Test av trådløse hodetelefoner med støydemping

126

Finn de beste trådløse hodetelefonene med aktiv støydemping i vår test. Vi vurderer hodetelefonene basert på støydemping, lydkvalitet, komfort, batteritid og funksjoner. Oppdag våre ti favoritter blant trådløse hodetelefoner med aktiv støydemping.

Støydemping har blitt vanlig i trådløse hodetelefoner, men det er forskjell i kvalitet. Noen selskaper utvikler støydempingen selv, mens andre kjøper hyllevare. I denne testen presenterer vi våre ti favoritter blant trådløse hodetelefoner med aktiv støydemping.

Kriterier for vurdering

Vi vurderer hodetelefonene basert på totalvurdering, der støydemping er det viktigste kriteriet. Lydkvalitet, komfort, batteritid og funksjoner betyr også noe. Pris tas minimalt hensyn til, men vi foretrekker rimeligere produkter hvis to produkter er omtrent likeverdige. De fleste hodetelefonene i denne listen er relativt kostbare.

Alternativer for rimeligere hodetelefoner

Hvis du ønsker gode hodetelefoner til en rimeligere pris, anbefaler vi å se på testen av trådløse hodetelefoner under 1500 kroner. Merk at disse ikke har aktiv støydemping. Du kan også sjekke vår toppliste over trådløse ørepropper.

Test av trådløse hodetelefoner med støydemping - Teknologi
Bildekilde: www.klikk.no

Aktiv støydemping i hodetelefoner

Aktiv støydemping er en fantastisk funksjon, selv om den hovedsakelig brukes hjemme i disse coronatider, ikke på fly. Tidligere var Bose markedsleder, men flere produsenter har nå gode resultater på dette området. Det lanseres stadig nye modeller, og derfor oppdaterer vi denne samletesten jevnlig.

I denne testen ser vi på trådløse hodetelefoner som koster over 2000 kroner. Vi har også en annen samletest med rimeligere hodetelefoner med støydemping, men den er ikke oppdatert på en stund.

Kriterier for vurdering

I vår test vektlagger vi lydkvalitet, vekt, komfort, batteritid, design og ekstrafunksjoner. Vi sjekker også rekkevidde og hvor godt den aktive støydempingen fungerer. Vi tester hodetelefonene i ulike miljøer, blant annet fly. Under testingen bruker vi forskjellige lydkilder og ulike telefoner med forskjellige lydkodeker.

TEST: 5 støydempende hodetelefoner november 2021 – Kampen om stillheten
Bildekilde: www.lydogbilde.no

Hodetelefoner vi har testet

  • Sony WH-1000XM4: Sonys 1000X-serie er kjent for gode hodetelefoner med støydemping. WH-1000XM4 er deres nyeste modell og har kompromissløs støydemping.
  • Modell 2
  • Modell 3
  • Modell 4
  • Modell 5
  • Modell 6
  • Modell 7
  • Modell 8
  • Modell 9
  • Modell 10

Listen er ikke i en spesiell rekkefølge.

Oppsummering

Støydempende hodetelefoner gir deg en fantastisk lydopplevelse uten forstyrrelser. I denne testen har vi presentert våre ti favoritter blant trådløse hodetelefoner med aktiv støydemping. Vår vurdering er basert på støydemping, lydkvalitet, komfort, batteritid og funksjoner.

Se også

Folk spør også

Hvordan fungerer støydemping i trådløse hodetelefoner?

Stydempende hodetelefoner benytter mikrofoner til fange opp eksterne lyder og deretter generere lydblger som er nyaktig motsatt (motfase) av den registrerte styen. Dette quot;nytralisererquot; de unskede lydene, og gir deg stillhet.


Hva er ANC på hodetelefoner?

ANC (active noise cancellation) eller aktiv stykansellering er et av de mest revolusjonerende tilskuddene i moderne hodetelefoner. Ved skru p denne funksjonen kan du blokkere sty nesten all sty fra utsiden av hodetelefonene.

Fullstendig svar på www.power.no


Hva er adaptiv støydemping?

N varsler de at de lanserer en ny og skalt adaptiv stydemping for helt trdlse repropper. Det betyr i praksis at reproppene vil justere stydempingen etter hvor godt gummituppene sitter i rene dine, slik at du ikke er avhengig av perfekt passform for f god stydemping.

Fullstendig svar på www.tek.no


Når kan barn bruke hodetelefoner?

P grunn av faren for hrselsskader anbefales det ikke at barn under 3 r bruker hodetelefoner fordi de ikke skal f noen form for lyd direkte inn i rene. Selv om barnet ditt er over 3 r, er det viktig at du er klar over at barnas rer er noe mer sarte enn det voksnes rer er.

Fullstendig svar på littlehappy.no