Hva er det billigste Telenor abonnement?

29

Oppdag det billigste Telenor abonnementet som passer dine behov. Les om familierabatter, rabatter for ulike aldersgrupper og barn, fordeler som Roam like home, mobiloperatører med Telenor dekning og sammenligning av dekning. Finn ut hvilke mobilabonnementer med Telenor dekning som tilbyr de beste prisene. Les mer her!

Familierabatt

Det lønner seg å samle familien hos Telenor når det gjelder mobilabonnement. Med familierabatt betaler kun én person i familien ordinær pris, mens alle andre får 100 kr i rabatt per ekstra abonnement med ubegrenset data. Det er mulig å ha ulike ubegrenset-abonnement, for eksempel to Ubegrenset Pluss-abonnement og ett Ubegrenset Medium eller Basis.

Telenor tvinger kundene til å betale mer - her er alternativene du bør  bytte til
Bildekilde: gjerrigknark.com

Rabatt for deg under 30

Dersom du er under 30 år, kan du dra nytte av rabatter hos Telenor. Det er 100 kr i rabatt på alle abonnement med ubegrenset data, og 50 kr på abonnementene med fast datamengde.

Billigste mobilabonnement med telenor-dekning (Stor guide) | Finn billigste
Bildekilde: finnbilligste.no

Rabatt for barn under 13

Barn under 13 år får en ekstra hyggelig rabatt på 180 kr på abonnementene Litt 2 GB og Mer 8 GB.

Se også

Kombinere familierabatt og aldersrabatt

Det er dessverre ikke mulig å kombinere familierabatt og aldersrabatt. Hvis du har aldersrabatt på et ubegrenset data-abonnement og kjøper et nytt abonnement med ubegrenset data, vil brukeren enten få alders- eller familierabatt.

Billigste mobilabonnement med telenor-dekning (Stor guide) | Finn billigste
Bildekilde: finnbilligste.no

Automatisk justering av rabatt

Rabatten justeres automatisk når personen som bruker mobilabonnementet fyller år. Når et barn fyller 13 år, får barnet automatisk under-30-rabatten. Når du fyller 30 år, fjernes rabatten automatisk.

Så mye mer må Telenor-kunder betale for datapakken de hadde før - smp.no
Bildekilde: www.smp.no

Roam like home

I hele EU/EØS og Storbritannia kan du bruke mobilabonnementet ditt til samme pris som ved bruk innenlands i Norge. Dette betyr at du kan ringe, sende meldinger og bruke data uten ekstra kostnad når du befinner deg i disse områdene.

Ring EU/EØS

Hvis du ringer mer enn 35 minutter i måneden til europeiske land, kan du benytte tjenesten Ring EU/EØS. For kun 79 kr i måneden kan du ringe ubegrenset til disse landene. Dette er en flott løsning for de som har hyppige samtaler med kontakter i Europa.

Billigste mobilabonnement med telenor-dekning (Stor guide) | Finn billigste
Bildekilde: finnbilligste.no

Mobiloperatører med Telenor dekning

På det norske mobilmarkedet finnes det per tirsdag 2. april 2024 totalt 137 mobilabonnement fra 13 mobiloperatører. Blant disse tilbyr 6 mobiloperatører (inkludert Telenor) til sammen 76 mobilabonnement med Telenor dekning. Her er mobiloperatørene som benytter Telenor sitt nettverk for å tilby mobilabonnement, mobilt bredbånd og bedriftsabonnement.

Mobiloperatør Antall mobilabonnement med Telenor dekning
Telenor 76
Andre operatører Antall mobilabonnement

Dersom du er interessert i å få tilbud på mobilabonnement med Telenor dekning, kan du bruke Bytt.no sin anbudstjeneste for mobilabonnement. Her kan du velge å motta tilbud fra mobiloperatører som kun tilbyr Telenor dekning. Det er en enkel og gratis måte å finne gode pristilbud på mobilabonnement.

Mobilabonnement med Norges beste mobilnett - Telenor
Bildekilde: www.telenor.no

Sammenligning av dekning

Hvis du er usikker på hvilken dekning som er best for deg, kan du sjekke ut vårt dekningsbarometer som kårer Norges beste dekning. Her har vi sammenlignet de tre telenettverkene (Telenor, Telia og Ice) opp mot hverandre basert på kundenes tilbakemeldinger.

Se også

Nyheter 05.04.2024, 06:24 15
Når kom Apple AirPods Pro 2?
Nyheter 11.01.2024, 20:28 26
Hva står Fe for i Samsung?
Nyheter 16.05.2024, 09:07 13
Når kommer Polestar 5?

De billigste mobilabonnementene med Telenor dekning

Her er en liste over de billigste mobilabonnementene med Telenor dekning på markedet i april 2024:

  • Mobilabonnement 1: Pris
  • Mobilabonnement 2: Pris
  • Mobilabonnement 3: Pris
  • Mobilabonnement 4: Pris

Det pågår et prosjekt mellom Telenor og Wikimedia Foundation for å gi gratis aksess til Wikipedia via mobilen i en rekke land i Europa og Asia. Dette gir brukere muligheten til å bruke en nedbarbert versjon av Wikipedia uten bilder. For mer informasjon om dette samarbeidet, kan du lese artikler på e24, mobilen.no, Telenor Group, Wikimedia Foundation og Wikimedia Blog.

Det er viktig å unngå å bruke tall og påstander om Wikipedia og andre temaer uten konkret kunnskap. Det er enkelt å sammenligne ting som ikke kan sammenlignes. Vær derfor forsiktig med å komme med feilaktige påstander om ulike forhold.

Billigste mobilabonnement med telenor-dekning (Stor guide) | Finn billigste
Bildekilde: finnbilligste.no

Hva vil Wiki fortelle oss?

Det er et prosjekt på gang mellom Telenor og Wikimedia Foundation for å gi gratis aksess til Wikipedia via mobilen i en god del land i Europa og Asia. Det er en nedbarbert utgave av Wikipedia uten bilder som blir brukt. Se også e24: 135 millioner Telenor-kunder får surfe gratis på Wikipedia, mobilen.no: Telenor gir bort Wikipedia gratis, Telenor Group: Telenor gjør Wikipedia tilgjengelig for 135 millioner kunder i Asia og Europa, Wikimedia Foundation: Press releases/Telenor and WMF partner on Wikipedia mobile og Wikimedia Blog: Telenor partnership makes Wikipedia free on mobile. — Jeblad 29. feb 2012 kl. 23:06 (CET)

Det hives rundt mye tall i påstander om Wikipedia og tildels SNL som har lite med virkeligheten å gjøre. Hvis dere ikke vet noe konkret om de aktuelle størrelsene og forholdene så ikke si noe, det er det enkleste. Det er for lett å sammenligne epler og gressklippere. — Jeblad 7. mar 2012 kl. 19:12 (CET)

Folk spør også

Hva er det billigste mobilabonnementet?

Det billigste mobilabonnement i Norge for dem som bruker lite med mobildata (2 GB) n i mars 2024 er et 2 GB abonnement fra Chilimobil (Chilimobil 2 GB) til 149,- kroner i mneden. Av alle 2 GB mobilabonnement vi har sammenlignet, har Chilimobil pr. mars 2024 den rimeligste 2 GB pakken i Norge.

Fullstendig svar på www.fornye.no


Hvor mye koster et abonnement hos Telenor?

Prisniver og mnedspris for data: 10 GB - 449,- 15 GB - 499,- 20 GB - 549,- 25 GB - 599,-

Fullstendig svar på www.telenor.no


Hvor mye koster 5 GB Telenor?

Alle pakkene kan bestilles p Mine sider, under Tjenester. Flgende datapakker kan bestilles: Engangspakke 1 GB til 79,- Engangspakke 5 GB til 149,-

Fullstendig svar på www.telenor.no


Hvilke mobilabonnement har Telenor dekning?

Mobiloperatrer som tilbyr mobilabonnement p Telenor sitt nettverk: Telenor Mobil.Happybytes.PlussMobil.Saga Mobil.Talkmore.Xplora Mobile.

Fullstendig svar på www.bytt.no


Videoer

Billigste mobilabonnement & mobilpriser i 2016 - Mobilabonnement1.no

EU-mobilabonnement - Sådan kan du bruge dit abonnement

Min Bedrift fra Telenor: Slik bestille du nytt abonnement | Telenor Norge

Det billigste mobilabonnement? Sådan får du et billigt mobilabonnement

Dette går ofte galt når bedriften velger mobilabonnement! Se hva DU må styre unna.

Talkmore | Skolesekk

Mobil for alle - Mobilpant | OneCall mobilabonnement

Mobilabonnement med 3GB og 7GB - FolkePakka 3GB og 7GB | OneCall