Hva betyr tidskritisk på Snap?

46

Les om tidskritiske varsler på Snapchat, deres forskjell fra vanlige varsler og hvordan du kan fjerne dem. Se også reaksjoner på denne endringen og innstillinger for tidskritiske varsler på iPhone. Les mer på GadgetsLand.

I følge Snapchats siste iOS-oppdatering har de nå introdusert såkalte «tidskritiske varsler» for appen. Disse varslingene er designet for å kreve umiddelbar oppmerksomhet, og de vil vises på skjermen din i én time. Tidskritiske varsler har eksistert på iOS siden 2019 med lanseringen av iOS 15, men de har nylig blitt implementert på Snapchat fra 9. mai, ifølge Metro.

Kan du disse «hemmelige» Snapchat-triksene? - Teknologi
Bildekilde: www.klikk.no

Forskjellen mellom tidskritiske varsler og vanlige varsler

Den største forskjellen mellom tidskritiske varsler og vanlige varsler er at tidskritiske varsler vil vises selv om du har aktivert en «fokus»-modus på telefonen din. Fokusmoduser er innstillinger som demper varslinger fra visse apper og kontakter, slik at du kan fokusere på det som er viktig for øyeblikket. Eksempler på fokusmoduser inkluderer «Ikke forstyrr».

På Snapchat kan ikke brukerne selv velge hvilke varsler som blir tidskritiske. En observasjon som har blitt gjort er at personen øverst på bestevennlisten automatisk får tidskritiske varsler. Dette betyr at hvis du har en spesielt nær relasjon med noen på Snapchat, vil de automatisk bli din tidskritiske varsling.

Kan du disse «hemmelige» Snapchat-triksene? - Teknologi
Bildekilde: www.klikk.no

Hvordan fjerne tidskritiske varsler

Hvis du mottar en tidskritisk varsling fra Snapchat, kan du fjerne den direkte fra varslingen selv. Hvis du ennå ikke har fått en tidskritisk varsling fra appen, kan du fjerne dem ved å gå inn i innstillingene på telefonen din.

Se også

Reaksjoner på endringen i Snapchat-varslinger

Ungdommer har raskt reagert på den nye endringen i Snapchat-varslingene, spesielt på plattformer som TikTok. Det har blitt delt videoer med tekster som «Når han/hun blir min tidskritiske varsling, er dette et tegn?» og «Du snakker kanskje med dem, men jeg er deres tidskritiske varsling». Disse videoene forsøker å indikere styrken i en relasjon basert på om man er hverandres tidskritiske varsling eller ikke.

Det er verdt å merke seg at Snapchat ikke har lykkes med alle endringene de har gjort i det siste. Etter kontroversen rundt lanseringen av snakkeroboten My AI har de nå skapt frustrasjon blant mange brukere med den automatiske aktiveringen av tidskritiske varsler på iPhone-appen deres, ifølge den danske avisen BT.

Derfor bør du skru av pushvarslene på telefonen – og slik gjør du det -  Smart, annonsørinnhold fra VG Partnerstudio
Bildekilde: www.vg.no

Tidskritiske varslinger på iPhone

På iPhone er tidskritiske varsler en spesiell type varslinger som har høyere prioritet enn vanlige varsler. Dette betyr at selv om du har aktivert «ikke forstyrr»-modus eller andre fokusmoduser som «Soving», vil tidskritiske varsler likevel vises på låseskjermen din i én time.

Ifølge Distractify er det opp til hver enkelt app å bestemme hvilke varslinger som skal være tidskritiske. Snapchat har nå valgt å gjøre meldinger fra personer på bestevennlisten din automatisk tidskritiske varsler.

Slik fjerner du innholdet du ikke liker på Snapchat - Smart,  annonsørinnhold fra VG Partnerstudio
Bildekilde: www.vg.no

Innstillinger for tidskritiske varsler på iPhone

Når du mottar varslinger, kan du tilpasse layouten ved å knipe på varslingen på låst skjerm. Hvis du ønsker å planlegge et sammendrag av varslinger, kan du trykke på «Planlagt sammendrag» og aktivere funksjonen. Du kan også velge når forhåndsvisningene av varslinger skal vises ved å trykke på «Forhåndsvis» og velge et alternativ - «Alltid», «Når ulåst» eller «Aldri».

For hver enkelt app kan du velge varslingsstil og aktivere eller deaktivere tillatelse for varslinger. Du kan også velge om tidskritiske varsler skal være aktivert eller deaktivert.

Det er også mulig å velge en bannerstil for varslinger, samt aktivere eller deaktivere lyder og merker for hver app.

Med Snapchats siste oppdatering og innføringen av tidskritiske varsler, har brukere fått et nytt element å forholde seg til. Mens noen kan finne det nyttig for å sikre at viktige varsler ikke blir oversett, har det også skapt frustrasjon blant mange som ønsker full kontroll over hvilke varsler de mottar. Tiden vil vise hvordan Snapchat og andre apper fortsetter å utvikle seg for å tilpasse seg brukernes behov og ønsker.

Se også

Nyheter 13.05.2024, 15:58 18
Når kommer PS5 Slim?

Folk spør også

Hvordan skjule hvem som sender en snap?

Hvordan skjuler jeg posisjonen til en venn p Snap-kartet? Sveip til hyre for g til Chat-skjermen.Trykk og hold p navnet til en venn.Trykk p quot;Posisjonsinnstillingerquot;Sl p for skjule posisjonen til vennen.

Fullstendig svar på help.snapchat.com


Hvordan skjule hvem som sender snap på Iphone?

Velg Innstillinger gt; Varslinger gt; Meldinger. Sl av Tillat varslinger.

Fullstendig svar på support.apple.com


Hvordan skru av Husker du dette Snapchat?

pne Chat-skjermen. Trykk og hold p navnet til en venn. Trykk p quot;Chat-innstillingerquot; Sl av quot;Meldingsvarslerquot;

Fullstendig svar på help.snapchat.com


Hvordan stoppe varsel på Snapchat?

Hvordan kontrollerer jeg Snapchat-varsler p Android? Trykk p ⚙️ p profilskjermen for pne Innstillinger.Trykk p Varsler.Fjern krysset fra Aktiver varsler for skru av alle varsler i Snapchat.

Fullstendig svar på help.snapchat.com


Videoer

hva er tidssensitive varsler på snapchat|tidssensitive varsler snapchat

Hva betyr timeglasset på Snapchat?