Nye emojier iOS 16.4

26

Oppdag de 21 nye emojier i iOS 16.4-oppdateringen som gir deg flere måter å uttrykke deg på. Utforsk godkjennelsesprosessen, betydningen av emojiene og deres utvikling. Les mer på GadgetsLand.

Introduksjon

Emojier har blitt en integrert del av vårt daglige digitale kommunikasjon, og med den kommende iOS 16.4-oppdateringen vil Apple introdusere 21 nye emojier. Disse nye ikonene vil gi brukere flere muligheter til å uttrykke seg gjennom fargerike og kreative visuelle symboler. I denne artikkelen vil vi utforske de nye emojienes betydning og hvordan de har blitt utviklet.

Her er 31 nye emojier du kan glede deg til å ta i bruk | Tara.no
Bildekilde: tara.no

Godkjennelsesprosessen

Bak hver eneste emoji ligger det en langvarig godkjennelsesprosess. Nye emoji-ideer sendes til Unicode Consortium, en ikke-kommersiell organisasjon som utvikler Unicode-standarden. Dette organet sikrer en felles standard for tall, tegn og symboler på tvers av ulike plattformer. Nye emojier må derfor godkjennes av Unicode Consortium før de kan bli tilgjengelige på enheter som iOS, Android og Windows.

Apple byr på 21 nye emojies via iOS 16.4 - 730.no
Bildekilde: 730.no

Nye emojier i iOS 16.4

De 21 nye emojier som blir introdusert i iOS 16.4 har allerede blitt godkjent av Unicode Consortium i september 2022 sammen med Unicode 15.0. Apple og andre aktører har deretter brukt de neste månedene på å utvikle sine egne variasjoner av disse emojiene. Blant de nye emojiene finner vi tre forskjellige fargevarianter av det vanlige hjertet, et ristende hode og to hender som dytter til henholdsvis venstre og høyre.

Nye hjerte-emojier

En av de mest etterlengtede nye emojier er det vanlige hjertet i tre nye fargevarianter - rosa, blått og grått. Disse emojiene gir brukerne flere valgmuligheter for å uttrykke kjærlighet, vennskap og omsorg. Hjerteemojien er en universell symbol for følelser og har blitt en av de mest brukte emojiene i digitale samtaler.

Hånddytting-emojier

De to nye håndemojiene som forestiller det å dytte til henholdsvis venstre og høyre side, gir brukerne muligheten til å uttrykke ulike holdninger og reaksjoner. Disse emojiene kan brukes til å formidle beskjeder som "stopp", "kom deg vekk" eller "gå videre". Med disse nye emojiene kan brukerne legge til en ekstra dimensjon i sin digitale kommunikasjon.

Se også

Utvidelse av emojiversjonen

I tillegg til de nye emojiene i iOS 16.4, vil oppdateringen også fikse sikkerhetshull og introdusere nye funksjoner. Sikkerhetsoppdateringer er en viktig del av enhver programvareoppdatering, da de bidrar til å beskytte brukernes personlige informasjon og forhindre uautorisert tilgang til enheten. iOS 16.4 vil tette sikkerhetshull som tidligere kunne ha blitt utnyttet av ondsinnede aktører.

Andre oppdateringer

Utover de nye emojiene vil iOS 16.4-oppdateringen inneholde en rekke forbedringer og oppdateringer relatert til forskjellige systemfunksjoner. Dette inkluderer forbedret stemmeisolering i telefonsamtaler, som prioriterer brukerens stemme og reduserer bakgrunnsstøy. Det vil også være en nyttig funksjon for å finne og håndtere duplikater i delte album, samt forbedringer knyttet til barns forespørsler om kjøp og Matter-kompatible termostater.

Apple ruller ut 37 nye emojier via iOS 15.4 - 730.no
Bildekilde: 730.no

Tilgjengelighet og slippdato

De nye emojiene og oppdateringene vil først være tilgjengelige for brukere som har testet beta-versjonen av iOS 16.4. Deretter vil oppdateringen bli tilgjengelig for alle brukere når iOS 16.4 slippes offisielt. Det forventes at den offisielle utgivelsen vil finne sted i mars eller april. Det er viktig for Apple å sikre at oppdateringen fungerer sømløst på alle kompatible enheter.

Konklusjon

IOS 16.4-oppdateringen bringer med seg spennende nye emojier som utvider mulighetene for brukere til å uttrykke seg gjennom fargerike symboler. Disse emojiene er resultatet av en grundig godkjennelsesprosess og vil være tilgjengelige for alle iOS-brukere snart. Oppdateringen inneholder også viktige sikkerhetsoppdateringer og forbedringer av systemfunksjoner. Med iOS 16.4 vil Apple fortsette å forbedre brukeropplevelsen og gi brukerne nye måter å uttrykke seg på.

iOS 15.4 Beta Adds New Emojis - iClarified
Bildekilde: www.iclarified.com

Folk spør også

Does iOS 17 have new emojis?

iOS 17 brings a diverse collection of new emojis for users to express themselves in new ways. These emojis are catering to diverse cultures and customs. Following are Some eye-catching ios 17 emojis 2023: Phoenix Bird.


How do I get new emojis?

How to Get New Emojis on Android Update to the Latest Android Version. Each new version of Android brings new emojis. ... Use Emoji Kitchen. Google#39;s native keyboard app, Gboard, features the Emoji Kitchen, which makes it easy to get new emojis on Android. ... Install a New Keyboard. ... Make Your Own Custom Emoji. ... Use a Font Editor.

Fullstendig svar på www.makeuseof.com


Videoer

Get iOS 15.4 Emojis on Samsung without zFont app

Diese neuen EMOJIS erscheinen im Jahr 2023 🤩

macOS Ventura 13.3 Update ist da - Was ist neu? | Über 12 neue Funktionen & Veränderungen

Part- 29 || Test Your Eyes Now🚑||Ambulance Emoji || #shorts #emoji #tranding