Hva er nytt med Apple Watch Ultra?

59

Oppdag de nye oppdateringene og forbedringene til Apple Watch Ultra 2. Les om den oppdaterte ytelsen, den intuitive dobbelttrykk-bevegelsen, lyssterk skjerm og karbonnøytrale alternativer. Bestill nå og opplev fremtiden med denne innovative og miljøvennlige smartklokken.

Apple har nettopp lansert den etterlengtede Apple Watch Ultra 2, og det bringer med seg flere oppdateringer og forbedringer til Apples mest solide og funksjonelle smartklokke. Denne nye versjonen av Apple Watch Ultra inneholder en oppdatert ytelse, en ny dobbelttrykk-bevegelse og karbonnøytrale alternativer, samtidig som den markerer en viktig miljømessig milepæl for Apple.

Kjøp Apple Watch Ultra 2 (GPS + Cellular), 49 mm urkasse av titan, Trail  Loop i grønn/grå – M/L - Apple (NO)
Bildekilde: www.apple.com

Oppdatert ytelse med S9 SiP-chip

En av de største oppgraderingene i Apple Watch Ultra 2 er den nye S9 SiP-chipen som driver klokken. Denne spesialutviklede Apple-chipen gir forbedringer i hele systemet, inkludert en mer kraftig ytelse og nye funksjoner. Den nye S9 SiP-chipen har også en firekjerners Neural Engine som gjør at den kan behandle maskinlæringsoppgaver opptil dobbelt så raskt som den forrige generasjonen av Apple Watch Ultra.

Test: Apple Watch Ultra 2 - Fremdeles på topp, men med mangler
Bildekilde: pulssonen.no

Ny dobbelttrykk-bevegelse

Apple Watch Ultra 2 introduserer en ny dobbelttrykk-bevegelse som gjør klokken enda enklere og mer intuitiv å bruke. Sammen med eksisterende funksjoner som Digital Crown og Taptic Engine, kan brukerne nå utføre ulike handlinger ved å trykke to ganger på skjermen. Denne nye bevegelsen legger til enda mer brukervennlighet og funksjonalitet til Apple Watch Ultra 2.

Se også

Lyssterk skjerm og utvidet høyderekkevidde

Apple Watch Ultra 2 har den mest lyssterke skjermen noensinne sett på en Apple Watch-modell. Denne forbedringen gjør at brukere kan nyte en enda bedre visuell opplevelse, enten det er å se på bilder, lese meldinger eller bruke apper. I tillegg har klokken fått en utvidet høyderekkevidde, slik at den også kan brukes under mer ekstreme forhold eller under vannsportaktiviteter.

Nye Apple Watch Series 9 og Watch Ultra 2
Bildekilde: www.lydogbilde.no

Karbonnøytrale alternativer

En annen viktig oppdatering med Apple Watch Ultra 2 er introduksjonen av karbonnøytrale alternativer. Dette er en del av Apples overordnede mål om å være karbonnøytrale innen 2030. Kundene kan nå velge en karbonnøytral versjon av alle Apple Watch-modeller og dermed bidra til en mer bærekraftig fremtid.

Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Titan (M) - Smartklokker - Komplett.no
Bildekilde: www.komplett.no

Batteritid og tilgjengelighet

Apple Watch Ultra 2 har en imponerende batteritid på opptil 36 timer med vanlig bruk og opptil 72 timer i Spareblussmodus. Dette betyr at brukerne kan nyte lengre perioder med bruk uten å bekymre seg for å lade klokken. Apple Watch Ultra 2 kan nå bestilles og vil være tilgjengelig for salg fra fredag 22. september.

Med sin oppdaterte ytelse, nye funksjoner og karbonnøytrale alternativer er Apple Watch Ultra 2 virkelig en av de mest innovative og miljøvennlige smartklokkene på markedet. Den kombinerer stil, funksjonalitet og bærekraftighet på en imponerende måte, og vil definitivt tiltrekke seg oppmerksomhet fra teknologi- og miljøbevisste forbrukere.

Se også

Hva vil Wiki fortelle oss?

Navnet «Avicii» kommer fra Avīci, som betyr det laveste nivået i Naraka eller «helvete» i Buddhismen.

I august 2016, etter en siste konsert på Ibiza, la han turnelivet på hylla. Han tok beslutningen etter et liv preget av lite fritid og mye stress og reising.

I begynnelsen av 2017 tvitret han at det var et nytt album på gang. I august 2017, ble første del av albumet lansert: EP (01) kalt Avīci, med hit-låter som «Without You» og «Lonely Together».

I 2017 ble det laget en dokumentarfilm om ham med tittelen Avicii: True Stories.

I begynnelsen av 2018 samarbeidet han Chris Martin med, blant andre låten «Heaven».

Den 20. april 2018 døde Avicii mens han befant seg i Muskat i Oman. En stund etter dødsfallet ble det kjent at Avicii avsluttet livet. Dette kom som et resultat av helseplager over en lengre periode.

Etter hans død ble Globen arena i Stockholm døpt om til Avicii Arena.

Folk spør også

Hva er nytt Apple Watch Ultra?

Apple Watch Ultra 2 har alle funksjonene som brukerne elsker med Ultra, pluss den kraftige, nye S9 SiP-chipen, en magisk ny dobbelttrykk-bevegelse, Apples mest lyssterke skjerm noensinne, utvidet hyderekkevidde, Siri p enheten, Presisjonssk for iPhone og avanserte funksjoner for vannsport.

Fullstendig svar på www.apple.com


Hva følger med Apple Watch Ultra?

Apple Watch Ultra leveres med magnetisk hurtiglader-til-USB-C-kabel for Apple Watch. Du kan ogs bruke en MagSafe Duo-lader eller magnetisk ladestasjon for Apple Watch (selges separat).

Fullstendig svar på support.apple.com


Hva er forskjellen på Apple Watch Ultra og Ultra 2?

Skjerm: Watch Ultra 2 har en lysere skjerm med opptil 3000 nits lysstyrke, mens skjermen p Watch Ultra nr opptil 2000 nits lysstyrke. Batterilevetid: Watch Ultra 2 har opptil 36 timers batterilevetid ved normal bruk og 72 timer i Spareblussmodus. Tilsvarende tall for Watch Ultra er 36 timer og 60 timer.


Hva er nytt i Apple Watch?

Apple Watch Series 9 er kraftigere enn noensinne takket vre nye S9 SiP, som ker bde ytelse og funksjonalitet – med en magisk, ny dobbelttrykk-bevegelse, mer lyssterk skjerm og raskere Siri p enheten – som n ogs har tilgang til og kan loggfre helsedata, Presisjonssk for iPhone og enda mer.

Fullstendig svar på www.apple.com