Hva er nytt Apple Watch Ultra?

15

Oppdag hva som er nytt med Apple Watch Ultra 2 – den nyeste smartklokken fra Apple. Oppdateringene inkluderer forbedret ytelse, ny dobbelttrykk-bevegelse, karbonnøytrale alternativer og mer. Bestill din Apple Watch Ultra 2 i dag hos GadgetsLand.

Apple har nylig lansert sin nyeste smartklokke, Apple Watch Ultra 2, som tar Apples mest solide og funksjonelle klokke til et helt nytt nivå. Denne oppdateringen kommer med forbedret ytelse, en ny dobbelttrykk-bevegelse og karbonnøytrale alternativer, samtidig som Apple når en viktig miljømilepæl.

Nye Apple Watch Series 9 og Watch Ultra 2
Bildekilde: www.lydogbilde.no

Oppdatert ytelse med S9 SiP-chip

Den nye Apple Watch Ultra 2 drives av Apples kraftigste klokkechip noensinne, den helt nye S9 SiP. Denne spesialutviklede chipen gir betydelige forbedringer i hele systemet og introduserer nye funksjoner. Med den nye S9 SiP-chipen kan Apple Watch Ultra 2 håndtere oppgaver raskere og mer effektivt enn tidligere modeller.

Apple presenterer Apple Watch Ultra 2 - Apple (NO)
Bildekilde: www.apple.com

Ny dobbelttrykk-bevegelse og Siri på enheten

En spennende ny funksjon som Apple Watch Ultra 2 introduserer er den nye dobbelttrykk-bevegelsen. Dette sammen med andre innovative funksjoner som Digital Crown og Taptic Engine gjør klokken enkel og intuitiv å bruke. I tillegg har Siri på enheten blitt forbedret og kan nå få tilgang til og loggføre helsedata privat og sikkert.

Karbonnøytrale alternativer

En viktig milepæl for Apple er at kundene nå kan velge en karbonnøytral versjon av Apple Watch Ultra 2. Dette er en del av Apples mål om å være karbonnøytrale innen 2030. Ved å tilby karbonnøytrale alternativer tar Apple et stort skritt mot en mer bærekraftig fremtid.

Kjøp Apple Watch Ultra 2 - Apple (NO)
Bildekilde: www.apple.com

Andre spennende funksjoner

Apple Watch Ultra 2 har også mange andre imponerende funksjoner som gjør den til en unik smartklokke. Den har en avansert sensor og app som måler oksygenmetningen i blodet, noe som er viktig for å overvåke helse og velvære. Batteritiden er også imponerende, med opptil 36 timer med vanlig bruk og opptil 72 timer i Spareblussmodus.

Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49mm Titanium Case with Orange Ocean  Band | Scandinavian Photo
Bildekilde: www.scandinavianphoto.no

Tilgjengelighet og bestilling

Apple Watch Ultra 2 kan bestilles fra i dag og vil være tilgjengelig for salg fra fredag 22. september. Med sin solide ytelse, avanserte funksjoner og bærekraftige alternativer er Apple Watch Ultra 2 en perfekt klokke for de som ønsker det beste innen smartklokke-teknologi i et vakkert design.

Se også

Hva vil Wiki fortelle oss?

Etter at Swedish House Mafia ble oppløst i 2013, fortsatte medlemmene Axwell og Sebastian Ingrosso å jobbe sammen under navnet Axwell Λ Ingrosso, og ga ut seks singler. Steve Angello fortsatte også som en soloartist, og ga ut over 20 nye sanger før gruppen ble gjenforent i 2018 som Swedish House Mafia på Ultra i Miami.

Ryktene om en mulig gjenforening begynte å svirre da Ultra annonserte en ukjent artist for festivalen i 2018 med ordene "forvent det uventede". Flere hint dukket opp i dagene før konserten, og klesmerket Palm Angels la ut et bilde på internett med en jakke som hadde teksten "03.25.2018 Swedish House Mafia". Bekreftelsen kom kl. 10 pm lokal tid (04.00 norsk tid) den 25. mars, da Axwell uttalte under konserten: "Vi er Swedish House Mafia på livstid".

Etter konserten delte alle tre medlemmene bilder på sosiale medier med tittelen "Det var på tide". Den 2. mai 2019 spilte de igjen sammen i Stockholm, der de fremførte både gamle og nye låter. I tillegg til dette har de planlagt konserter i Mexico den 18. mai og på Creamfields i august, samt flere andre steder. Dette markerer starten på deres sommerturné.

Folk spør også

Hva er nytt med Apple Watch Ultra?

Den spesialutviklede Apple-chipen gjr Apple Watch Ultra 2 raskere, mer allsidig og enklere bruke. Den nye tokjerners CPU-en har 5,6 milliarder transistorer – 60 prosent mer enn forrige generasjon. En ny firekjerners Neural Engine lser maskinlringsoppgaver opptil dobbelt s raskt.

Fullstendig svar på www.apple.com


Hva er forskjellen på Apple Watch Ultra og Ultra 2?

Skjerm: Watch Ultra 2 har en lysere skjerm med opptil 3000 nits lysstyrke, mens skjermen p Watch Ultra nr opptil 2000 nits lysstyrke. Batterilevetid: Watch Ultra 2 har opptil 36 timers batterilevetid ved normal bruk og 72 timer i Spareblussmodus. Tilsvarende tall for Watch Ultra er 36 timer og 60 timer.


Kommer det ny Apple Watch i 2023?

I juni 2023 avduket Apple watchOS 10 under WWDC 2023.

Fullstendig svar på global.techradar.com


Hvor mye tåler Apple Watch Ultra?

Apple Watch Ultra har en rangering for vannbestandighet p 100 meter i henhold til ISO-standard 22810. Den kan brukes til sportsdykking (med en kompatibel tredjepartsapp fra App Store) ned til 40 meter og til vannsport som innebrer hy hastighet.

Fullstendig svar på support.apple.com


Videoer

Apple Watch Ultra Tips and Tricks

Apple Watch Ultra Offline-Navigation mit WorkOutDoors

Apple Watch Ultra Tips and Tricks with WatchOS 10

Apple Watch Ultra vs Garmin Epix Pro 12 differences

Apple Watch Ultra in-depth review (Sport)

Apple Watch Ultra in sports and everyday life test

Apple Watch power measurement connect to the bike

watchOS 9.4 Update ist da - Was ist neu? | Das müsst ihr wissen!