Forventet lanseringsdato for iPhone 15 Pro Max

11

Få oppdatert informasjon om forventet lanseringsdato, potensielle endringer i design og spesifikasjoner for iPhone 15 Pro Max på GadgetsLand.

Apple har en lang historie med å lansere nye iPhone-modeller i september hvert år. Tidligere fulgte de en trend der de først lanserte en helt ny modell, etterfulgt av en forbedret versjon med en "s" etter navnet året etter. Etter lanseringen av iPhone 11 brøt imidlertid Apple denne trenden ved å lansere iPhone 12, 13 og 14 uten noen "s"-versjoner.

Basert på denne trenden og tidligere lanseringsmønstre forventes det at iPhone 15 vil bli lansert i andre halvdel av september 2023. Dette er imidlertid bare spekulasjoner, og det er viktig å merke seg at Apple kan endre på planene og lanseringsdatoene.

Kommer i år: Dette vet vi om Iphone 15 | Digi.no
Bildekilde: www.digi.no

USB-C på iPhone 15

Etter EUs krav om bruk av USB-C-porter fra 2024, ryktes det nå at iPhone 15 vil bytte ut den tradisjonelle Lightning-porten med en USB-C-port. Denne endringen vil sannsynligvis føre til raskere lading, og det spekuleres også at iPhone 15 Pro-modellene vil støtte hurtiglading opp til 35W.

Apple presenterer iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max - Apple (NO)
Bildekilde: www.apple.com

iPhone 15 skjerm og Dynamic Island

Ryktene går om to ulike skjermstørrelser for iPhone 15: 6,1 tommer og 6,7 tommer. Tidligere var iPhone 13 Mini den siste modellen med en 5,4-tommers skjerm, mens iPhone 14 Plus med 6,7-tommers skjerm tok over som alternativet til den vanlige iPhone-modellen.

Det er også spekulasjoner om at Dynamic Island, det pilleformede hullet i skjermen som viser varsler, kan bli introdusert på alle iPhone 15-modellene. Dette vil bidra til å skape en mer helhetlig og dynamisk visuell opplevelse.

Se også

iPhone 15 Ultra

Etter lanseringen av iPhone 14 hevdet Mark Gurman fra Bloomberg at Ultra-utgaven av Apple Watch er en forsmak på hva som kan komme med iPhone 15. Det spekuleres i at det kan komme en iPhone 15 Ultra-utgave, som vil innebære enda høyere priser og større forskjeller mellom modellene.

iPhone 15 Pro Max slår rekorden" - ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

iPhone 15 farger og design

Foreløpig er det ikke mange rykter om et nytt design for iPhone 15. Det forventes imidlertid at Apple vil fortsette å tilby fire modeller: iPhone 15 med 6,1-tommers skjerm, iPhone 15 Plus med 6,7-tommers skjerm, iPhone 15 Pro (6,1") og iPhone 15 Pro Max (6,7").

Det har imidlertid vært rykter om nye farger for iPhone 15. Mulige fargevalg inkluderer Cyan, Lyseblå, Rosa, Midnight, Starlight og Product (RED) for iPhone 15. iPhone 15 Pro og Pro Max kan komme i Space Black, Silver, Mørk Blå og Titan.

iPhone 15 Pro kan få dramatisk forbedring - ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

Ingen mekaniske knapper

Det spekuleres også i at Apple vil fjerne de mekaniske knappene for av/på og volumkontroll på iPhone 15. Dette betyr at knappene vil bli erstattet med berøringsfølsomme kontroller eller andre innovative løsninger.

Se også

Sammenligning av modeller

Mens vi venter på den offisielle lanseringen av iPhone 15, er det rykter om at Apple vil avduke modellene iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max samtidig. Det er også mulig at en iPhone 15 Plus-modell kan være tilgjengelig, med de samme spesifikasjonene som basismodellen, men med en større skjerm.

Her er en tabell som viser de ryktede spesifikasjonene for iPhone 15, iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max:

Modell Skjermstørrelse Lagring Kameraoppløsning Annen informasjon
iPhone 15 6,1 tommer 128 GB, 256 GB, 512 GB 48 megapiksler -
iPhone 15 Pro 6,1 tommer 256 GB, 512 GB, 1 TB 48 megapiksler -
iPhone 15 Pro Max 6,7 tommer 256 GB, 512 GB, 1 TB 48 megapiksler -
Kommer i år: Dette vet vi om Iphone 15 | Digi.no
Bildekilde: www.digi.no

Forventet lanseringsdato for iPhone 15 Pro Max

Per nå har Apple ikke offisielt kunngjort eller bekreftet lanseringsdatoen for iPhone 15 Pro Max. Det er vanlig praksis for Apple å avsløre nye iPhone-modeller i september, vanligvis etterfulgt av forhåndsbestillinger noen dager senere og levering en uke etter det.

Tidligere rykter indikerte at enkelte iPhone 15-modeller kunne bli forsinket til oktober, spesielt iPhone 15 Pro Max. Imidlertid tyder de siste opplysningene på at iPhone 15 Pro Max ikke vil bli forsinket likevel.

For å få den mest nøyaktige og offisielle informasjonen om lanseringsdatoen for iPhone 15 Pro Max, anbefales det å følge med på Apples offisielle kunngjøringer og pressemeldinger. Apple pleier å avholde spennende produktdemonstrasjoner og kunngjøringer for iPhone-lanseringer, der de avslører mer detaljer om modellene og tilgjengeligheten.

Dette er trolig datoen du kan handle iPhone 15 og iPhone 15 Pro - ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

Hva vil Wiki fortelle oss?

Den neste forventede modellen i iPhone-serien er iPhone 15 Pro Max. Per nå har Apple ikke offisielt kunngjort eller bekreftet lanseringsdatoen for denne spesifikke modellen. Det er vanlig praksis for Apple å avsløre nye iPhone-modeller hvert år, vanligvis i september.

Det er verdt å merke seg at informasjon om kommende iPhone-modeller ofte blir gjenstand for rykter og spekulasjoner før den offisielle kunngjøringen. Det er derfor viktig å være forsiktig med å ta informasjon fra uoffisielle kilder som absolutte sannheter.

Apple har en historie med å introdusere nye funksjoner, forbedret maskinvare og designendringer i hver nye generasjon av iPhone. iPhone 15 Pro Max forventes å være en oppgradering av tidligere modeller, med mulige forbedringer som en raskere prosessor, forbedret kamera- og skjermteknologi, samt nye funksjoner og oppdateringer til operativsystemet iOS.

For å få offisiell informasjon om lanseringsdatoen for iPhone 15 Pro Max, er det best å følge med på Apples offisielle kunngjøringer og pressemeldinger. Apple har en historie med å holde spennende produktdemonstrasjoner og kunngjøringer for iPhone-lanseringer, og fansen kan forvente at selskapet vil avsløre mer når tiden er inne.