Hva er Snapchat Plus?

42

Oppdag hva Snapchat Plus er, et kommende betalt abonnement som tilbyr eksklusive funksjoner og fordeler som "#1 BFF" markering, historievisningstelling og vennebevegelser på kart. Les mer hos GadgetsLand.

Snapchat Plus er et betalt abonnement som er under utvikling av Snapchat. Denne intern testingen har blitt bekreftet av Snaps talsperson Liz Markman, og tjenesten har som formål å tilby eksklusive funksjoner og fordeler til brukerne.

Hvordan abonnerer jeg på Snapchat+? – Snapchat Support
Bildekilde: help.snapchat.com

Funksjoner og fordeler

Ifølge lekkede opplysninger fra Snapchat-kodegranskeren Alessandro Paluzzi, vil Snapchat Plus gi brukerne muligheten til å legge til en venn som deres "#1 BFF" - deres aller beste venn. Dette vil bli markert i profilen deres.

Med Snapchat Plus-abonnementet vil brukerne også kunne nyte flere eksklusive funksjoner, som spesielle Snapchat-ikoner. I tillegg vil de kunne se hvor mange ganger vennene deres har sett på deres historier. En annen interessant funksjon er muligheten til å se venners bevegelser de siste 24 timene på et kart, forutsatt at vennene har tillatt det.

Prisen for Snapchat Plus-abonnementet er for tiden oppgitt til 4,59 euro per måned eller 45,99 euro for et årsabonnement. Dette tilsvarer omtrent 50 kroner per måned eller 500 kroner per år i norsk valuta. Det er imidlertid viktig å merke seg at disse prisene kan endres og at norske moms kan påvirke den endelige prisen.

Ny Snapchat-funksjon kan føre til mer overvåking av barna dine | Barnevakten
Bildekilde: www.barnevakten.no

Økende trend med betalte abonnementer

Snapchat er ikke det eneste sosiale mediet som utforsker betalte abonnementer. Telegram, en annen populær meldingstjeneste, har allerede lansert sitt "Premium"-abonnement, og Twitter introduserte sitt "Blue"-nivå i fjor. Disse endringene kan delvis skyldes Apples personvernsendringer i iOS 14.5, som har ført til at flere gratis tjenester må finne alternative inntektskilder.

Apples endringer har allerede påvirket Snapchats inntekter, og selskapet har måttet redusere ansettelsestakten som en respons. Snapchat Plus-abonnementet kan være en strategi for å opprettholde inntekter og tilby eksklusive funksjoner til de som er villige til å betale.

Se også

Snapchat+ i Norge

I midten av august ble abonnementstjenesten Snapchat+ lansert i Norge. Dette abonnementet gir brukerne tilgang til et utvalg "eksklusive" funksjoner mot en månedlig kostnad på 49 kroner eller et årlig abonnement på 489 kroner.

Noen av funksjonene inkluderer muligheten til å merke noen som "bestevenn" og se om venner har sett historiene dine gjentatte ganger. Det er også mulig å se venners bevegelser de siste 24 timene på et kart. Denne siste funksjonen har fått oppmerksomhet og bekymring fra både Datatilsynet og politiet, spesielt med tanke på barn og unge.

Snapchat+ er lansert i Norge - dette er prisen og dette får man - ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

Om Snapchat

Snapchat er en mobilapplikasjon utviklet av en gruppe studenter ved Stanford University og ble offisielt utgitt i App Store i september 2011. Appen gir brukerne muligheten til å ta bilder, spille inn videoer, dele historier og legge til spesialeffekter som tekst og tegninger. Bilder og videoer som blir sendt, kalles for "snaps" eller "snapper", og de har en begrenset levetid og blir slettet etter at de er sett. Snapchat har også inkludert funksjoner som tillater chatting, videosamtaler og opprettelse av gruppesamtaler.

Snapchat+ og Snapchat Plus representerer en ny satsing fra Snapchat for å tilby eksklusive funksjoner og fordeler gjennom betalte abonnementer. Disse abonnementene gir brukerne muligheten til å utvide sin Snapchat-opplevelse og få tilgang til funksjoner som ikke er tilgjengelige for vanlige brukere.

Snapchat+ og Snapchat Plus vil trolig fortsette å utvikle seg basert på tilbakemeldinger fra brukerne og endringer i markedet. Det er spennende å se hvordan Snapchat vil fortsette å tilby unike og innovative funksjoner gjennom disse betalte abonnementene.

Hvordan fungerer Solsystemet for venner? – Snapchat Support
Bildekilde: help.snapchat.com

Hva vil Wiki fortelle oss?

Snapchat er en mobilapplikasjon for deling av foto og video utviklet av en gruppe studenter ved Stanford University som offisielt ble utgitt i App Store i september 2011. Ved hjelp av tjenesten kan brukerne ta bilder, spille inn video, dele historier, legge til spesialeffekter (tekst og tegning), og sende bilder eller videoer til en egen kontrollert liste over mottakere.

Bildene og videoene som blir sendt, kalles for «snaps» eller «snapper». Levetiden på sendte snaps er bestemt av avsender (per 27. november 2021 kan en snap vare opptil ti sekunder, eller være uten tidsbegrensning). Etter at tiden har gått ut, eller mottakeren har lukket snappen, vil bildet eller videoen bli slettet fra mottakerens enhet og selskapets servere. Om mottakeren tar skjermbilde eller videoopptak, blir avsenderen varslet. Aldersgrensen er 13 år.

Nye funksjoner gjør at personer kan chatte og ha videosamtale med en annen person. I tillegg til samtaler med én person kan en også opprette gruppesamtaler. I Norge er det registrert 2,2 millioner Snapchat-brukere.

Per oktober 2013 er funksjonene på Snapchat like for både Android- og IOS-enheter. Når appen blir åpnet med den nyeste oppdateringen (versjon 6.0.0), vises en stor, rund knapp i sentrum av den nederste delen av skjermen; på venstre side av den store runde knappen er det en hvit firkant med fire like store sider; og på høyre side er det en firkant bestående av tre sirkler og tre linjer. De fire første Snapchat-versjonene (1.0–4.0) hadde en blå bakgrunn for menyen med de tre knappene, men den blå bakgrunnen ble forkastet i versjon 5.0 og 6.0.

Den store, runde knappen er kameraknappen. Ved å trykke på knappen en gang vil programmet ta et bilde. Brukeren kan deretter endre bildet ved å legge til tekst eller en tegning på bildet, før bildet blir sendt videre til mottakerne. Ved å holde inne kameraknappen, vil programmet begynne å spille inn en video som varer i opp til ti sekunder, og også her kan tekst og tegning legges til før det blir sendt. Om brukere vil lagre bilder eller videoer før de blir sendt, kan de lagre dem ved å trykke på den hvite pila nede i venstre hjørne.

Folk spør også

Hva er fordelen med Snapchat pluss?

Du fr eksklusive Snapchat-ikoner, profilen din vil f et Snapchat Plus-merke, du vil kunne se hvor mange ganger vennene dine har sett storyene dine og - hvis vennene dine tillater det - se hvor de har befunnet seg de siste 24 timene - blant annet.

Fullstendig svar på www.tek.no


Kan man se hvem som har Snapchat pluss?

Den nye tjenesten Snapchat-pluss kan spore venner bevegelser det siste dgnet. Iflge Datatilsynet kan dette medfre problemer for brukerne. – Man kan velge hvem man vil dele kartposisjonen med p Snapchat, men man fr ikke beskjed om hvem som har skaffet seg et pluss-abonnement.

Fullstendig svar på www.nettavisen.no


Hvor mye koster Snapchat pluss?

Den nye abonnementstjenesten Snapchat+ er n lansert, kort tid etter at den ble lansert i USA tidligere i sommer. Iflge selskapet gir Snapchat+ abonnementer tilgang til en samling eksklusive og eksperimentelle funksjoner. Prisen i Norge vil vre 49 kroner i mneden eller 489 kroner i ret.

Fullstendig svar på www.tek.no


Hvordan se Bestevenner på Snapchat Plus?

For sjekke den utvidede listen med bestevenner, g til profilen din, trykk p Snapchat+-medlemskortet ditt, og trykk deretter quot;Utvidet liste over bestevennerquot;.

Fullstendig svar på help.snapchat.com


Videoer

Snapchat Plus kurz Erklärt 😃 #shorts #snapchatplus

How to See Other Peoples Best Friends List on Snapchat

How to Get a Free Trial of Snapchat+

How snapchat premium works Vid By crockpotttt

did u know this?! 😱 #shorts #lifehacks #snapchat

PRO TIP: How To Get Any Girl To Snapchat You Back… THANK ME LATER FELLAS 🫡

How to See Snapchat Password || How to find out my snapchat password

Random people adding me on Snapchat #snapchat #snap #bots