Test av Trådløse Ørepropper med Støydemping

140

Ønsker du å kjøpe trådløse ørepropper? Lær mer om de beste øreproppene med støydemping i vår grundige test. Vi vurderer ulike prisklasser og kvaliteter, fra rimelige alternativer til premiumprodukter. Les videre for å finne de ideelle trådløse øreproppene hos GadgetsLand.

Skal du ha trådløse ørepropper, finnes det et stort utvalg med ulike prisklasser og kvaliteter. For å hjelpe deg med å finne de beste øreproppene med støydemping, har vi testet flere av de viktigste produktene på markedet. I denne artikkelen presenterer vi de ti aller beste helt trådløse øreproppene vi har testet.

Ørepropper i ulike prisklasser

I dette utvalget av ørepropper har prisene et spenn fra rundt 2.000 kroner og opp til omtrent det dobbelte. Vi fokuserer dermed på noen av de dyrere øreproppene på markedet. Det er imidlertid viktig å merke seg at god lydkvalitet ikke nødvendigvis behøver å være dyrt. Noen rimeligere alternativer som OnePlus Nord Buds kan også gi deg god lydopplevelse uten å tømme lommeboken.

I de øvre prisklassene finner du imidlertid produkter som kombinerer bra lyd, god støydemping og kompakt formfaktor på en optimal måte. Noen av øreproppene vi har valgt ut har også ekstrafunksjoner, som for eksempel skjerm for å styre funksjonene direkte på etuiet, eller kabler for å koble til flyets underholdningssystem. Batteritid og lademetode er også viktige faktorer å vurdere.

Økt batteritid og hurtigere lading

Takket være den nyeste Bluetooth-teknologien har trådløse ørepropper blitt bedre når det gjelder forbindelse og energiforbruk. Resultatet er lengre batterilevetid. Tidligere kunne man forvente en spilletid på 2-3 timer på én opplading, mens dagens ørepropper kan vare i 5-10 timer. I tillegg har bæreetuiet med sitt innebygde batteri ofte kapasitet til 2-3 ekstra oppladinger.

Den moderne teknologien har også gjort det mulig for øreproppene å lade raskere enn før. Noen modeller kan nå gi full lading fra 0 til 100 prosent på under to timer, sammenlignet med 8-10 timer tidligere. Hurtiglading gjør det også mulig å få en times avspilling etter bare noen minutters lading.

Støydemping og andre funksjoner

Når du skal kjøpe trådløse ørepropper, er det noen viktige ting å vurdere for å sikre at kvaliteten er god nok. De beste trådløse øreproppene koster vanligvis rundt 3000 kroner og oppover, men i denne testen ønsker vi å se hva man kan få til rundt tusenlappen.

En viktig funksjon å vurdere er støydemping. Noen av de billigere øreproppene i testen har ikke aktiv støykansellering, men likevel gir de god lyd for pengene. Støydemping og omgivelseslyd, som lar deg høre hva som skjer rundt deg, er nyttige funksjoner å ha, men de er ikke avgjørende. Produsenter kan velge å fokusere mer på lydkvaliteten og dermed ikke inkludere disse funksjonene for å redusere prisen.

Forbedret lydkvalitet og kodingsteknologi

Det er positivt å se at lydforbedrende kodeker som aptX og AAC nå også finnes i de lavere prisklassene. Disse kodekene gir bedre Bluetooth-lyd enn standardkodeken SBC som vanligvis brukes. En ny kodek, LC3, er også i ferd med å erstatte SBC gradvis. LC3 gjør det mulig å kringkaste lyd fra mobilen til flere hodetelefoner eller ørepropper samtidig. I testen vår finner du kun én modell, EarFun Air Pro 3, som har denne kodeken.

Vanntett beskyttelse

Selv om ingen av øreproppene i testen er spesifikt ment for trening, er de fleste av dem merket med minimum IPX4. Dette betyr at de er sikret mot vannsprut og er egnet for vanlig bruk i ulike situasjoner.

Konklusjon

Å finne de beste trådløse øreproppene kan være en utfordring på grunn av det store utvalget på markedet. Vår test har identifisert de ti beste øreproppene med støydemping, og det er viktig å merke seg at pris ikke alltid er en indikator på kvalitet. Ved å vurdere faktorer som lydkvalitet, støydemping, batteritid, ladetid og andre funksjoner, kan du finne øreproppene som passer best for dine behov.

Uansett om du er på jakt etter ørepropper i høyere eller lavere prisklasser, er det viktig å finne et produkt som gir deg den beste lydopplevelsen og brukervennligheten du søker. Håper denne artikkelen har gitt deg nyttig informasjon som hjelper deg med å ta en velinformert beslutning når du skal kjøpe trådløse ørepropper.

TEST: 8 rimelige trådløse ørepropper 2023 – Best lyd for pengene – rett i  øret
Bildekilde: www.lydogbilde.no

Folk spør også

Hvilke AirPods er best i test?

1. Apple Airpods Pro 2. generasjon - Best I test 2023! Apples AirPods Pro var allerede p toppen nr det gjelder stydemping, men den nyeste generasjonen tar den boblende opplevelsen et steg videre.

Fullstendig svar på trendtester.no


Hvilke AirPods sitter best i øret?

Nye AirPods Pro (n i andre generasjon) er blant de beste trdlse repluggene p markedet. De har simpelthen alt du kan forvente i 2023 med glimrende lyd- og samtalekvalitet, samt aktiv stydemping.

Fullstendig svar på www.telenor.no


Hvilke ørepropper passer til iPhone?

Apple In-Ear Headphones med fjernkontroll og mikrofon fungerer med iPhone-, iPad- og iPod-modeller som har en 3,5 mm hodetelefonutgang. Du kan ogs bruke disse retelefonene med andre produkter som har en standard 3,5 mm hodetelefonutgang.

Fullstendig svar på support.apple.com


Hvilke AirPods har best støydemping?

Bedre samtalekvalitet: AirPods Pro 2 har ftt betydelig bedre samtalekvalitet og klarer stenge ute nesen all bakgrunnssty. Bedre stydemping: AirPods Pro 2 har betydelig bedre stykansellering enn AirPods Pro.

Fullstendig svar på pulssonen.no