Når kom Samsung Galaxy S22 ut?

30

Opplev det revolusjonerende kameraet og innovative funksjonene til Samsung Galaxy S22-serien. Les om lanseringsdato og pris for denne etterlengtede enheten.

Introduksjon

I dag presenterer Samsung sitt seneste tilskudd innen mobilinnovasjon – Nye Samsung Galaxy S-serien. Serien består av tre mobiltelefoner i Samsungs ypperste premiumsegment. Galaxy S22, Galaxy S22+, og Galaxy S22 Ultra er designet og bygget i materialer av topp kvalitet, med høy ytelse og innovative funksjoner som imponerer både nye og lojale Samsung-brukere.

Det här vet vi om Samsung Galaxy S22
Bildekilde: www.nyteknik.se

Intelligente kameraer

Galaxy S22-serien er utformet for å levere kameraopplevelser på neste nivå. Med Galaxy S22-seriens revolusjonerende nye nattfotografi-funksjoner (Nightography), 23 prosent større pixler og Adaptive Pixel-teknologi, er kameraet i stand til å slippe inn mer lys, vise flere detaljer og fange farger som får innholdet ditt til å stikke seg ut, selv i mørket. Både Galaxy S22 og S22+ har et kraftig 50MP-hovedkamera, 10MP telelinse og 12MP ultravidvinkellinse for å sikre bilder av høyeste kvalitet. Galaxy S22 Ultra har et 108MP hovedkamera, 12MP ultravidvinkelkamera og dobbelt sett med 10MP telefotokameraer med Samsungs største pixelsensorer hittil. Dette gjør det mulig for kameralinsene å fange mer lys og data, noe som optimaliserer lyset og detaljene i dine videoklipp. Galaxy S22 Ultra er også utstyrt med avansert Super Clear Glass-objektiv som hjelper deg med å unngå lysrefleksjoner i bilder og videoer.

Samsungs presenterer nytt flaggskip – Galaxy S22, Galaxy S22+ og Galaxy S22  Ultra. – Samsung Newsroom Norge
Bildekilde: news.samsung.com

Smarteste kamera

Galaxy S22 Ultra har ikke bare Samsungs mest kraftfulle kamera, men også det smarteste. Med nye AI-funksjoner som portrettmodus og intelligente kamerafunksjoner kan telefonen gjøre det tunge arbeidet, slik at du kan fokusere på å ta fantastiske bilder og videoer i alle typer lys.

Se også

Nyheter 13.02.2024, 08:53 24
Når kommer AirPods Pro 3?
Nyheter 04.05.2024, 15:20 19
Kommer Pixel 7 til Norge?
Nyheter 13.05.2024, 15:58 18
Når kommer PS5 Slim?

Perfekt for fotografering

Uansett om du er amatør eller profesjonell fotograf, gir Galaxy S22 Ultra deg alle verktøy du trenger for å ta vakre bilder. Du kan justere ISO-innstillinger, lukkertid og hvitbalanse for å få bildene dine akkurat som du ønsker dem. Med Galaxy S22-seriens nyeste AI-teknologi kan du ta perfekte portretter og ta dine bilder til neste nivå.

Samsung Galaxy S22 — Википедия
Bildekilde: ru.wikipedia.org

Sammenligning mellom Galaxy S22 og Galaxy S22+

Galaxy S22 er den minste av de tre nye modellene med en skjermstørrelse på 6,1 tommer, mens Galaxy S22+ har en skjerm på 6,6 tommer. Skjermens maksimale lysstyrke er 1300 nits for Galaxy S22 og opptil 1750 nits for Galaxy S22+. Galaxy S22 har Wi-Fi 6, mens Wi-Fi 6E kun er tilgjengelig på Galaxy S22+. Galaxy S22 er også noe mindre og lettere enn Galaxy S22+, og har et mindre batteri med 3700 mAh sammenlignet med Galaxy S22+ med 4500 mAh. Galaxy S22+ har også raskere hurtiglading med opptil 45 W sammenlignet med Galaxy S22 med 25 W. Begge mobilene kan lades trådløst med 15 W.

Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Burgundy
Bildekilde: www.elon.no

En mindre oppgradering

Samsung Galaxy S22 er en mindre oppgradering sammenlignet med forgjengeren Galaxy S21. Det er en betydelig forskjell mellom Galaxy S22 Ultra og fjorårets modell, men standardmodellen, Galaxy S22, har noen mindre endringer i skjermstørrelse og batteri. Kamerasystemet har også gjennomgått en omorganisering, men ikke en stor oppgradering som på Galaxy S22 Ultra.

Se også

Lanseringsdato og pris

Samsung Galaxy S22 ble avslørt den 9. februar og forventes å være tilgjengelig for salg fra og med fredag 25. februar. Prisene for Galaxy S22 med 128 GB og 256 GB lagring er lik prisene på tilsvarende modeller i Galaxy S21-serien i USA og Storbritannia. Prisene i Norge er ennå ikke bekreftet, men 128 GB-varianten forventes å ha en veiledende pris på 9 490 kroner. Ved forhåndsbestilling mellom 9. og 24. februar får man også Samsung Galaxy Buds Pro med på kjøpet.

Ny Samsung Galaxy S22 lansert i tre utgaver
Bildekilde: www.lydogbilde.no

Konklusjon

Samsung Galaxy S22-serien er en etterlengtet oppdatering innen mobilinnovasjon. Med intelligente kameraer, smarte funksjoner og nye oppgraderinger er Galaxy S22-serien en pålitelig og kraftig enhet for fotografering og daglig bruk. Den nøyaktige lanseringsdatoen og prisene vil bli kunngjort i nær fremtid, og forventningene er høye blant brukere over hele verden. Samsung Galaxy S22-serien fortsetter å imponere med sitt design, ytelse og innovative funksjoner.

Galaxy S22 Ultra | SM-S908BZWGEUB | Samsung Business Norge
Bildekilde: www.samsung.com

Hva vil Wiki fortelle oss?

Samsung Galaxy S22 er en av de kommende smarttelefonene fra Samsung Electronics, som er en del av Samsung Group. Samsung Electronics ble grunnlagt i 1969 og er i dag et av verdens største elektronikkfirmaer. Selskapet er kjent for å produsere innovative og kvalitetsprodukter, og Galaxy-serien er deres populære linje av smarttelefoner.

Den nøyaktige lanseringsdatoen for Samsung Galaxy S22 er ennå ikke bekreftet. Som vanlig med slike lanseringer, er det forventet at Samsung vil avsløre den offisielle lanseringsdatoen i nær fremtid. Basert på tidligere mønstre og spekulasjoner fra bransjeinsidere, er det imidlertid forventet at Samsung Galaxy S22 vil bli lansert i løpet av første halvdel av 2022.

Det er også forventet at Samsung Galaxy S22 vil komme med en rekke oppgraderinger og nye funksjoner sammenlignet med sine forgjengere. Dette inkluderer forbedret ytelse, bedre kameraegenskaper, lengre batterilevetid og muligens en ny design. Samsung har en historie med å introdusere nye teknologier og innovative løsninger i deres Galaxy-serie, og Galaxy S22 forventes ikke å være noe unntak.

Som en av verdens ledende smarttelefonprodusenter er Samsung Galaxy S22 en av de mest etterlengtede enhetene på markedet. Med stadig økende konkurranse i bransjen, vil Samsung sannsynligvis jobbe hardt for å imponere brukere over hele verden med sin kommende Galaxy S22.

Folk spør også

Når kom S22?

Samsung skal den 9. februar lansere den nye Galaxy S22-serien. Etter alle solemerker blir det snakk om tre forskjellige utgaver av telefonen, hvor Samsung Galaxy S22 Ultra blir regne som den absolutte toppmodellen.

Fullstendig svar på www.tek.no


Er Galaxy S22 vanntett?

Mer informasjon. Vanntett mobildeksel: Mobilskallet til Samsung Galaxy S22 Ultra er fullstendig stv- og vanntett med en IP-klasse p IP68.


Hvor mye koster en samsung galaxy S22?

Samsung Galaxy S22 5G SM-S901B Dual SIM 8GB RAM 256GB fra 5484 ,- (i dag) | Sammenlign priser hos Prisjakt.

Fullstendig svar på www.prisjakt.no


Hva er forskjell på S22 og S22+?

Vi har sett p den mellomste, S22+, som egentlig bare er en litt strre variant av S22. Det er skjermen, prisen og batteriet som skiller dem fra hverandre. Billig kan vi ikke kalle verken S22 eller plussvarianten. Skal du ha 8 GB RAM og 256 GB lagringsminne, koster de henholdsvis 9990 og 11.990 kroner.

Fullstendig svar på www.digi.no


Videoer

Samsung Galaxy s22 Ultra EXYNOS 8K Video Test

Photography Modes Samsung Galaxy Phones

Smartphone Video Modes | Get Better Videos

The REAL Phone of the Year 🙌🏼 S23 Ultra ✨THERE WAS NO COMPETITION

Galaxy S22 Ultra: Offisiell introduksjonsfilm | Samsung

Samsung Galaxy S23 Ultra - 5 Things I Love and Hate!

Took my S22Ultra On A Hike

Cinematic Videos With Smartphones