Hva skjedde med HBO Max?

12.01.2024, 06:03 29

HBO Max har gjennomgått en omlegging og vil nå bli til Max. Dette er en del av mediegiganten Warner Bros Discovery sin strategi for det globale strømmemarkedet. Målet er å tilby et bredere utvalg av underholdning for å kunne konkurrere bedre mot Netflix, Disney+ og andre strømmetjenester.

Omleggingen vil først skje i USA i mai, og deretter gradvis rulles ut i resten av verden. Norske HBO Max-kunder trenger derfor ikke å bekymre seg ennå. HBO Max vil fortsette som vanlig i omtrent ett år før det slås sammen med Discovery+ og blir til Max. Denne sammenslåingen vil innebære tilgang til nye HBO-titler, en Harry Potter-serie, og mer Game of Thrones, i tillegg til TVNorge-serier som "71 grader nord".

Det er verdt å merke seg at amerikanske mediegiganter har endret strategier for strømmetjenestene sine tidligere, så detaljer om prisnivå, pakkeløsninger og avtaler vil forbli uavklart foreløpig.

Dersom sammenslåingen blir en realitet i Norge, vil brukerne få tilgang til populære serier som "The Last of Us" og "Succession" fra HBO Max, samt norske realityserier som "Ex". Detaljer om lanseringen i Europa, inkludert Norden, er foreløpig ikke kjent, da det er forskjeller i innholdsavtaler, partnere og reguleringer mellom ulike regioner.

Dersom du ønsker tilgang til alt innholdet fra HBO Max, kan du aktivere tilgangen via Min konto. Dette vil opprette en konto hos HBO Max med samme e-postadresse som du har registrert hos oss. Du kan også laste ned HBO Max-appen fra Google Play eller App Store, og aktivere tilgangen der. HBO Max er inkludert i abonnementene Strim Mye og Strim Mest, og dersom du har Strim Litt kan du enkelt oppgradere abonnementet ditt på Min side.

Har du et spørsmål? Spør oss!

Folk spør også

Can you use Era 300 as surround sound?

lagt til på 10.01.2024, 15:20

Is iPhone 14 Pro worth buying?

lagt til på 10.01.2024, 14:52

Hvor finner jeg Shazam?

lagt til på 09.02.2024, 09:35

Hvordan koble til JBL høyttaler?

lagt til på 10.01.2024, 19:51

Hva koster det å bruke mobil i England?

lagt til på 30.03.2024, 21:45