Kommer GTA 6 til PC?

23

Les alt om GTA 6 (Grand Theft Auto VI) sin offisielle kunngjøring og utgivelse til PlayStation 5 og Xbox Series X/S. Bli kjent med ventetiden for PC-utgivelsen og få innblikk i spillets innhold og setting på Vice City.

Grand Theft Auto VI (GTA 6) har endelig blitt offisielt avduket og vil bli utgitt til PlayStation 5 og Xbox Series X/S. Dessverre ser det ut til at PC-spillere må vente på sin versjon av spillet.

GTA VI avduker sin trailer og en lanseringsdato - Sortiraparis.com
Bildekilde: www.sortiraparis.com

Ventetiden for PC-utgivelse

Manglende støtte for PC fra dag én er ikke noe nytt for Rockstar, utvikleren bak GTA-serien. Tidligere spill som Grand Theft Auto IV og Grand Theft Auto V hadde betydelige forsinkelser før de ble tilgjengelige på PC. GTA IV tok over 7 måneder, mens GTA V tok hele 19 måneder før PC-spillere kunne nyte dem. Selv Red Dead Redemption II ble utgitt et år etter konsollversjonen.

Det er foreløpig ukjent hvor lenge PC-spillere må vente på GTA 6. Rockstar har kunngjort at spillet vil bli utgitt til konsoller i 2025, og det er ingen informasjon om PC-utgivelsen. Ventetiden kan derfor være betydelig, og fansen må være tålmodige.

GTA 6 kommer ikke til PC ved lansering - Gamer.no
Bildekilde: www.gamer.no

Innhold og setting

GTA 6 tar oss tilbake til Vice City, en fiktiv by basert på Miami. Spillet vil introdusere to hovedpersoner, Lucia og Jason, som er inspirert av det beryktede kriminelle paret Bonnie og Clyde.

Den overdrevne og parodiske amerikanske livsstilen, med fokus på sex, kriminalitet og eksentriske figurer, vil fortsatt være sentralt i spillet. Rockstar har beskrevet GTA 6 som den største og mest oppslukende utviklingen i serien så langt.

Se også

Traileren og offisiell kunngjøring

GTA 6 ble offisielt kunngjort av Rockstar i februar 2022 via en tweet. I desember 2023 ble den første traileren av spillet avduket etter å ha lekket på nettet. Traileren introduserte oss for hovedpersonen Lucia og ga oss et glimt av Vice Citys strender og barer.

No GTA 6 for PC Gamers at Launch, Rockstar Confirms | TechPowerUp
Bildekilde: www.techpowerup.com

Spesifikasjoner og forventninger

GTA 6 er forventet å være et action-eventyrspill i den åpne verdenen til staten Leonida, basert på Florida. Spillet vil parodiere amerikansk kultur og inkludere referanser til sosiale medier og internettmemes som "Florida Man".

Etter en stor lekkasje fra uferdige versjoner av spillet på nettet, har det vært stor forventning til GTA 6. Fans har vært frustrerte over Rockstars taushet, spesielt etter at de kunngjorde en nyutgivelse av Grand Theft Auto V. Selv om PC-utgivelsen av GTA 6 ennå ikke er bekreftet, er det håp om at spillet vil bli tilgjengelig for PC-spillere i fremtiden.

Sammenfattende kan det konkluderes med at Rockstar har kunngjort GTA 6 for konsoller, men ingen informasjon er gitt om PC-utgivelsen. Tidligere erfaring viser at PC-spillere kan forvente en betydelig ventetid før de kan spille spillet. Inntil videre vil fansen måtte smøre seg med tålmodighet og følge med på kommende kunngjøringer og oppdateringer fra Rockstar.

GTA 6: Her er alt vi vet så langt | TechRadar
Bildekilde: global.techradar.com

Hva vil Wiki fortelle oss?

Grand Theft Auto VI er et kommende action-eventyrspill utviklet av Rockstar Games. Det forventes å være det åttende hovedspillet i Grand Theft Auto-serien, etter Grand Theft Auto V (2013), og den sekstende oppføringen totalt. Spillet er satt i den fiktive åpne verden-statene Leonida, basert på Florida, og dens Miami-inspirerte Vice City. Historien antas å følge kriminelle duoen Lucia og hennes mannlige partner.

Etter flere år med spekulasjon og forventning bekreftet Rockstar i februar 2022 at spillet var under utvikling. I september ble det lekket opptak fra uferdige versjoner på nettet, noe journalister beskrev som en av de største lekkasjene i videospillindustriens historie. Spillet ble offisielt avslørt i desember 2023 og er planlagt å bli utgitt i 2025 for PlayStation 5 og Xbox Series X/S.

Grand Theft Auto VI er et action-eventyrspill satt i den fiktive åpne verden-statene Leonida, basert på Florida, som inkluderer Vice City, en fiktiv versjon av Miami. Spillverdenen parodierer amerikansk kultur, med satiriske fremstillinger av sosiale medier og påvirkningskultur, samt referanser til internettmemes som "Florida Man". Historien følger en kriminell duo: Lucia, seriens første kvinnelige protagonist siden 2000, og hennes mannlige partner. Den første traileren viser Lucia som en fange i fengsel, som senere unnslipper sammen med partneren sin.

Spillet har vært svært etterlengtet i årene før kunngjøringen, og journalister har merket seg at noen fans har blitt frustrert over Rockstar Games' vedvarende taushet, spesielt etter at de kunngjorde en nyutgivelse av Grand Theft Auto V i 2020. En person som refererte til spillet, fikk medieoppmerksomhet for å avbryte flere direktesendte show og TV-programmer. Den 4. februar 2022 bekreftet Rockstar at utviklingen var "godt i gang". I juli kunngjorde Rockstar at Red Dead Online ikke ville motta flere større oppdateringer, da utviklingsressurser ble trukket tilbake for å fokusere på det kommende spillet. Industrikilder opplyste at Rockstar omfordelte ressurser etter at planlagte remastere av Grand Theft Auto IV (2008) og Red Dead Redemption (2010) ble satt på vent på grunn av den negative responsen Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition (2021) fikk.

I november 2023 kunngjorde Rockstar-president Sam Houser at den første traileren ville bli lansert tidlig i desember for å feire selskapets 25-årsjubileum. Kunngjøringen på X (tidligere Twitter) overgikk to tidligere innlegg om spillet og ble den mest likte spillrelaterte posten på plattformen. Rockstar publiserte den offisielle versjonen av traileren på YouTube den 5. desember og avslørte tittelen, protagonister, setting og utgivelsesvindu i 2025 for PlayStation 5 og Xbox Series X/S. Ingen Windows-versjon ble kunngjort. Traileren satte rekord for flest visninger på en ikke-musikkrelatert YouTube-video innen 12 timer, og ble den tredje mest sette overall med 93 millioner visninger. Sangen som ble brukt i traileren, Tom Pettys "Love Is a Long Road", fikk en nær 37 000% økning i strømminger på Spotify og rangerte på andre plass på den globale iTunes-listen.

I september 2022 lekket en bruker kjent som "teapotuberhacker" 90 videoer til GTAForums som viste 50 minutter med arbeid under utvikling av spillet. Schreier bekreftet med kilder hos Rockstar at opptakene var ekte, og The Guardian rapporterte at de var fra flere faser av utviklingen. Opptakene avslørte en moderne Vice City-setting, inneholdt animasjon og gameplay-tester, nivåoppsett og karakterkonversasjoner, og viste spillerkarakterene Lucia og Jason som går inn på en strippeklubb og røver en diner. Hackeren hevdet å stå bak Uber-sikkerhetsbruddet fra tidligere samme uke, og truet med å publisere kildekoden, eiendeler og interne versjoner av Grand Theft Auto V og VI. Rockstars morselskap Take-Two Interactive reagerte ved å sende takedown-forespørsler til videoer som viste eller diskuterte lekkasjen på YouTube, og kontaktet GTAForums og Reddit-moderatorer for å fjerne tilgangen til innholdet. Hendelsen ble beskrevet som en av de største lekkasjene i videospillhistorien, og Schreier kalte det "et mareritt for Rockstar Games" som kunne begrense de ansattes fleksibilitet med fjernarbeid.

Folk spør også

Når kommer GTA 6 ut i Norge?

GTA 6 skal lanseres en gang i 2025. Dette ble avslrt i spillets frste trailer. Bortsett fra et rstall, har vi ingen andre detaljer om nr spillet skal lanseres. Vi m vente p mer informasjon.

Fullstendig svar på global.techradar.com


Hvor mye koster GTA på PC?

Den billigste prisen for Grand Theft Auto V - Premium Online Edition (PC) akkurat n er 180 ,-. Det er et av de 10 mest populre produktene i kategorien PC-spill.


Når kommer GTA 6 trailer?

Den frste traileren ble sluppet natt til tirsdag. Traileren til det det mye omtalte spiller GTA 6 skulle offisielt slippes tirsdag 5. desember klokken 15.00 norsk tid.

Fullstendig svar på www.tek.no


Når ble GTA 1 laget?

Det frste Grand Theft Auto-spillet ble gitt ut til PC og PlayStation i 1997, av spillstudioet som da het DMA Design.

Fullstendig svar på snl.no


Videoer

Why Does the PC version of a game take so long to come out?

Grand Theft Auto 6: Teaser | Full Trailer on 12.5.2023

Official GTA 6 Trailer Release Date and Time

GTA 6 Leak - Release Date Confirmed

🎮 WILL GTA 6 EVER COME OUT?

Grand Theft Auto VI Trailer 1

Trevor Talks About GTA 6

leaks GTA 6