Grunnleggende om Snapchat Plus-abonnement

40

Få en innføring i hva Snapchat Plus-abonnementet innebærer og hvilke eksklusive funksjoner det tilbyr. Opplev en mer personlig og unik Snapchat-opplevelse med Snapchat Plus.

Grunnleggende om Snapchat+ abonnement

Snapchat+ er et betalt abonnement som gir tilgang til visse funksjoner, funksjonalitet eller andre fordeler for å forbedre opplevelsen din ytterligere på Snapchat («Snapchat+-funksjoner»). Den nåværende listen over Snapchat+-funksjoner er angitt på vår Snapchat+-støtteside selv om disse kan endres i samsvar med disse abonnementsvilkårene for Snapchat+. Snapchat+-abonnementet ditt kan ikke overføres til noen annen konto eller bruker av tjenestene under noen omstendigheter, og du kan ikke tillate andre å bruke kontoen din for å få tilgang til Snapchat+.

Hvordan abonnerer jeg på Snapchat+? – Snapchat Support
Bildekilde: help.snapchat.com

Automatisk fornyelse og betaling

Du samtykker i at hvis du kjøper et Snapchat+-abonnement, fornyes abonnementet automatisk enten månedlig eller årlig til de gjeldende prisene, og betalingsmåten som brukes til å kjøpe abonnementet ditt, belastes automatisk ved starten av hver nye abonnementsperiode («Abonnementsperiode») til abonnementet ditt blir kansellert eller avsluttet i samsvar med disse abonnementsvilkårene for Snapchat+. For å unngå fremtidige abonnementskostnader må du si opp Snapchat+-abonnementet ditt når som helst før datoen abonnementet fornyes.

Hvorvidt Snapchat+-abonnementet ditt fornyes månedlig eller årlig, bestemmes på grunnlag av den første faktureringsplanen for Snapchat+-abonnementet du velger på kjøpstidspunktet. Ved å kjøpe et Snapchat+-abonnement godtar du uttrykkelig at du autoriserer tilbakevendende betalinger gjennom hele abonnementsperioden ved hjelp av betalingsmåten du opprinnelig brukte til første kjøp av Snapchat+-abonnementet ditt. Hvis betalingsmåten din avvises når du ber om en fornyelsesbetaling, blir Snapchat+-abonnementet ditt kansellert på slutten av perioden, som nærmere angitt nedenfor.

Etter kansellering eller utløp av abonnementsperioden vil Snap fjerne Snapchat+ fra kontoen din, og din tilgang og bruk av Snapchat+-funksjoner som er gjort tilgjengelig for deg som en del av Snapchat+-abonnementet ditt, opphører umiddelbart (inkludert innhold eller informasjon som er gjort tilgjengelig for deg i forbindelse med slike Snapchat+-funksjoner). Den eneste måten å få tilgang til Snapchat+-funksjoner på er gjennom å kjøpe Snapchat+-abonnementet ditt på nytt.

How to Subscribe to Snapchat Plus
Bildekilde: www.businessinsider.com

Abonnementstilbud

Snap kan fra tid til annen tilby Snapchat+-abonnementer til deg på kampanjebasis (for eksempel uten kostnad eller til nedsatt pris i en begrenset periode) med forbehold om at du oppfyller visse kvalifikasjonskrav som bestemt av Snap («Abonnementstilbud»). Der Snap gjør et abonnementstilbud tilgjengelig for deg, vil gjeldende tilbudsdetaljer bli oppgitt i sammenheng med abonnementstilbudet.

Snapchat har nylig lansert sitt betalte abonnement kalt Snapchat Plus. Dette abonnementet gir brukere tilgang til en samling eksklusive og eksperimentelle funksjoner for å forbedre Snapchat-opplevelsen enda mer.

Noen av funksjonene som er inkludert i Snapchat Plus er:

  • Muligheten til å legge til en venn som din «#1 BFF», altså din aller beste venn.
  • Eksklusive Snapchat-ikoner.
  • Et Snapchat Plus-merke på profilen din.
  • Muligheten til å se hvor mange ganger vennene dine har sett storyene dine.
  • Muligheten til å se hvor vennene dine har befunnet seg de siste 24 timene (hvis de tillater det).

Prisen for Snapchat Plus er satt til 49 kroner i måneden eller 489 kroner for et årlig abonnement. Disse prisene kan imidlertid endres, og norsk moms kan påvirke den endelige prisen.

Snapchat er ikke det eneste sosiale mediet som tilbyr betalte abonnementer. Telegram har allerede lansert sitt Premium-abonnement, og Twitter har sitt Blue-nivå med ekstra funksjoner.

Med Snapchat Plus-abonnementet får brukere tilgang til eksklusive og eksperimentelle funksjoner som kan forbedre deres Snapchat-opplevelse. Muligheten til å legge til en #1 BFF, eksklusive ikoner og et Snapchat Plus-merke på profilen er noen av funksjonene som vil være tilgjengelige.

Det er verdt å merke seg at Snapchat Plus-abonnementet fornyes automatisk, og brukerne må aktivt si opp abonnementet for å unngå fremtidige abonnementskostnader.

Med Snapchat Plus får brukere en mer personlig og unik opplevelse på Snapchat, og abonnementet har allerede fått over en million abonnenter globalt.

Med stadig flere gratistjenester som lager betalte løsninger, er Snapchat Plus et eksempel på hvordan sosiale medieplattformer tilbyr ekstra funksjoner og fordeler for de som er villige til å betale for dem.

For norske brukere er Snapchat Plus nå tilgjengelig fra 15. august. Norske brukere vil også kunne dra nytte av nye funksjoner som en "signatur-emoji" som vises når venner ser snaps, synligere svar til snap-historier for Snap Stars, nye bakgrunner for Bitmoji og tidlig tilgang til en egen web-løsning.

Det er tydelig at betalte tilleggstjenester blir stadig mer vanlig på sosiale medieplattformer, og Snapchat Plus gir brukerne muligheten til å skreddersy sin Snapchat-opplevelse og få tilgang til eksklusive funksjoner og fordeler.

Se også

Nyheter 07.02.2024, 20:09 25
Kan man avslutte Snapchat+-?
Nyheter 07.02.2024, 08:23 23
Når kommer fold 5?
Nyheter 10.01.2024, 20:09 26
Når kommer Q6 e-tron?

Folk spør også

Hva gjør Snapchat +?

Hva er Snapchat+? Som Snapchat+-abonnent kan du f eksklusive og eksperimentelle funksjoner, i tillegg til funksjoner i forhndsutgivelser!

Fullstendig svar på help.snapchat.com


Kan man se hvem som har Snapchat pluss?

Den nye tjenesten Snapchat-pluss kan spore venner bevegelser det siste dgnet. Iflge Datatilsynet kan dette medfre problemer for brukerne. – Man kan velge hvem man vil dele kartposisjonen med p Snapchat, men man fr ikke beskjed om hvem som har skaffet seg et pluss-abonnement.

Fullstendig svar på www.nettavisen.no


Hvordan bruke Snapchat Plus?

Hvordan abonnerer jeg p Snapchat+? G til profilen din.Trykk p Snapchat+-bannerkortet verst.Velg abonnement.Nr du har tegnet abonnement, m du kanskje starte Snapchat p nytt for at Snapchat+-funksjonene skal vises.


Hvor mye koster Snapchat +?

Den nye abonnementstjenesten Snapchat+ er n lansert, kort tid etter at den ble lansert i USA tidligere i sommer. Iflge selskapet gir Snapchat+ abonnementer tilgang til en samling eksklusive og eksperimentelle funksjoner. Prisen i Norge vil vre 49 kroner i mneden eller 489 kroner i ret.

Fullstendig svar på www.tek.no


Videoer

did u know this?! 😱 #shorts #lifehacks #snapchat

Wie gefährlich ist AI 😳? #snapchat

How to See Snapchat Password || How to find out my snapchat password

Sandra - Mathe ist ein Arsch (Official Music Video)

How to hide chat on Snapchat || Hide text on Snapchat || Hide messages on Snapchat

So könnt ihr Screenshots bei Snapchat machen!

So bekommt man in Snapchat ca in 2 h, 1Millionen Snapscores (leicht) (deutsch)

how to increase snap score super fast [ 100 % working ] || 2021 || hridyak