F-150 Lightning Lanseres i Norge

41

Les om lanseringen av F-150 Lightning i Norge. Ford tar imot søknader fra interesserte kunder. Få informasjon om spesifikasjoner, pris og leveringstid.

F-150 Lightning Lanseres i Norge

Ford Norge og Ford Europa kunngjorde i dag at el-pickupen F-150 Lightning vil bli lansert i Norge. Etter stor etterspørsel fra kunder har Ford bestemt seg for å bringe denne populære modellen til det norske markedet. Lanseringen vil finne sted senere dette året, med de første norske kundene som forventes å motta sine biler før jul.

Ford F-150 Lightning – pris, rekkevidde og tester | NAF
Bildekilde: www.naf.no

Stor Etterspørsel og Begrenset Tilgang

Interessen for F-150 Lightning har vært overveldende, og Ford forventer at etterspørselen vil overstige tilgjengeligheten. Derfor vil interesserte kunder måtte "søke" for å få kjøpe bilen på Fords nettsider. Registreringsprosessen vil inneholde 13 spørsmål som vil hjelpe Ford med å identifisere kunder som virkelig trenger denne pickupen. Ford Norge-sjef Per Gunnar Berg understreker viktigheten av å finne kunder som kan dra nytte av bilen både privat og i næringslivet.

Kommer til Norge - Norsk elbilforening
Bildekilde: elbil.no

Spesifikasjoner og Pris

F-150 Lightning er en imponerende el-pickup med to batterivarianter på henholdsvis 98 og 131 kilowattimer brutto. Den har en rekkevidde på mellom 370 og 510 kilometer, avhengig av batterikonfigurasjonen. Den kraftigste versjonen har 580 hestekrefter, 1051 newtonmeter moment og permanent firehjulsdrift. Den kan også trekke opptil 4,5 tonn henger og akselererer fra 0 til 100 km/t på rundt 4,5 sekunder.

I Norge vil foreløpig kun versjonen med minst batteri, kalt "Lariat Launch Edition," være tilgjengelig. Denne modellen har en estimert pris på 1.183.000 kroner inkludert moms og avgifter. Den har 452 hestekrefter, kan trekke 3,5 tonn henger og har en rekkevidde på 386 kilometer ifølge EPA-standarden.

Se også

Norge som Elbilland Nummer 1

At Ford valgte å lansere F-150 Lightning i Norge før resten av Europa viser Norges posisjon som elbilland nummer 1 i verden. Elbilinteressen her har vært enorm, og Ford er stolte over å kunne tilby denne romslige pickupen med god rekkevidde og trekkraft til norske kunder. Administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg, uttrykker sin begeistring over den historiske betydningen av denne lanseringen.

Ford F-150 Lightning klar for Norge
Bildekilde: www.motor.no

Frunk og Leveringstid

F-150 Lightning har en imponerende lagringskapasitet, inkludert en drenerbar frunk på 400 liter. Leveransene til norske kunder vil begynne i slutten av 2023, og økt produksjon vil sikre at leveringstiden ikke påvirkes for amerikanske kunder. Den norske versjonen av F-150 Lightning vil være en femseters Lariat Launch Edition i fargen "Antimatter Blue Metallic".

Ford F-150 lightning | Ford NO
Bildekilde: www.ford.no

Hva Skjer Videre?

Forventningene til F-150 Lightning i Norge er store, og mange norske kunder venter utålmodig på å kunne kjøre denne imponerende el-pickupen. Med sin romslige kabine, gode rekkevidde og trekkraft, er F-150 Lightning et seriøst alternativ for de som trenger en pålitelig og kraftig pickup. Mer informasjon, inkludert WLTP-rekkevidde og endelig pris på den norske versjonen, vil bli kunngjort senere.

Folk spør også

Når kommer F-150 Lightning til Norge?

For frste gang skal en Ford F-150 importeres av Ford Motor Norge, en bil designet og bygget for USA, en heftig og diger elbil du br ha rett frerkort for utnytte skikkelig.


Kommer Ford F-150 Electric til Norge?

N KLAR FOR NORGE! Stor, rtff og endelig klar for Norge! F-150 Lightning er vr frste helelektriske pickup – med 5 seter.


Hvor mye bruker Ford Raptor på mila?

Deler 10-trinns girkasse med Ford F-150 Raptor Automatgirkassen kan ogs til enhver tid overstyres med manuelle girvalg. Sammen med den 2-liters EcoBlue-motoren gir denne et forbruk p 0,89 l/mil (233 g/km CO2).

Fullstendig svar på www.rohneselmer.no


Videoer

Ford F 150 Lightning kommer til Norge og Europa

2023 Ford F-150 Lightning - The Best Pickup Ever

Her er den STØRSTE ELBIL du kan købe... Ford F150 Lightning TEST

Ford F150 Lightning Autonomie Standard | Consommation sur autoroute!

Xpeng G9 - We take a first look at the new Xpeng flagship

Volvo EX90 i Norge - vi tar en sniktitt

THE ALL-NEW PROXES R DRIFT | #TOYOTIRES

10 Things WRONG With My Tesla Solar Roof