Hvor lenge varer Black Friday 2023?

17

Black Friday 2023 er årets største handledag kjent for store salg, gode tilbud og rabatter. Les videre for å utforske varigheten av Black Friday 2023 og få tips om hvordan du kan få mest mulig ut av dette salgsarrangementet.

Hvert år ser hundrevis av norske butikker og produsenter frem til å feire Black Friday sammen med kundene. Black Friday er årets største handledag kjent for store salg, gode tilbud og rabatter på en rekke produkter innenfor kategorier som mote, skjønnhet, elektronikk, interiør, møbler og tjenester. I 2023 faller Black Friday på fredag 24. november, dagen etter den fjerde torsdagen i november, som også markerer dagen etter Thanksgiving i USA. Men Black Friday handler ikke bare om én dag, det er en hel uke med tilbud og rabatter kjent som Black Week. I denne artikkelen vil vi utforske varigheten av Black Friday 2023 og se nærmere på hva du kan forvente i løpet av denne tiden.

When is Black Friday 2024?
Bildekilde: www.calendarpedia.com

Hva er Black Friday?

Black Friday er en handledag som opprinnelig stammer fra USA. Tradisjonelt sett er det den dagen hvor julehandelen sparkes i gang, og mange butikker åpner tidlig om morgenen eller til og med ved midnatt for å tilby begrensede mengder av salgsvarer til rabatterte priser. Black Friday faller alltid på en fredag mellom 23. og 29. november, dagen etter Thanksgiving. Dette året, i 2023, vil Black Friday finne sted den 24. november.

Hva er Black Friday og hvor lenge varer den? | Samsung Norge
Bildekilde: www.samsung.com

Hva kan du forvente på Black Friday 2023?

På Black Friday 2023 kan du forvente et bredt utvalg av salg, tilbud og rabatter fra både fysiske butikker og nettbutikker. Tidligere var Black Friday hovedsakelig forbeholdt fysiske butikker, men nå har nettbutikker også hoppet ombord og tilbyr sine egne Black Friday-salg. Dette gjør det enklere for forbrukerne å handle, da de kan sikre seg gode tilbud uten å stå i lange køer. Du kan nå gjøre unna julehandelen fra komforten av ditt eget hjem.

Se også

Hva er Black Week?

Black Week er en forlengelse av Black Friday-konseptet. I stedet for bare én dag med tilbud, strekker Black Week seg over en hel uke med rabatter og salg. Dette gir forbrukerne muligheten til å dra nytte av tilbudene over lengre tid og planlegge innkjøpene sine bedre. Mange butikker tilbyr nye tilbud hver dag gjennom hele Black Week, noe som gir deg muligheten til å finne gode kupp gjennom hele uken.

Black Friday, Black week | Black Friday 2023 : Alt om den store salgsdagen
Bildekilde: www.nettavisen.no

Hvordan få mest mulig ut av Black Friday 2023?

For å få mest mulig ut av Black Friday 2023, er det noen tips du kan følge:

  • Gjør research på forhånd: Sjekk prishistorikken på produktene du ønsker å kjøpe for å se om prisene faktisk er redusert under Black Friday-salget.
  • Lag en liste: Lag en liste over produkter du ønsker å kjøpe, slik at du ikke blir fristet til å kjøpe ting du egentlig ikke trenger.
  • Følg med på nettet: Hold deg oppdatert på nettbutikkene og deres tilbud gjennom Black Week. Mange butikker legger ut spesifikke tilbud og rabattkoder på sine nettsider og sosiale mediekanaler.
  • Sjekk prisgaranti: Sjekk om butikkene tilbyr prisgaranti, slik at du kan få tilbake mellomlegget hvis prisen på et produkt skulle gå ned etter at du har kjøpt det.
  • Handle tidlig: Populære produkter kan bli utsolgt raskt, så det kan være lurt å handle tidlig for å sikre deg de beste tilbudene.
  • Sammenlign priser: Sjekk priser hos ulike butikker for å sikre deg det beste tilbudet.
  • Ha et budsjett: Sett opp et budsjett for hvor mye du ønsker å bruke under Black Friday-salget, slik at du ikke overskrider dine økonomiske grenser.
  • Les vilkår og betingelser: Sørg for å lese vilkår og betingelser for tilbudene du ønsker å benytte deg av, slik at du er klar over eventuelle begrensninger eller krav.
  • Ta vare på kvitteringer: Behold kvitteringer og dokumentasjon av kjøpene dine i tilfelle du ønsker å returnere eller bytte varer.
Black Friday 2023 • Sjekk butikkenes Tilbud og Salg nå!
Bildekilde: www.klarna.com

Populære butikker under Black Friday og Black Week

Under Black Friday og Black Week er det flere populære butikker som tilbyr gode tilbud og rabatter. Noen av disse inkluderer:

Elektronikk og dingser Sport og friluft Klær og sko Skjønnhet og velvære Kjøkken og interiør
E-Wheels Anton Sport Bubbleroom Blivakker Bakeren og Kokken
HiFi Klubben Birk Sport Comfyballs CAIA Cosmetics Bedre Nætter
Komplett Fjellsport Gina Tricot Fredrik & Louisa Christiania Glasmagasin
Neatsvor Get Inspired Pierre Robert Clas Ohlson

Disse butikkene tilbyr ulike produkter og kategorier, slik at du kan finne gode tilbud innenfor dine ønskede områder.

Se også

Avsluttende tanker

Black Friday 2023 er en flott mulighet til å gjøre gode kupp og spare penger på ulike produkter. Ved å følge noen av tipsene nevnt tidligere, kan du handle smartere og få mest mulig ut av denne handledagen og uken. Husk å planlegge kjøpene dine på forhånd, sammenligne priser og sjekke vilkår og betingelser for å sikre deg de beste tilbudene. Nyt Black Friday 2023!

Hvornår er det Black Friday 2024? - Se svaret her!
Bildekilde: gamingmagasinet.dk

Hva vil Wiki fortelle oss?

Black Friday, eller svartfredag, er en årlig handledag som finner sted dagen etter den fjerde torsdagen i november, noe som vil si dagen etter Thanksgiving i USA. Dagen er tradisjonelt begynnelsen på julehandelen og mange utsalgssteder åpnes ofte så tidlig som klokka tre på natta eller tidligere og tilbyr en rekke salgsvarer, ofte begrenset i antall eller tidsrom. Ettersom Thanksgiving i USA alltid faller på den fjerde torsdagen i november vil Black Friday finne sted på en fredag mellom 23. og 29. november.

«Black Friday» er et begrep som har blitt benyttet i mange sammenhenger. Som handelsdag har det amerikansk opprinnelse og går tilbake til 1800-tallet hvor det i USA ble assosiert med finanskrisen i 1869. Den eldste kjente bruken av «Black Friday» var en handledag som kom etter Thanksgiving («takksigelsesdag», da amerikanere uansett hadde fri) som skjedde den 1. desember 1961 i et utgave av avisen The Shortsville-Manchester Enterprise (Shortsville, New York). I denne artikkelen refereres det til en bruk av begrepet av politiet i Rochester i New York.

Det har også blitt hevdet at «Black Friday» beskriver at handelen denne dagen bidrar til at mange butikker igjen går med overskudd – og dermed går fra røde til svarte tall i regnskapet. Dagen er også en viktig indikator på hvordan julehandelen kommer til å bli; den fungerer som et barometer på folks vilje til å bruke penger.

Språkrådet har foreslått formen «svartfredag» for bruk på norsk.

I Norge

Den 26. november 2010 ble shoppingfenomenet «Black Friday» for første gang brukt i Norge, da Norwegian Outlet i Vestby introduserte handledagen. Komplett.no var den første nettbutikken i Norge som arrangerte Black Friday, også i 2010. Det første norske mediet som fulgte opp fenomenet kommersielt var Nettavisen, som i 2013 lenket til norske og amerikanske nettbutikker gjennom live-oppdateringer på salget hele døgnet. De seneste årene har avisen fulgt salgene i Norge og USA direkte hele det som kalles Black Week. Nettavisen har også opprettet en egen side for dette.

Se også

Referanser

Folk spør også

Når tid er Black Friday 2023?

Vi er tilbake med gode tilbud p rets Black Friday 24. november 2023!

Fullstendig svar på www.kid.no


Hvor lenge varer Black Friday tilbud?

Hva er Black Friday? Black Friday er den strste handelsdagen i ret, med nettsteder og butikker fulle med gode tilbud og rabatter. Dagen er typisk kombinert med Cyber Monday, slik at du kan finne gode tilbud helt frem til mandagen etter Black Friday. Fenomenet er mer enn 30 r gammelt.


Når avsluttes Black Week?

Kampanjen kalles Black Week og varer fra 20. til 26 november. Hydepunktet er Black Friday, men du br overvke de tingene du er interessert i i god tid fr Black Week, slik at du ikke gr glipp av spesielt gode tilbud.

Fullstendig svar på www.prisjakt.no


Når er egentlig Black Friday?

Black Friday er dagen etter den amerikanske helligdagen Thanksgiving, som alltid faller p den fjerde torsdagen i november. Black Friday er alts alltid den fjerde fredagen i november. I 2023 faller Black Friday p 24. november, men mange butikker har tilbud hele uken frem til Black Friday.


Videoer

Where To Buy The Cheapest Original Items In BANGKOK #livelovethailand

Surah Al Kahf (Be Heaven) سورة الكهف

Exactly What You DON'T Want To Happen! Bondi's Biggest Disasters

BANGKOK Fake Market Shopping Spree | 1st Copy Items Prices & Quality In THAILAND #livelovethailand

I've changed my mind...

Staysman & Lazz - En godt stekt pizza

Top 10 Foods That Have Almost 0 Calories

Marketing Strategies for Beauty and Cosmetics Brands