Når er Black Week i Norge 2023?

24

Black Week 2023 er en tid hvor forbrukerne kan dra nytte av gode tilbud og rabatter på en rekke produkter. Salgsuken starter mandag 20. november og varer til søndag 26. november. Det er en ideell tid for å gjøre gode kjøp og spare penger på populære produkter som tekstiler, interiør og elektronikk.

Hvert år ser hundrevis av norske butikker frem til å feire Black Week sammen med kundene sine. Dette inkluderer både fysiske butikker og nettbutikker, og det er en populær tid for både forbrukere og produsenter. Black Week er en hel uke med tilbud og kampanjer som leder opp til den store handledagen, Black Friday. Dette er dagen med de største salgene og prisreduksjonene på populære produkter som TV-er, mobiltelefoner, spill og hodetelefoner.

Black Week 2023 er her! Spar tusenlapper på mopeder, ATV, elscootere,  elsykler!
Bildekilde: motornorway.no

Når er det Black Friday?

Black Friday faller alltid på den fjerde fredagen i november, dagen etter den amerikanske høytiden Thanksgiving. I 2023 vil Black Friday være den 24. november, og den vil etterfølges av Cyber Monday, som er mandagen etter. Dette er en tid hvor forbrukere kan dra nytte av store rabatter og tilbud på et bredt spekter av produkter.

Når er Black Friday 2023? BLACK FRIDAY på Motornorway
Bildekilde: motornorway.no

Når er det Black Week?

Mens Black Friday tidligere var den mest omtalte dagen, har begrepet Black Week blitt mer populært i dag. Black Week er ikke begrenset til bare en dag, men varer i en hel uke, som navnet antyder. I 2023 vil Black Week starte mandag 20. november og vare til søndag 26. november. Dette gir forbrukerne lengre tid til å dra nytte av salg og tilbud fra ulike butikker og nettbutikker.

Hva er Black Friday?

Black Friday er den største og mest omtalte salgsdagen i året. Den oppsto i USA på 1960-tallet og har siden spredt seg til andre land, inkludert Norge. Både fysiske butikker og nettbutikker tilbyr store rabatter og tilbud på Black Friday, og salget strekker seg ofte over hele uken, som kalles Black Week. Dette er en ideell tid for forbrukere å gjøre gode kjøp og spare penger.

Black Week 2023 - Vestlandets største merkevareby | Norwegian Outlet  Stavanger​
Bildekilde: norwegianoutlet.no

Hva bør jeg tenke på før jeg kjøper noe på Black Friday?

Før du gjør et kjøp på Black Friday, er det lurt å undersøke prishistorikken for de varene du er interessert i. Dette kan gi deg en indikasjon på om butikkene har økt prisene før Black Friday for å gi inntrykk av større rabatter. Det kan også være lurt å planlegge kjøpene dine i god tid og lage lister over produkter du ønsker å overvåke prisene på. Dette gjør det enklere å følge med på prisendringer og få varsler når prisen går ned.

Prisjakts Black Week-rapport 2023
Bildekilde: nyhetsrom.prisjakt.no

Hvilke produkter var mest populære på Black Friday i 2022?

På Black Friday i 2022 var det flere produkter og kategorier som var spesielt populære blant forbrukerne. Noen av de mest etterspurte produktene inkluderte TV-er, mobiltelefoner, datamaskiner, spillkonsoller, hjemmeunderholdningssystemer, klær og sko. Elektronikk og teknologi var spesielt populært, og mange butikker tilbød store rabatter på disse produktene.

Se også

Når kom Black Friday til Norge?

Black Friday har eksistert som et fenomen siden 1960-tallet, men det var ikke før i 2010 at det begynte å bli populært i Norge. Norwegian Outlet i Vestby var en av de første butikkene som introduserte Black Friday i Norge. Siden da har interessen for Black Friday vokst enormt, og i dag strekker salget seg ofte over hele uken, kjent som Black Week.

Black Week 2023 - Vestlandets største merkevareby | Norwegian Outlet  Stavanger​
Bildekilde: norwegianoutlet.no

9 tips for å handle smartere på Black Friday

  1. Planlegg kjøpene dine i god tid og gjør research på forhånd.
  2. Undersøk prishistorikken for å avgjøre om tilbudene er gode.
  3. Lag lister over produkter du ønsker å kjøpe og overvåk prisendringer.
  4. Følg med på nyhetsbrev og sosiale medier for å få informasjon om tilbud.
  5. Sjekk prisgarantier og returpolitikk før du gjør et kjøp.
  6. Sammenlign priser og tilbud fra ulike butikker før du tar en beslutning.
  7. Vurder å kjøpe gavekort som kan brukes senere.
  8. Benytt deg av nettbutikkenes filter- og søkefunksjoner for å finne det du trenger.
  9. Vær oppmerksom på begrensninger som kan gjelde for tilbudene, som begrenset antall eller tidsrom.

Black Week 2023 er en tid hvor forbrukerne kan dra nytte av gode tilbud og rabatter på en rekke produkter. Salgsuken starter mandag 20. november og varer til søndag 26. november. Det er en ideell tid for å gjøre gode kjøp og spare penger på populære produkter som tekstiler, interiør og elektronikk.

Enten du handler i fysiske butikker eller nettbutikker, er det viktig å være forberedt og handle smart. Ved å følge noen enkle tips og triks, kan du dra nytte av de beste tilbudene og unngå å gjøre bomkjøp. Black Week er en spennende tid for shopping, så gjør deg klar til å finne de beste kuppene i 2023!

Prisjakts Black Week-rapport 2023
Bildekilde: nyhetsrom.prisjakt.no

Hva vil Wiki fortelle oss?

Black Friday, eller svartfredag, er en årlig handledag som finner sted dagen etter den fjerde torsdagen i november, noe som vil si dagen etter Thanksgiving i USA. Dagen er tradisjonelt begynnelsen på julehandelen og mange utsalgssteder åpnes ofte så tidlig som klokka tre på natta eller tidligere og tilbyr en rekke salgsvarer, ofte begrenset i antall eller tidsrom. Ettersom Thanksgiving i USA alltid faller på den fjerde torsdagen i november vil Black Friday finne sted på en fredag mellom 23. og 29. november.

«Black Friday» er et begrep som har blitt benyttet i mange sammenhenger. Som handelsdag har det amerikansk opprinnelse og går tilbake til 1800-tallet hvor det i USA ble assosiert med finanskrisen i 1869. Den eldste kjente bruken av «Black Friday» var en handledag som kom etter Thanksgiving («takksigelsesdag», da amerikanere uansett hadde fri) som skjedde den 1. desember 1961 i et utgave av avisen The Shortsville-Manchester Enterprise (Shortsville, New York). I denne artikkelen refereres det til en bruk av begrepet av politiet i Rochester i New York.

Det har også blitt hevdet at «Black Friday» beskriver at handelen denne dagen bidrar til at mange butikker igjen går med overskudd – og dermed går fra røde til svarte tall i regnskapet. Dagen er også en viktig indikator på hvordan julehandelen kommer til å bli; den fungerer som et barometer på folks vilje til å bruke penger.

Språkrådet har foreslått formen «svartfredag» for bruk på norsk.

I Norge

Den 26. november 2010 ble shoppingfenomenet «Black Friday» for første gang brukt i Norge, da Norwegian Outlet i Vestby introduserte handledagen. Komplett.no var den første nettbutikken i Norge som arrangerte Black Friday, også i 2010. Det første norske mediet som fulgte opp fenomenet kommersielt var Nettavisen, som i 2013 lenket til norske og amerikanske nettbutikker gjennom live-oppdateringer på salget hele døgnet. De seneste årene har avisen fulgt salgene i Norge og USA direkte hele det som kalles Black Week. Nettavisen har også opprettet en egen side for dette.

Se også

Referanser

Folk spør også

Når er black 2023?

Black Friday 2023 faller p 24. november og etterflges av Cyber Monday mandagen etter. Dette er den strste salgsdagen i ret med statistisk sett store priskutt p blant annet TV, mobiltelefoner, spill og hodetelefoner.


Når tid er Black Friday 2023?

Black Friday i 2023 er den 24. november.

Fullstendig svar på www.klarna.com


Når startet Black Friday Norge?

Og det har ogs blitt sagt at Black Friday tradisjonelt er den dagen da regnskapene i butikkene igjen viser overskudd og gr fra rde til svarte tall. Nordmenn ble for frste gang introdusert for Black Friday i 2010 p kjpesenteret Norwegian Outlet i Vestby, sr for Oslo.

Fullstendig svar på frifagbevegelse.no


Er Black Week på lørdag?

Black Week og Black Weekend tilbud Black Weekend er lrdag og sndag etter Black Friday og da fortsetter gjerne salget fra Black Friday.

Fullstendig svar på www.shopping-guiden.com


Videoer

Marcus & Martinus - Elektrisk (Official Music Video) ft. Katastrofe

Norwegian is a simple language.

10 year old Eva mesmerizes everyone with a performance that earns her a Golden Buzzer

10 ting vi skulle ønske vi visste FØR vi reiste til VIETNAM i 2022

Angelina Jordan (7) - Gloomy Sunday (Norways Got Talent 2014)

Ylvis - The Fox (What Does The Fox Say?) [Official music video HD]

Subwoolfer - Give That Wolf A Banana - Norway 🇳🇴 - National Final Performance - Eurovision 2022

The Impossible Shot - Amazing Bird Photography in Norway - 14 Days Adventure, Birds of Prey, Camping