Når kom Apple Watch 3 ut?

41

Oppdag lanseringen av Apple Watch 3 og de spennende nye funksjonene som gjør det til en moderne og stilig smartklokke. Kjøp nå på Apple Online Store, Apple-butikker og hos utvalgte forhandlere.

Apple Watch er en smartklokke laget av Apple og ble lansert av Tim Cook den 9. september 2014. Imidlertid ble den ikke tilgjengelig for salg før i april 2015. I Norge ble klokken først tilgjengelig for salg i oktober 2015. Den opprinnelige versjonen av smartklokken ble utgitt i fire forskjellige versjoner: Apple Watch, Apple Watch Sport, Apple Watch Edition og Apple Watch Hermès. Tidsskriftet Time utnevnte klokken til en av årets 25 beste oppfinnelser i november 2014.

TEST: Apple Watch series 3 - Digi.no
Bildekilde: www.digi.no

Andregenerasjonen: Apple Watch 2

Andregenerasjonen av Apple Watch ble lansert i september 2016. Produktlinjen ble da redusert til to versjoner: Apple Watch Serie 1 og Apple Watch Serie 2. Disse versjonene inneholdt forbedringer og nye funksjoner sammenlignet med den opprinnelige modellen.

Nettsted: Apple Watch kommer i mars - Tu.no
Bildekilde: www.tu.no

Apple Watch 3 lansering

Under et arrangement i Cupertino, California, tidligere denne måneden lanserte Apple den nye versjonen av sin smartklokke, kalt Apple Watch Series 3. Klokken kommer i to forskjellige størrelser, 42 og 38 millimeter.

Apple Watch Series 3 er en videreføring av Apples suksess med smartklokker og byr på flere nye og nyttige funksjoner som vil være tiltalende for mange brukere.

Oppsett av Apple Watch

Oppsettet av Apple Watch har blitt forenklet med iOS 11 gjennom funksjonen "Automatic Setup". Denne funksjonen gjør det enkelt å koble sammen en ny Apple Watch med en eksisterende iPhone. Ved å plassere de to enhetene i nærheten av hverandre, vil oppsettet starte automatisk, uten behov for manuelle innstillinger.

Apple Watch Series 3 42mm (sort/hvit sportsreim) - Elkjøp
Bildekilde: www.elkjop.no

Design og betjening

Apple Watch Series 3 ligner mye på forgjengeren i designet. Den kommer i ulike størrelser og med et bredt utvalg av reimfarger og materialer. Klokken har en avrundet form og betjenes ved hjelp av en digital krone på høyre side samt berøringsskjermen. Med digital kronen kan man bla gjennom apper og få en oversikt over installerte apper på klokken.

Apple Watch Series 3 42 mm (sandrosa/gull sportsreim) - Elkjøp
Bildekilde: www.elkjop.no

Skjerm og batteritid

Skjermen på Apple Watch Series 3 er av OLED-typen, noe som gir dypere svartfarger og bedre batteritid. OLED-skjermen kan skru av piksler som ikke er i bruk, noe som sparer strøm. Dette bidrar til en lengre batteritid på klokken.

Apple Watch 3 tilgjengelighet

Apple Watch Series 3 ble tilgjengelig for salg etter lanseringen i Cupertino tidligere denne måneden. Klokken kan kjøpes på Apple Online Store, Apple-butikker og hos utvalgte Apple-autoriserte forhandlere.

Med den stadige utviklingen innen smartklokker er Apple Watch Series 3 et spennende og moderne tillegg til Apples produktlinje. Med sine nye funksjoner og forbedringer fortsetter Apple å levere en smartklokke som er både stilig og nyttig for brukerne.

Brukerhåndbok for Apple Watch - Apple-kundestøtte (NO)
Bildekilde: support.apple.com

Hva vil Wiki fortelle oss?

Apple Watch er en smartklokke laget av Apple og lansert av Tim Cook 9. september 2014, men kom ikke i salg før april 2015. Klokken kom i salg i Norge i oktober 2015.

Folk spør også

Når kom Apple Watch serie 3 ut?

Series 3. Denne Apple Watch-modellen ble utgitt i 2017. Den er tilgjengelig med en 38mm eller 42mm skjerm. Forbedringer i forhold til de tidligere modellene inkluderer en innebygd hydemler for sporing av trappegange, mer RAM og valgfri LTE-tilkobling.

Fullstendig svar på www.mytrendyphone.no


Er Apple Watch serie 3 vanntett?

Er Apple Watch vanntett? Apple Watch er vannbestandig, men ikke vanntett. Du kan for eksempel bruke Apple Watch under aktiviteter som trening (svette er OK), gturer i regn og vasking av hendene.

Fullstendig svar på support.apple.com


Kan man ringe med Apple Watch 3?

Hvis du har en Apple Watch med mobilfunksjonalitet og forbindelse til mobilnettet via samme operatr som brukes av iPhonen, kan du ringe, svare p meldinger, bruke Walkietalkie, strmme musikk og podkaster, motta varslinger og mye annet selv om du ikke har tilgang til iPhonen din eller Wi-Fi.

Fullstendig svar på support.apple.com


Når kom Apple Watch 5 ut?

Fra i dag kan Apple Watch Series 5 (GPS) bestilles i 41 land og regioner, og Apple Watch Series 5 (GPS + Cellular) kan bestilles i 22 land og regioner. Begge modellene blir tilgjengelig i butikkene fra fredag 20. september.


Videoer

Apple Watch Series 3 In 2023! (Still Worth It?) (Review)

Apple Watch mit eSIM / LTE - Wie praktisch ist es wirklich?

25+ Apple Watch Series 3 Hidden Features, Tips, and MORE

Apple Watch Ultra tips og triks

Apple Watch Ultra og Series 8: Oppdater Watch OS 9.2 - Race Against Your Time!

Koble Apple Watch strømmåling til sykkelen

Apple Watch Ultra i sport og hverdagstest

Goodbye, Apple Watch Ultra! 🥹 Garmin Epix ✨ 6 Months Review