AirPods Pro 2 Lanseringsplaner

27

Få oppdatert informasjon om forventet lanseringsdato og forbedringer i kommende Apple AirPods Pro 2. Les mer på GadgetsLand.

AirPods Pro 2 Lanseringsplaner

Ifølge Bloomberg, som har avslørt flere spennende detaljer om Apples produktplaner, var den opprinnelige planen å lansere nye AirPods Pro i år. Imidlertid ser det ut til at lanseringen er blitt utsatt, og nå forventes det at AirPods Pro 2 ikke kommer før neste år.

Apple presenterer neste generasjons AirPods Pro - Apple (NO)
Bildekilde: www.apple.com

AirPods 3 og AirPods Pro Lanseringsdato

Ifølge Bloomberg vil AirPods 3 bli lansert en gang i år, men ingen spesifikk dato er blitt bekreftet. På den annen side vil AirPods Pro 2 lanseres neste år, og igjen er det ingen konkret dato som er blitt offentliggjort.

Kjøp AirPods Pro (2. gen.) - Apple (NO)
Bildekilde: www.apple.com

Forbedringer og Endringer i AirPods Pro 2

Det er blitt rapportert at AirPods Pro 2 vil få kortere antenner og et nytt lade-etui. En spennende observasjon er at AirPods Pro 2 kan ha et design som ligner mer på Beats Studio Buds, som nylig ble avslørt.

En annen forbedring i AirPods Pro 2 er relatert til sensorene. Den nye versjonen vil ha mer avanserte sensorer som kan levere mer funksjonalitet og informasjon under trening. Nøyaktige detaljer om disse forbedringene er ikke blitt avslørt.

Se også

Nyheter 17.01.2024, 13:03 21
Hva skjedde med HBO?
Nyheter 13.02.2024, 09:54 22
Når er black 2023?

Apple AirPods Pro 2 Pressemelding

Apple har offisielt lansert AirPods Pro (2. gen.) med MagSafe-lading (USB-C). Disse oppgraderte øretelefonene tilbyr fantastisk lydkvalitet, mer effektiv aktiv støyreduksjon, avansert lydfremheving og en mer oppslukende romtilpasset lyd. AirPods Pro (2. gen.) leveres også med øreplugger i flere størrelser for å sikre best mulig passform.

Apple presenterer neste generasjons AirPods Pro - Apple (NO)
Bildekilde: www.apple.com

Pris og Tilgjengelighet

Mens prisen for AirPods Pro 2 er bekreftet til å være $249 USD, er de eksakte norske prisene ennå ikke offentliggjort. AirPods Pro 2 kan forhåndsbestilles fra 9. september og vil være tilgjengelige fra 23. september. Du kan kjøpe dem direkte fra Apple eller fra andre autoriserte forhandlere.

Наушники Apple AirPods Pro 2 MagSafe USB-C: купить в интернет-магазине  Телемаркет 24 по цене 20 959 ₽ в Санкт-Петербурге
Bildekilde: telemarket24.ru

Design og Funksjoner

AirPods Pro 2 har et nesten identisk design som forgjengeren, med noen små forandringer relatert til de nye funksjonene. Et positivt trekk er at de nå leveres med øretupper i fire størrelser, inkludert en ny ekstra liten størrelse for bedre passform. Etuiet har også fått noen mindre endringer og har nå et metallhull for feste til en rem eller lignende.

Konklusjon

Selv om det ennå ikke er offisiell informasjon om nøyaktig når Apple AirPods Pro 2 vil bli lansert, er det forventet at de vil være tilgjengelige neste år. Med forbedrede sensorer og et oppdatert design, kan AirPods Pro 2 bli en populær oppgradering for de som er ute etter høy kvalitet og avanserte trådløse øretelefoner.

Apple oppgraderer AirPods Pro (2. gen.) med USB‐C-lading - Apple (NO)
Bildekilde: www.apple.com

Hva vil Wiki fortelle oss?

AirPods er et sett trådløse Bluetooth-hodetelefoner produsert av Apple. De ble lansert den 13. desember 2016. AirPods kommer sammen med et ladeetui, som lader AirPods trådløst.

Batteritiden er 5 timer per AirPod og 24 timer med ladeetuiet. AirPods kommer med Apples trødlåse chip W1, som gjør oppkobling enkelt, og de kobler seg lett opp til alle Apple-enheter. AirPods har taleassistenten Siri innebygget, som gjør at man kan ha telefonsamtaler, regulere volumet, spille av musikk og få veivisninger. AirPods setter musikken automatisk på pause når man tar dem ut av ørene, som er mulig på grunn av sensorene i AirPods.

Folk spør også

Når kommer AirPods Pro 3?

september, og AirPods Pro blir tilgjengelige i butikk fra fredag 23. september. AirPods (tredje generasjon) med Lightning-ladeetui selges n for NOK 2 190. AirPods (tredje generasjon) med MagSafe-ladeetui er fortsatt i salg for NOK 2 290.


Hva er forskjell på AirPods Pro gen 1 og 2?

Nytt design: AirPods Pro 2 har et nytt design som er mer kompakt og behagelig enn AirPods Pro (kortere og lettere). De har ogs en bedre passform og forsegling i ret takket vre fire strrelser av silikonpropper velge mellom, i stedet for tre som AirPods Pro.

Fullstendig svar på pulssonen.no


Hva er nytt med AirPods Pro 2?

Nye AirPods Pro er oppgradert med en USB‐C-tilkobling, slik at man n enkelt kan lade Mac, iPad, AirPods og iPhone 15-serien med n og samme kabel. Det er ogs mulig lade AirPods direkte via iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max, som ogs har en USB‐C-tilkobling.

Fullstendig svar på www.apple.com


Er AirPods Pro 2 bra?

Airpods Pro (gen. 2) er perfekte for iPhone-brukere som er ute etter virkelig allsidige og komfortable in-ear-hodetelefoner, med bde frsteklasses lydkvalitet og stydemping og fortsatt optimal kompatibilitet med ulike Apple-enheter.

Fullstendig svar på www.prisjakt.no


Videoer

The Future of Wireless Audio? | AirPods Pro 2 USB-C Review

Best Ear Tips for AirPods Pro 2! (USB-C) 😯 CharJen AirFoam Pro Active Review

AirPods Pro 2 vs Sony WH-1000XM4 vs WH-1000XM5 - Impossible to compare?! 😳

How to Set Up your Apple Airpods Pro as Hearing Aids: Guide and Review 2023

How to Pause and Skip Songs with AirPods Pro

Better call quality AGAIN! 😲 Beats Studio Buds + Review vs AirPods Pro 2

ANC is affected ☹️ AirPods Pro 2 Firmware 6B34

the Ultimate APPLE AirPods Pro 2 CLONE - Danny v5.1 H2S Pro FULL REVIEW