De 10 beste hodetelefonene med støydemping

72

Opplev førsteklasses lydkvalitet og avansert støydemping med våre toppvalg blant trådløse hodetelefoner. Vi har evaluert flere faktorer, inkludert komfort og batteritid, for å hjelpe deg med å finne det ideelle paret. Les videre for å få en fullstendig oversikt hos GadgetsLand.

De 10 beste hodetelefonene med støydemping

Støydemping har blitt veldig vanlig i trådløse hodetelefoner, men det er stor forskjell i kvaliteten. Det går stort sett en ganske tydelig linje mellom de selskapene som utvikler støydempingen selv, mens de som kjøper hyllevare fra for eksempel Qualcomm gjerne ligger litt bak.

I denne lista har vi samlet våre ti nåværende favoritter blant trådløse hodetelefoner med aktiv støydemping. Lista er basert på en totalvurdering, men selve støydempingen teller aller mest. Lyd, komfort, batteritid og funksjoner betyr også noe når vi summerer opp, vektet omtrent i den rekkefølgen. Det må sies at det er ganske tett, spesielt blant de fem-seks aller beste, så det kan hende at nummer tre er den som passer best for deg, ikke nødvendigvis nummer én.

Vi tar minimalt hensyn til pris i denne omgang, men om to produkter er omtrent like vurderer vi naturligvis det rimeligere produktet som bedre. Det betyr også at de fleste produktene i lista er relativt kostbare.

Audio-Technicas trådløse hodetelefoner M20x

Audio-Technicas trådløse versjon av studiohodetelefonene M20x er vår favoritt i denne testen. De spiller utpreget nøytralt og balansert, og spesielt diskantgjengivelsen har en deilig, «porøs» kvalitet som er flott å lytte til.

Noen vil nok kanskje savne litt råere og dypere bass, men dette er virkelig pent til å koste en drøy tusenlapp - og det er langt fra slik at de ikke kan levere bass når det er påkrevd. Den er attpåtil betydelig strammere i fisken enn den litt løsslupne bassen i Argon-modellen som følger på plassen etter.

Versus enda litt dyrere hodetelefoner kan de nok fortsatt oppfattes som litt vel avslepne i diskanten, men til prisen er dette imponerende. Ingen Aptx-støtte er imidlertid et lite minus, men M20xBT støtter til gjengjeld multipoint - altså kan du være tilkoblet både PC og mobil samtidig, for eksempel.

Det må sies at du finner langt penere hodetelefoner med mer påkostede materialer enn disse. Hodetelefonene fra Audio-Technica er ganske store og klumpete, og hovedsaklig laget i plast. De går heller ikke an å legge sammen, som de aller fleste andre modellene i testen kan.

I esken følger det med både ladekabel av type USB-C og en minijack-kabel, dersom du ønsker kablet bruk. Siden hodetelefonene ikke er sammenleggbare, skulle vi gjerne sett at de kom med et bæreetui.

Designet har imidlertid også sine fordeler: Plast gir lav vekt, så disse tynget ikke på hodet. I tillegg var selve klokkene behagelige på øret, og presset ikke, som kan være en følge av at de er klumpete. Selve øreåpningen er også ganske stor, så du slipper problemet med at klokkene trykker direkte på øret.

Mikrofonen på disse hodetelefonene er helt grei, men om du skal ha en samtale i støyete omgivelser vil mDet finnes svært mange trådløse hodetelefoner å velge mellom. Her er våre favoritter akkurat nå.

Trådløse hodetelefoner: 5 modeller i test (2022) - Ekspertenes vurderinger  - Best-i-test.nu
Bildekilde: www.best-i-test.nu

Beste trådløse hodetelefoner 2024 – topplisten akkurat nå

Sony WH-1000XM4 leverer glimrende støydemping og god lyd i en lett og komfortabel innpakning.

Det er til forveksling like forgjengeren, men på innsiden har de fått en rekke nyvinninger, inkludert multipoint-parring, DSEE Extreme-oppskalering, samtalegjenkjenning og auto-pause.

Utover alt dette støtter de også Sonys 360 Reality Audio og LDAC-codec-en som håndterer bitrater opptil 990 kbps. Dessverre har de ikke lenger støtte for AptX eller AptX HD.

Sony har plukket bort det meste av luksusen på WH-CH720N. Men det er fortsatt en glimrende balanse av lydkvalitet og støyreduksjon - til en rimelig pris.

Du får støtte for Sonys 360 Reality Audio format, DSEE upscaling og adaptiv støyreduksjon. Det er ikke på samme elitenivå som Sony WH-1000XM4, men det er fortsatt bra. Lydkvaliteten er strengt tatt glimrende.

Hodesett: 29 modeller i test (2022) - Ekspertenes vurderinger - Best-i-test .nu
Bildekilde: www.best-i-test.nu

Hva vil Wiki fortelle oss?

The Kygo Life AS brand, founded by Norwegian artist Kygo (Kyrre Gørvell-Dahll) and entrepreneur Jon Inge Gullikstad in 2016, is known for its collection of audio products and a comprehensive line of fashion and accessories. Among their audio products, the Kygo A9/600 Bluetooth headphones stand out as the flagship model in the Kygo Pro Line. Launched in 2017, these headphones are used by Kygo himself and are available in five different color variations. The Scandinavian media has highly praised the A9/600 for its exceptional sound quality.

In addition to the A9/600, the Kygo A7/800 Bluetooth headphones were the first model launched under the Kygo brand in 2016. However, they were later replaced by the A9/600 in 2017 and 2018.

Kygo Life has received recognition for its brand identity, packaging, and website design, earning awards for its excellence in these areas. The brand collaborates with Nordic design and advertising agencies to achieve its aesthetic vision.

Videoer

Verdens bedste trådløse in-ear høretelefoner? Vi kigger på Bowers & Wilkins Pi7 S2

Are the Bose QC45 the PERFECT headphones?

NEW Bose QuietComfort Ultra Earbuds [Best ANC I Ever Tested!]

TOP 5: Best True Wireless Earbuds 2023

Sony WH-CH720N review - I did not expect this... 😲

Bose Quietcomfort Ultra Headphones VS Sony WH-1000XM5 | New ANC KING??

Top 7 Best JBL Headphones 2023

Sony WH-1000XM4 Review (2021) | Still The Best ANC Headphones?