Når kommer Z Fold 5?

15

Les mer om forventede utgivelsesdatoen for Samsung Galaxy Z Fold 5 og de spennende oppgraderingene den bringer. Utforsk brettbar teknologi hos Samsung og forvent innovative løsninger i fremtiden.

Samsung, den koreanske elektronikkgiganten, har nylig lansert to nye brettbare smarttelefoner - Samsung Galaxy Z Flip 5 og Samsung Galaxy Z Fold 5. Disse nye modellene introduserer betydelige oppgraderinger i forhold til sine forgjengere, inkludert Android 13, en forbedret og lysere skjerm, og den raskeste Qualcomm-prosessoren på markedet, Snapdragon 8 Gen 2. Men når det gjelder Z Fold 5, er det foreløpig ingen spesifikk informasjon om utgivelsesdatoen.

OPPDATERT: Skjermen er jo mye større - ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

Samsung Galaxy Z Flip 5

La oss først se nærmere på Samsung Galaxy Z Flip 5. Rent visuelt er det vanskelig å se forskjell på den nye modellen og fjorårets Galaxy Z Flip 4. Med en 6,7-tommers Dynamic AMOLED 2X brettbar hovedskjerm med FHD+-oppløsning og 120 Hz dynamisk oppdateringsfrekvens, leverer Z Flip 5 en imponerende visuell opplevelse. Det som virkelig skiller seg ut er den forbedrede Flex Window, den lille skjermen på forsiden av telefonen når den er klappet sammen. Denne skjermen har blitt større og måler nå 3,4 tommer, med en oppløsning på 748 x 720 piksler.

En annen bemerkelsesverdig oppgradering er det nye Flex Hinge-hengselet, som gjør at Z Flip 5 kan brettes helt sammen uten luft mellom skjermhalvdelene. Dette gjør telefonen slankere enn forgjengeren og gir den et mer solid og robust design. Galaxy Z Flip 5 er også IPX8-sertifisert, noe som betyr at den kan tåle å ligge i vann i opptil 30 minutter.

Når det gjelder kameraet, har Z Flip 5 to objektiver på 12 megapiksler, inkludert en vidvinkel med optisk bildestabilisering og en 123 graders ultravidvinkel. Dette gir brukerne muligheten til å ta imponerende bilder og videoer med høy kvalitet.

Samsung Galaxy Z Flip5 og Galaxy Z Fold5: Fleksibilitet og allsidighet uten  kompromisser – Samsung Newsroom Norge
Bildekilde: news.samsung.com

Ventetid for Z Fold 5

For øyeblikket er det ennå ikke kunngjort en utgivelsesdato for Samsung Galaxy Z Fold 5. Imidlertid er det forventet at Samsung vil fortsette å oppdatere og forbedre sin Z Fold-serie med jevne mellomrom i fremtiden, basert på deres tidligere oppdateringsmønster. Det er også mulig at den neste generasjonen av Z Fold-telefonen vil introdusere nye funksjoner og forbedringer.

Samsung har allerede presentert den nye Z Fold 5-modellen under Galaxy Unpacked-eventet, sammen med andre spennende produkter som tre nye nettbrett og to smartklokker. Dette viser at Samsung fortsatt er dedikert til å utforske og utvikle brettbar teknologi, og vi kan forvente at de vil fortsette å overraske oss med innovative løsninger i fremtiden.

Forventningene er store blant teknologielskere over hele verden, og vi kan bare vente i spenning på den offisielle kunngjøringen av utgivelsesdatoen for Samsung Galaxy Z Fold 5.

Se også

Hva vil Wiki fortelle oss?

"Når det gjelder Z Fold 5, er det ingen spesifikk informasjon om når den vil bli utgitt. Samsung har ikke offisielt kunngjort en utgivelsesdato for denne modellen. Det er imidlertid forventet at Samsung vil fortsette å lansere oppfølgeren til sin Z Fold-serie med jevne mellomrom i fremtiden, basert på deres tidligere oppdateringsmønster. Det er også mulig at de vil introdusere nye funksjoner og forbedringer i den neste generasjonen av Z Fold-telefonen."

Folk spør også

Når kommer fold 5?

For bde Flip og Fold lover Samsung for vrig fire generasjoner med OS-oppgraderinger (fra Android 13) og fem r med sikkerhetsoppdateringer. Bde Z Flip 5 og Z Fold 5 blir tilgjengelig for forhndsbestilling fra og med i dag, og kommer i butikk 11. august.

Fullstendig svar på www.tek.no


Hvor mye koster Samsung Flip 4?

Pris- og produktinformasjon Den billigste prisen for Samsung Galaxy Z Flip4 5G SM-F721B 8GB RAM 128GB akkurat n er 6 990 ,-. Det er et av de 100 mest populre produktene i kategorien Mobiltelefoner.

Fullstendig svar på www.prisjakt.no


Videoer

Samsung Galaxy Z Fold 5 and Flip 5 First Impressions! 🤔

Hvor fed er Samsung Galaxy Z Fold5? Test og anmeldelse

BEST Folding Smartphones of 2024: Top 5 Foldable Phones for Every Need (2024 Reviews & Comparisons)

Samsung Galaxy Z Fold 5 - A Shocking News !!

There Are Leaks Of The Galaxy Z Fold 5 Which Will Be Thinner

Samsung Galaxy Z Flip Durability Test – Fake Folding Glass?!

Heta nyheter från Samsung 🔥 Galaxy Z Flip5, Z Fold5, Watch6 och Watch6 Classic

Must have Accessories for Galaxy S24 Ultra, iPhone 15 Pro Max, Pixel 8 Pro, Z Fold 5, S23 Ultra 🙌🏼