Hva er siste versjon av Apple TV?

27

Opplev den kraftige neste generasjons Apple TV 4K som leverer imponerende filmatisk opplevelse og endeløse underholdningsmuligheter. Utforsk funksjoner, spesifikasjoner og oppdateringer for den nyeste versjonen av Apple TV.

For å sikre kundenes sikkerhet følger Apple praksisen med å ikke offentliggjøre, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før en fullstendig undersøkelse er gjennomført og rettelser eller oppdateringer er tilgjengelige for alle brukere. Dette dokumentet inneholder informasjon om nyere utgivelser, inkludert sikkerhetsoppdateringer og kritiske sikkerhetsfikser.

Hvis du trenger teknisk støtte for et sikkerhetsproblem, for eksempel tilbakestilling av Apple-ID-passordet eller undersøkelse av en nylig belastning i App Store, kan du finne hjelp i artikkelen "Få hjelp med sikkerhetsproblemer".

Hvis du mener at du har oppdaget en sikkerhets- eller personvernsårbarhet i et Apple-produkt, kan du se hvordan du rapporterer det.

Apple presenterer den kraftige neste generasjons Apple TV 4K - Apple (NO)
Bildekilde: www.apple.com

Apple presenterer den kraftige neste generasjons Apple TV 4K

Apple har nylig lansert den nyeste versjonen av Apple TV 4K, som er kraftigere, mer underholdende og mer rimelig enn noen gang tidligere. Den leverer en imponerende filmatisk opplevelse og er utstyrt med den kraftige A15 Bionic-chipen. Dette sikrer bedre ytelse, en jevnere spillopplevelse og uendelige underholdningsmuligheter for alle på den største skjermen i hjemmet.

Den nye Apple TV 4K støtter nå både HDR10+ og Dolby Vision, noe som gjør det mulig for brukerne å nyte favorittfilmene og -seriene sine i best mulig kvalitet på et bredt spekter av TV-er. Den kjører også på tvOS, det kraftigste operativsystemet for stuen, og leveres med den populære Siri Remote, som gjør det enda enklere for brukerne å finne og se på favorittinnholdet sitt. Den sømløse integrasjonen med andre Apple-enheter og -tjenester gjør Apple TV 4K til et praktisk hjemmeknutepunkt.

Apple TV 4K Wi‑Fi with 64GB storage - Apple
Bildekilde: www.apple.com

Funksjoner og spesifikasjoner

Den nye Apple TV 4K er tilgjengelig i to konfigurasjoner:

  • Apple TV 4K (Wi-Fi) med 64 GB lagringsplass
  • Apple TV 4K (Wi-Fi + Ethernet) med støtte for Gigabit Ethernet, meshnettverksprotokollen Thread og 128 GB lagringsplass

Den har også en kraftig CPU-ytelse som er opptil 50% raskere enn forrige generasjon, noe som gir bedre respons, navigasjon og animasjoner i brukergrensesnittet. Grafikkytelsen er også forbedret med opptil 30% sammenlignet med forrige generasjon.

En annen bemerkelsesverdig funksjon er den oppdaterte Siri Remote, som nå inkluderer en egen Siri-knapp for enkel og rask interaksjon når du trenger hjelp eller ønsker å utføre kommandoer. Den har også en forbedret brukervennlighet og gir en sømløs opplevelse for hele familien.

Se også

Nyheter 10.01.2024, 18:03 23
Er roaming gratis?

Oppdatert Apple TV 4K i 2022

Den 18. oktober 2022 lanserte Apple en oppdatert versjon av Apple TV 4K. Denne versjonen er utstyrt med den kraftige A15 Bionic-chipen, som inkluderer en 5-kjerners CPU og en 5-kjerners GPU. Den har også redusert vekt og dimensjoner sammenlignet med tidligere modeller og støtter HDR10+. Den er tilgjengelig i to konfigurasjoner:

  • Apple TV 4K (Wi-Fi) med 64 GB lagringsplass
  • Apple TV 4K (Wi-Fi + Ethernet) med 128 GB lagringsplass, Gigabit Ethernet og en Thread-radio

Den medfølgende Siri Remote lader nå via USB-C i stedet for Lightning.

Den oppdaterte Apple TV 4K gir brukerne en fantastisk filmatisk hjemmekinoopplevelse, med enestående bilde- og lydkvalitet på den største skjermen i hjemmet. Den kraftige ytelsen til A15 Bionic-chipen sikrer rask respons, jevn navigasjon og imponerende grafikk. Med den oppdaterte Siri Remote blir det enda enklere å styre og finne favorittinnholdet på Apple TV 4K.

Bestillinger for den oppdaterte Apple TV 4K med Siri Remote er allerede tilgjengelig, og enheten vil være tilgjengelig for levering fra fredag 4. november.

Kjøp Apple TV 4K - Apple (NO)
Bildekilde: www.apple.com

Hva vil Wiki fortelle oss?

Den 18. oktober 2022 lanserte Apple en oppdatert Apple TV 4K med A15 Bionic-brikken med en 5-kjerners CPU (en høyeffektiv kjerne deaktivert) og 5-kjerners GPU, redusert vekt og dimensjoner, og støtte for HDR10+. Den kommer i to konfigurasjoner, en bare Wi-Fi-modell med 64 GB lagringsplass, og en dyrere 128 GB-modell med Wi-Fi, Ethernet og en Thread-radio. Den medfølgende Siri Remote lader via USB-C i stedet for Lightning.

Folk spør også

Hva er siste generasjon Apple TV?

Den 20. april 2021 lanserte Apple sin sjette generasjon Apple TV i Apple sin digitale lansering quot;Spring Eventquot;. Sjette generasjon Apple TV kan kalibrere fargene p TV-en og fjernkontrollen kan skru TV-en av og p. Apple TV blir levert med to forskjellige strrelser p den interne lagringen, 32 eller 64 GB.

Fullstendig svar på no.wikipedia.org


Hva er forskjellen på ny og gammel Apple TV?

generasjon Apple TV i bruk, er at den er svrt mye raskere enn forgjengeren. Ikke bare starter appene opp p sekundet, men nr du starter en film i for eksempel Netflix-appen begynner den spille av umiddelbart. Det mest imponerende er imidlertid hvor raskt det n er spole fram og tilbake i filmene.


Når kommer neste generasjon Apple TV?

Dagens Apple TV 4K har vrt en finfin mte f tilgang til Apples underholdnings-univers, og n er den oppgraderte 2022-versjonen like rundt hjrnet: Nrmere bestemt 4. november. Den nye generasjonen Apple TV 4K drives av A15 Bionic prosessoren, som lover 50% raskere ytelse og bedre flyt i spill.

Fullstendig svar på www.lydogbilde.no


Hva er nytt på Apple TV?

tvOS 17 fr ogs et helt nytt Kontrollsenter og andre forbedringer for en mer tilpasset opplevelse som fungerer enda bedre med iPhone. Apple TV 4K gir deg tilgang til Apple TV+ og andre populre strmmeapper i fantastisk lyd- og bildekvalitet, samt Apple Music og Apple Arcade – alt p den strste skjermen i hjemmet.

Fullstendig svar på www.apple.com


Videoer

Apple TV 4K 2022 utpakket og gjennomgå

seeing wife face for first time #shorts

Billie Eilish - What Was I Made For? (Official Music Video)

Samsung Flip 2 med Apple / iOS-speiling-slik fungerer det

Nastya learns to joke with dad

Kolonial.no | Hopp over butikken | Det er ikke lørdag i dag

Alle produktene ble lansert av Apple i 2020

How to locate an unknown AirTag moving with you on iPhone | Apple Support