør overvåke de tHva er Black Friday?

Se også

Black Friday i Norge

De senere årene har Black Friday blitt en tradisjon, også her i Norge. Tradisjon tro går den store handledagen av stabelen den siste fredagen i november, med gode tilbud og årets beste priser. Tilnærmet alle butikker og nettbutikker i Norge er med på Black Friday eller Black Week i november.

Black Friday 2023 – Årets Beste Black Week-tilbud - Kid
Bildekilde: www.kid.no

Hva er Black Week?

Black Friday er for mange et kjent begrep, men Black Week og Black Weekend har ikke vært så etablert i Norge før i senere tid. Siden Black Friday oppsto første gang i USA, har konseptet vokst seg mye større. Den økende interessen har ført til at Black Friday har vokst i antall tilbud, butikker og dager – det har oppstått stor konkurranse om å tiltrekke seg kundene, og salgsperioden har dermed blitt utvidet. Black Week har dermed blitt vanlig i flere land, inkludert i Norge.

Black Friday 2023: Det store overblik - B.T. | Tjek
Bildekilde: tjek.bt.dk

Når er Black Week 2023?

Det er bare å glede seg til Black Week 2023 hos Kid Interiør! Salgsuken starter mandag 20. november, og gir deg Black Friday-priser hver dag, hele uken frem til 27. november! Vi er allerede godt i gang med å planlegge spennende tilbud og prisavslag til årets store salg på tekstiler og interiør, det er bare å gjøre seg klar!

Se også

Hva er Black Week?

Black Friday er for mange et kjent begrep, men Black Week er en utvidet salgsperiode som strekker seg over en hel uke. Den starter som regel noen dager før Black Friday og avsluttes noen dager etter. Black Week gir forbrukere en lengre periode med gode tilbud og rabatter på ulike produkter og tjenester.

Black Friday i USA

Black Friday startet i USA på 60-tallet og er kjent som årets største handledag både i fysiske butikker og på nett. Den store salgsdagen faller som regel på den fjerde fredagen i november, dagen etter «Thanksgiving». I USA har denne populære salgsfredagen vært startskuddet for julehandelen, og spesielt julegaveshoppingen.

Selve navnet Black Friday stammer fra politiet i Philadelphia. Der brukte de uttrykket seg imellom om trafikkaoset og menneskehavet som oppstod under butikksalget på 60-tallet, da millioner av mennesker skulle ut for å kjøpe julegaver.

Når er Black Friday i 2024?
Bildekilde: black-friday.no

Hvilke Black Friday-tilbud kan du finne hos oss?

Nettet bugner av tilbud til Black Friday 2023, så det er lurt å lage seg en oversikt over hva man ønsker seg. Black Week-tilbudene hos Kid Interiør er som alltid fremdeles topphemmelige, men her kan du se hvilke produktkategorier som ble bestselgere på Black Friday 2023, som en indikasjon på hva du har i vente under årets store shoppingdag:

Én ting er i hvert fall sikkert – du vil ikke gå glipp av Black Week hos Kid! Her kan du forvente deg et utvalg produkter til ekstra gode priser hele uken, og nye tilbud i løpet av uken før den store dagen! Vi kan love gode tilbud på dyner, puter, sengetøy og mye annet.

Black Friday er en flott mulighet til å gjøre kupp og handle produkter til sterkt reduserte priser. Planlegg kjøpene dine, sjekk prishistorikken, og følg med på tilbudene fra ulike butikker for å sikre deg de beste tilbudene og spare penger på Black Friday 2023!

Black Week: Black Friday-tilbud hele uka | Elkjøp
Bildekilde: www.elkjop.no

Black Friday i Norge

De senere årene har Black Friday blitt stadig mer populært i Norge. Mange butikker og nettbutikker deltar i denne handledagen, og tilbyr gode tilbud og rabatter på ulike produkter. Black Friday i Norge finner sted den siste fredagen i november, og markerer starten på julehandelen.

Når Black Friday kommer, kan forbrukere forvente å finne gode tilbud på en rekke produkter, inkludert elektronikk, klær, hjemmeinnredning, leker og mye mer. Butikkene tilbyr ofte store rabatter for å tiltrekke seg kunder og øke salget. Det er vanlig å se lange køer utenfor butikker og en stor mengde netttrafikk på denne dagen.

Se også

Nyheter 13.05.2024, 15:58 18
Når kommer PS5 Slim?
Nyheter 16.05.2024, 08:04 12
Hvilket år kom iPhone 11 ut?

Konklusjon

Black Friday 2023 vil falle på 24. november og vil være en dag full av spennende tilbud og rabatter. Ikke gå glipp av muligheten til å gjøre kupp og spare penger på dine favorittprodukter. Planlegg kjøpene dine, følg med på tilbudene fra ulike butikker, og nyt en fantastisk shoppingopplevelse på Black Friday!

Black Friday 2023: When does it start and everything you need to know |  Economy and Business | EL PAÍS English
Bildekilde: english.elpais.com

Hva vil Wiki fortelle oss?

«Black Friday» er en årlig handledag som finner sted dagen etter den fjerde torsdagen i november, noe som vil si dagen etter Thanksgiving i USA. Dagen er tradisjonelt begynnelsen på julehandelen og mange utsalgssteder åpnes ofte så tidlig som klokka tre på natta eller tidligere og tilbyr en rekke salgsvarer, ofte begrenset i antall eller tidsrom. Ettersom Thanksgiving i USA alltid faller på den fjerde torsdagen i november vil Black Friday finne sted på en fredag mellom 23. og 29. november.

Den 26. november 2010 ble shoppingfenomenet «Black Friday» for første gang brukt i Norge, da Norwegian Outlet i Vestby introduserte handledagen. Komplett.no var den første nettbutikken i Norge som arrangerte Black Friday, også i 2010. Det første norske mediet som fulgte opp fenomenet kommersielt var Nettavisen, som i 2013 lenket til norske og amerikanske nettbutikker gjennom live-oppdateringer på salget hele døgnet. De seneste årene har avisen fulgt salgene i Norge og USA direkte hele det som kalles Black Week. Nettavisen har også opprettet en egen side for dette.

Folk spør også

Når er Black Friday 23?

Nr er det Black Friday? Black Friday gr av stabelen 24. november 2023 og etterflges av Cyber Monday mandagen etter.

Fullstendig svar på www.prisjakt.no


Når er svart fredag i Norge?

Black Friday er dagen etter den amerikanske helligdagen Thanksgiving, som alltid faller p den fjerde torsdagen i november. Black Friday er alts alltid den fjerde fredagen i november. I 2023 faller Black Friday p 24. november, men mange butikker har tilbud hele uken frem til Black Friday.


Når startet Black Friday?

Black Friday er et begrep som har blitt benyttet i mange sammenhenger. Som handelsdag har det amerikansk opprinnelse og gr tilbake til 1800-tallet hvor det i USA ble assosiert med finanskrisen i 1869.


Er Cyber Monday bedre enn Black Friday?

Cyber monday har, akkurat som Black Friday, vokst i omfang i senere r. Den er fortsatt mer anonym, og tilbudene er ikke like mange, men butikkene som er med har ofte enda bedre rabatter enn p fredagen. Hvis du er interessert i Cyber Monday, har vi en separat side der vi samler alle tilbudene vi finner.

Fullstendig svar på www.prisjakt.no