Når kom Apple Watch serie 3 ut?

48

Oppdag når Apple Watch serie 3 ble utgitt, hvilke forbedringer den introduserte, og om dens batteritid og vanntetthet. Les mer om denne populære smartklokken!

Apple Watch er en serie av smartklokker laget av Apple som ble lansert av Tim Cook den 9. september 2014. Imidlertid ble den ikke tilgjengelig for salg før i april 2015. I Norge ble klokken først tilgjengelig for salg i oktober 2015. Den originale serien av Apple Watch inkluderte fire versjoner: Apple Watch, Apple Watch Sport, Apple Watch Edition og Apple Watch Hermès. I november 2014 ble klokken kåret av magasinet Time som en av årets 25 beste oppfinnelser.

TEST: Apple Watch series 3 - Digi.no
Bildekilde: www.digi.no

Andregenerasjonen av Apple Watch

Andregenerasjonen av Apple Watch ble lansert i september 2016 og introduserte to nye versjoner: Apple Watch Serie 1 og Apple Watch Serie 2. Produktlinjen ble dermed redusert fra fire til to versjoner. Apple Watch-serien er avhengig av tilkobling til en iPhone for mange av sine funksjoner og er kompatibel med iPhone 5 og senere modeller som kjører iOS 8.2 eller nyere.

Nettsted: Apple Watch kommer i mars - Tu.no
Bildekilde: www.tu.no

Modeller og serier

For å gi en oversikt over de forskjellige modellene og seriene av Apple Watch, kan følgende informasjon være nyttig:

Første generasjon

Den første generasjonen av Apple Watch ble utgitt i 2015 og ble avviklet i 2016. Denne modellen var utstyrt med en enkeltkjerners S1-systembrikke og var avhengig av en tilkoblet iPhone for posisjonstjenester ettersom den ikke hadde en innebygd GPS. Andre funksjoner inkluderte en pulssensor, 8 gigabyte lagringsplass og muligheten til å kontrollere musikk på en tilkoblet iPhone.

Series 1

Apple Watch Serie 1 ble utgitt i 2016 og var tilgjengelig frem til 2018. Denne modellen kjørte på en Apple S1P-prosessor og hadde en lavere startpris enn den første generasjonen. Den var tilgjengelig i forskjellige aluminiumsrammer, inkludert romgrå, gull, rosegull og sølv.

Series 2

Serie 2 ble utgitt samtidig med Serie 1 og ble avviklet i 2017. Denne modellen introduserte oppgraderinger som en forbedret Apple S2-prosessor, vanntetthet opptil 50 meters dybde, en lysere skjerm med en lysstyrke på 1000 nit og innebygd GPS. Series 2-varianter var tilgjengelige i forskjellige aluminiumsrammer, inkludert romgrå, gull, rosegull og sølv, samt i hvit keramikk og polert rustfritt stål.

Series 3

Apple Watch Serie 3 ble utgitt i 2017 og er tilgjengelig med enten en 38mm eller 42mm skjerm. Denne modellen introduserte flere forbedringer, inkludert en raskere S3-chip og en W2-chip for trådløs tilkobling. Serie 3-modellen hadde også bedre batteritid sammenlignet med de tidligere seriene og var vanntett nok til å kunne brukes under dusjing og bading.

Se også

Oppsummering

Apple Watch-serien er en populær serie av smartklokker som har dominert markedet siden den første generasjonen ble introdusert i 2015. Med flere forbedringer og utgivelser av nye modeller og serier, har Apple Watch fortsatt å være en ledende aktør innenfor smartklokketeknologi. Serie 3 av Apple Watch ble utgitt i 2017 og introduserte betydelige forbedringer som bedre batteritid og vanntetthet. Denne modellen har vært et populært valg blant brukere som ønsker en pålitelig og funksjonsrik smartklokke.

Kilder:

Apple Watch Series 3 38 mm (sort sportsreim) - Elkjøp
Bildekilde: www.elkjop.no

Hva vil Wiki fortelle oss?

Apple Watch er en smartklokke laget av Apple og lansert av Tim Cook 9. september 2014, men kom ikke i salg før april 2015. Klokken kom i salg i Norge i oktober 2015.

Folk spør også

Når kom Apple Watch 3 ut?

Apple Watch 3 ble sluppet i 2017. Modellen utgjorde et kvantesprang i smartklokkenes utvikling, og ble straks meget populr. Det har kommet mange senere versjoner av Apples kjempepopulre smartklokker, men f kan mle seg med pvirkningskraften Apple Watch series 3 hadde.

Fullstendig svar på www.power.no


Er Apple Watch serie 3 vanntett?

Er Apple Watch vanntett? Apple Watch er vannbestandig, men ikke vanntett. Du kan for eksempel bruke Apple Watch under aktiviteter som trening (svette er OK), gturer i regn og vasking av hendene.

Fullstendig svar på support.apple.com


Kan man ringe med Apple Watch 3?

Hvis du har en Apple Watch med mobilfunksjonalitet og forbindelse til mobilnettet via samme operatr som brukes av iPhonen, kan du ringe, svare p meldinger, bruke Walkietalkie, strmme musikk og podkaster, motta varslinger og mye annet selv om du ikke har tilgang til iPhonen din eller Wi-Fi.

Fullstendig svar på support.apple.com


Når kom Apple Watch 5 ut?

Fra i dag kan Apple Watch Series 5 (GPS) bestilles i 41 land og regioner, og Apple Watch Series 5 (GPS + Cellular) kan bestilles i 22 land og regioner. Begge modellene blir tilgjengelig i butikkene fra fredag 20. september.