Call of Duty: Modern Warfare III - Lagringsplass og SSD-krav

18

Call of Duty: Modern Warfare III er et etterlengtet spill, men hvor mye lagringsplass krever det? Les om frustrasjonen blant brukere og anmeldelser av kampanjen. Oppdag økende krav til lagringsplass og SSD i spillverdenen.

Call of Duty: Modern Warfare III er et av de mest etterlengtede spillene denne måneden. Når det slippes den 10. november, kan det imidlertid komme som en overraskelse for mange hvor mye lagringsplass spillet krever. Ifølge rapporter kan spillet ta opp opptil 235 GB på konsoller, eller 213 GB på PC hvis alle de forskjellige modusene installeres. I tillegg krever spillet en SSD for å kunne spilles, ifølge TweakTown.

OPPDATERT: Det heter "Modern Warfare 3" - lanseringsdatoen avslørt -  ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

Stor belastning på konsoller og lagringskapasitet

Hvis du har en Xbox Series S, vil spillet ta opp over 60 prosent av den totale lagringskapasiteten på spillkonsollen. Dette har ført til at flere COD-fans på Reddit spøker om at utviklerne burde ha solgt spillet på en egen SSD. Noen er også bekymret for hvor mye plass spillet vil kreve med fremtidige oppdateringer som inkluderer flere kart, våpen og lignende.

Brukerne på Reddit uttrykker frustrasjon over den enorme lagringsplassen spillet krever. Noen mener det er latterlig og at utviklerne ikke ønsker at spillerne skal ha plass til andre spill. Andre kritiserer utviklerens fokus på mikrotransaksjoner og at de prioriterer pikseloppløsning over komprimering av spilldataene.

En undersøkelse av koden til Call of Duty: Modern Warfare III viser at det  nye spillet er teknisk sett identisk med skytespillet fra 2022, og at det  egentlig er DLC til dette
Bildekilde: gagadget.com

Flerplayeropplevelse og kampanje

Den rene flerspilleropplevelsen, uten inkludering av kampanjen «Warzone», «DMZ» eller «Zombies»-modusene, krever bare rundt 80 GB lagringsplass, i alle fall uten høyoppløste teksturer. Kampanjen derimot, som kun tar omtrent 5 timer å spille gjennom, kan ta opp til 140 GB diskplass. Dette kan virke overdrevent, spesielt for de som kun er interessert i flerspillermodusen.

Modern Warfare III fortsetter historien fra forgjengeren og inkluderer oppussede versjoner av alle flerspillerkartene fra det originale Modern Warfare 2-spillet. Spillerne får også muligheten til å stemme over hvilke kart som skal spilles.

Økende krav til lagringsplass og SSD

Call of Duty: Modern Warfare III er ikke det eneste spillet som krever stor lagringsplass i disse dager. Titler som Microsoft Flight Simulator kan ta opp over 300 GB, og ARK: Survival Evolved kan kreve over 250 GB. De fleste AAA-titler krever nå mellom 100 og 200 GB lagringsplass. Det blir også stadig vanligere at spill må installeres på en rask SSD i stedet for en tradisjonell harddisk.

Call of Duty Modern Warfare 2 | CoD MW2 | Elkjøp
Bildekilde: www.elkjop.no

Anmeldelse av kampanjen

Call of Duty-serien har alltid vært kjent for sine sterke fortellinger og actionfylte sekvenser. Dessverre får ikke Call of Duty: Modern Warfare III kampanjen til å leve opp til forventningene. Den beskrives som kjedelig og uinspirert, og mange av brettene virker tannløse og klisjéfylte. Historien er svakere enn forgjengerne, og fortellingen mangler overraskelseselementer.

Generelt inntrykk og multiplayer-opplevelse

Call of Duty: Modern Warfare III bygger videre på suksessen til forgjengerne. Spillet har beholdt den gode skytefølelsen og smidige bevegelsesmekanikken. Utvikleren Sledgehammer har også økt helsen til spilleren, og flerspilleropplevelsen lover å bli spennende.

Call of Duty: Modern Warfare II - COD MW2 (PS4) - Elkjøp
Bildekilde: www.elkjop.no

Nyheten om Call of Duty: Modern Warfare III

Tidligere lekkasjer har avslørt at det kommende Call of Duty-spillet vil ligne veldig på Modern Warfare II. Klassiske funksjoner som det lille kartet, "Ninja"-egenskapen og spesialeffekter vil være tilbake. "War Mode" fra Call of Duty: WW2 vil også gjøre en retur. Spillet er for øyeblikket i alfa-testfase.

Call of Duty: Modern Warfare III, utviklet av Sledgehammer Games i samarbeid med et annet ikke-navngitt studio, lanseres den 10. november 2024. Det vil være tilgjengelig for PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X og Series S, samt Windows-plattformen.

Se også

Hva vil Wiki fortelle oss?

Call of Duty: Modern Warfare II er et videospill i Call of Duty-serien. Det ble lansert den 28. oktober 2022 til PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X og Series S, og Windows.

Historien finner sted sent i 2022. De sentrale hovedpersonene i spillet er medlemmer av Task Force 141, en felles multi-nasjonal enhet grunnlagt av kaptein John Price fra Special Air Service. Gruppen består av sersjant Kyle Garrick, Løytnant Simon Riley, og sersjant John MacTavish. I løpet av historien blir Task Force 141 støttet av forskjellige allierte: CIA-agent Kate Laswell, leder for det russiske private militær-selskapet som kaller seg «Nikolai» og sjef for frigjøringsstyrken i Urzikstan som heter Farah Karim. Meksikanske spesialstyrker blir ledet av oberst Alejandro Vargas og sersjantmajor Rodolfo Parra. Den primære antagonisten er major Hassan Zyani, en iransk offiser tilhørende Quds-styrken som er alliert med terror-organisasjonen Al-Qatala - som blir støttet av Las Almas-kartellet. Dette kartellet blir kontrollert av Valeria Garza, som forsøker å skjule sin egen identitet ved å bruke aliaset «El Sin Nombre»

Spillet finner sted på både virkelige og fiktive områder, deriblant den fiktive meksikanske byen Las Almas, i Amsterdam, grensen mellom Mexico og USA, Mexicogolfen, Chicago, Urzikstan og den nye United Republic of Adal (URA) og dens hovedstad Al Mazrah. Spillets handling skal være delvis basert på virkelige hendelser, deriblant drapet på Qasem Soleimani. I juli 2022 har Task Force 141 under kommando av General Shepherd, for å gjennomføre angrep mot iranske styrker. Når en amerikansk ballistisk missil myrder den iranske generalen Ghorbrani i Al Mazrah, overtar hans nestkommanderende - major Hassan Zyani - lederskapet for gruppen og søker hevn på USA etter Ghorbranis mord. Hans aktiviteter får oppmerksomheten til Shepherd og CIA-stasjonssjef Kate Laswell. De legger planer for å pågripe Hassan i Al Mazrah. Men Hassan har allerede flyktet fra området, og de oppdager at han var i besittelse av et amerikansk-produsert ballistisk missil.

Hassan har også alliert seg med Las Almas-kartellet, og søker ly i Mexico. Etter et mislykket forsøk på å pågripe Hassan i nærheten av den amerikansk-meksikanske grensen, deltar den meksikanske spesialstyrkens ledet av oberst Alejandro Vargas og hans nestkommanderende sersjant Rodolfo Parra i en felles operasjon sammen med amerikanske spesialsoldater for å fange Hassan. Men kort tid senere blir de tvunget til å løslate ham fra fangenskap, men de plasserer en sporingsenhet på mobiltelefonen hans.

Informasjon fra Hassans telefon fører dem snart til Cape Vilan, Spania. Der oppdager de Las Almas hadde fått tak i russisk-produserte GPS-enheter som de kunne bruke til de stjålne missilene. Laswell blir tatt til fange av Al-Qatala-styrker, og Price og Gaz blir nødt til å redde henne i Urzikstan - ved hjelp av deres tidligere allierte «Nikolai» og Farah Karim. Det kommer etter hvert fre at Shepherd og Graves tidligere hadde vært ansvarlige for et feilaktig og ulovlig transport-oppdrag, som skulle transportere ballistiske missiler til amerikanske allierte i Midtøsten og URA mot russerne. Men i løpet av oppdraget ble de tatt i bakhold av opprørere, og dette førte til at de tre ballistiske missilene ble stjålet.

Folk spør også

Hva er det nyeste Call of Duty?

Call of Duty: Modern Warfare III (2023)

Fullstendig svar på www.gamer.no


Når kommer nye Warzone?

Call of Duty: Warzone er et gratis battle royale- og frstepersonsskytespill utviklet av Infinity Ward og Raven Software, og utgitt av Activision. Spillet ble utgitt 10. mars 2020 for PC, Xbox One og PlayStation 4. og er en del av Call of Duty-serien.

Fullstendig svar på no.wikipedia.org


Når kan jeg spille mw3?

Spillet har ftt anbefalt aldersgrense 18 r og byr p sterk, realistisk vold. Call of Duty er en populr serie med skytespill til spillkonsoller og PC.

Fullstendig svar på www.barnevakten.no


Hvor mye koster Call of Duty Modern Warfare 2?

Den billigste prisen for Call of Duty: Modern Warfare II (PS5) akkurat n er 298 ,-. Det er et av de 100 mest populre produktene i kategorien PlayStation 5-spill med en gjennomsnittlig vurdering p 3.2 av 5. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra 12 butikker.

Fullstendig svar på www.prisjakt.no


Videoer

CALL OF DUTY VANGUARD Gameplay Walkthrough Part 1 Campaign FULL GAME [4K 60FPS] - No Commentary

Call of Duty: Vanguard - Official Reveal Trailer

Cod day 1

Call of Duty®: Modern Warfare® & Warzone™ - Official Season Six Trailer

U2 - Sweetest Thing (Official Music Video)

PRO Vs NOOB in FORTNITE! | Royalty Gaming

he watches me when i sleep..

Battlefield 2042 is about to GET Better..