Betale med Vipps i REMA 1000 - Enkel og praktisk betalingsløsning

29

Opplev enkel og rask betaling med Vipps i REMA 1000-butikkene. Registrer Vipps som betalingsmetode i Æ-appen, skann QR-koden ved kassen og bekreft betalingen i Vipps-appen. Les mer hos GadgetsLand.

Introduksjon

Vipps er en populær betalingstjeneste som gjør det enkelt å betale for varer og tjenester ved hjelp av mobilen. Tjenesten ble tidligere tilbudt i REMA 1000-butikkene, men ble avsluttet i februar. Nå er Vipps tilbake i dagligvarekjeden med en enklere og raskere brukerflyt. I denne artikkelen vil vi utforske hvordan man kan betale med Vipps i REMA 1000-butikkene og hvilke fordeler det gir.

Vipps tilbake i Rema 1000 | Dagligvarehandelen
Bildekilde: dagligvarehandelen.no

Betale med Vipps i REMA 1000

Å betale med Vipps i REMA 1000-butikkene er enkelt og praktisk for kundene. Første gang man bruker tjenesten, må man registrere Vipps som betalingsmetode i Æ-appen. Dette gir automatisk priskutt på alle fremtidige kjøp. Ved kassen legger man varene på båndet og skanner Vipps-QR-koden sin. Deretter kan man begynne å pakke varene. Når siste vare er skannet, mottar man et push-varsel i Vipps. Man bekrefter betalingen og er ferdig.

Fordeler med å betale med Vipps i REMA 1000

Betaling med Vipps i REMA 1000 gir flere fordeler for kundene. For det første er det en enklere og raskere betalingsmetode sammenlignet med tidligere løsninger. Den nye brukerflyten reduserer antall handlinger kunden må utføre og forkorter dermed handleturen. Dette er spesielt attraktivt for de som har glemt lommeboken eller kortmappen sin.

En annen kundegruppe som vil dra nytte av Vipps-betaling er unge kunder. Mange av dem er allerede aktive brukere av Vipps og har et naturlig forhold til mobilbetaling. Ved å tilby Vipps som betalingsmetode, appellerer REMA 1000 til denne målgruppen og gir dem en foretrukket betalingsmetode i butikken.

Betal med Vipps i alle REMA 1000 sine butikker | Du kan betale med Vipps i  alle REMA 1000 sine butikker😀 | By REMA 1000 Skiptvet | Facebook
Bildekilde: www.facebook.com

Registrering av Vipps som betalingsmetode

For å kunne benytte Vipps som betalingsmetode i REMA 1000-butikkene, må man først registrere Vipps i Æ-appen. Dette gjøres enkelt ved å følge noen få trinn.

Trinn 1: Registrering av Vipps i Æ-appen

  1. Åpne Æ-appen på mobilen
  2. Gå til innstillinger og velg "Betalingsmetoder"
  3. Velg "Legg til ny betalingsmetode"
  4. Velg "Vipps" og følg instruksjonene for å link Vipps-kontoen din til Æ

Trinn 2: Bruk av Vipps som betalingsmetode

  1. Legg varene på båndet ved kassen
  2. Åpne Vipps-appen og skann QR-koden for betaling i terminalen
  3. Godkjenn beløpet i Vipps
  4. Betalingen er gjennomført!

Det er også mulig å få priskuttene ved å skanne Æ-strekkoden før Vipps-QR-koden. Dette er spesielt relevant for de som ikke ønsker å legge inn kortinformasjon i appen.

Kontanttjenester i REMA 1000

I tillegg til Vipps-betalingstjenesten, tilbyr REMA 1000 også kontanttjenester i butikkene. Dette innebærer muligheten til å sette inn kontanter på konto eller ta ut kontanter. Tjenesten er tilgjengelig i alle Meny- og Kiwibutikker, samt utvalgte Spar- og Jokerbutikker.

For å benytte kontanttjenestene, må man se etter skilt som indikerer tilstedeværelsen av tjenesten i butikken. Man kan deretter informere en butikkmedarbeider om ønsket innskudd eller uttak. Maksbeløp per transaksjon er satt til 20 000 kroner for innskudd og 10 000 kroner for uttak.

Slik får du priskutt med Æ - betalingsmetoder | REMA 1000
Bildekilde: www.rema.no

Konklusjon

Betaling med Vipps i REMA 1000-butikkene gir kundene en enkel og praktisk betalingsmetode. Med en ny og forbedret brukerflyt kan man raskt og effektivt betale for varene sine ved hjelp av Vipps-appen. I tillegg til Vipps-betaling tilbyr REMA 1000 kontanttjenester i butikkene, som gir kundene muligheten til å sette inn eller ta ut kontanter. Samlet sett gir disse tjenestene en mer fleksibel og brukervennlig handleopplevelse.

✨ VIPPS ✨ Nå kan du betale med... - REMA 1000 Kautokeino | Facebook
Bildekilde: www.facebook.com

Hva vil Wiki fortelle oss?

I Norge bruktes mobilbetaling med MobilePay i REMA 1000, Narvesen og 7 Elevens butikker. REMA 1000 benyttet mobilbetaling med MobilePay i slutten av 2015, og Narvesen og 7 Eleven begynte med dette i begynnelsen i 2016.

Plattformen var åpen for andre banker, og konkurrerte med Vipps i Norge.

En fusjon mellom MobilePay og Vipps ble godkjent av EU-kommisjonen den 21.10.2022 og Vipps og MobilPay slår seg fra 1. november sammen til ett konsern

Folk spør også

Kan man betale med Vipps hos REMA 1000?

– Vi er veldig glade for at Vipps endelig er tilbake i butikkene vre, uttaler direktr for Salg og Marked i Rema 1000, Pia Martinsen Mellbye, i en pressemelding. For vippse p Rema 1000 m du registrere Vipps som betalingsmetode i butikkens -app.


Har Rema sluttet med Vipps?

Bruken av Vipps i terminal er fortsatt veldig, veldig lav, skriver selskapet i en e-post sendt ut til kunder som har benyttet funksjonen etter 1. november. Derfor legges tjenesten, som blant annet har blitt tilbudt av Rema 1000, ned fra 1. februar.

Fullstendig svar på www.shifter.no


Kan man betale med Vipps i butikken?

I tillegg kan du betale med Vipps i apper, nettbutikker og snart p kassa i butikk.

Fullstendig svar på vipps.no


I hvilke butikker kan man betale med Vipps?

Vipps, s var det sommerferie ☀️ Isboden p stranden.Parkeringsplassen.Fergene.Festivalene.Butikken p hjrnet.Kiosken p fotballbanen.Restauranter i byen.Bommen p vei til hytta.

Fullstendig svar på vipps.no


Videoer

Vipps i kassa - sånn fungerer det

Betal regninger med kameramobil

Vipps, så var det jul igjen | Julenissens verksted

BUNNPRIS - Det gode kjøpmannskap

Tester K*k Og F*ttepotetgull, IRL Hunger Games Og Kleine Dates - Idioti Episode #20

JCD POS - Point of Sale

MOVING TO #NORWAY || TOP 10 THINGS YOU SHOULD KNOW🇳🇴

NOKIOS 2018 4A Fremtidens kommune - Iver Olav Sunnset, Digitale Gardemone IS