Når kom Apple TV 3 generasjon?

34

Oppdag når Apple TV 3 generasjon ble lansert, hvilke funksjoner den hadde, og hvilken versjon som etterfulgte den. Les mer om Apple TV HD (4. generasjon) som ble introdusert i 2015.

Apple TV er en mediasenterboks som ble produsert av Apple og først introdusert på Macworld Conference & Expo den 8. januar 2007 av tidligere administrerende direktør Steve Jobs. Apple TV har gjennomgått tre oppdateringer, og den nåværende versjonen (4. generasjon Rev A) ble lansert den 30. oktober 2015.

Best pris på Apple TV (3rd Generation) Mediesenter - Sammenlign priser hos  Prisjakt
Bildekilde: www.prisjakt.no

Apple TV (1. generasjon)

Den første generasjonen av Apple TV ble lansert i januar 2007 og hadde opprinnelig en 40 GB harddisk. I mai 2007 kom det en oppgradert versjon med 160 GB lagringskapasitet. Den første generasjonen av Apple TV var sølvfarget og kom med en hvit Apple Remote. I januar 2008 ble det lansert en stor programvareoppdatering som gjorde Apple TV til en frittstående enhet som ikke lenger var avhengig av en datamaskin med iTunes for å streame eller synkronisere innhold. Oppdateringen ga også tilgang til iTunes Store direkte på Apple TV.

I september 2009 ble 40 GB-versjonen faset ut, og ett år senere ble også 160 GB-versjonen faset ut.

Apple TV (3. generasjon) - Tekniske spesifikasjoner (NO)
Bildekilde: support.apple.com

Apple TV (2. og 3. generasjon)

Den andre generasjonen av Apple TV ble lansert i september 2010. Denne versjonen hadde ikke en egen harddisk, men kun 8 GB intern flash-lagring. Allt medieinnhold ble nå strømmet i stedet for å bli synkronisert, og den kunne også streame innhold fra iTunes og vise video eller bilder fra datamaskiner eller iOS-enheter via AirPlay. Den andre generasjonen ble faset ut i mars 2012.

Den tredje generasjonen av Apple TV ble presentert den 7. mars 2012, samtidig som lanseringen av iPad (3. generasjon). Denne versjonen hadde en A5-prosessor og støttet 1080p-innhold fra iTunes og Netflix. Den tredje generasjonen av Apple TV ble faset ut i oktober 2016.

Apple TV HD (4. generasjon)

Den fjerde generasjonen av Apple TV, kalt Apple TV HD, ble lansert den 9. september 2015. Denne versjonen hadde en rekke oppgraderinger, inkludert en raskere prosessor, større og mindre vekt samt støtte for HDR10+. Den ble tilgjengelig i to konfigurasjoner, en bare Wi-Fi-modell med 64 GB lagringsplass og en dyrere modell med 128 GB lagringsplass, Wi-Fi, Ethernet og en Thread-radio.

Den siste oppdateringen av Apple TV var den 18. oktober 2022 da Apple lanserte en oppdatert Apple TV 4K med A15 Bionic-brikken, redusert vekt og dimensjoner, og støtte for HDR10+. Denne versjonen kom i to konfigurasjoner, en bare Wi-Fi-modell med 64 GB lagringsplass og en dyrere modell med Wi-Fi, Ethernet og en Thread-radio.

Som det fremgår av historien til Apple TV, ble den tredje generasjonen av Apple TV presentert den 7. mars 2012, samtidig som iPad (3. generasjon). Denne versjonen hadde en A5-prosessor og støttet 1080p-innhold fra iTunes og Netflix. Den ble faset ut i oktober 2016, og etterfølgeren, Apple TV HD (4. generasjon), ble lansert den 9. september 2015.

Apple TV 3. generasjon 4K - 64 GB - Teknikkdeler.no
Bildekilde: www.teknikkdeler.no

Hva vil Wiki fortelle oss?

Den 18. oktober 2022 lanserte Apple en oppdatert Apple TV 4K med A15 Bionic-brikken med en 5-kjerners CPU (en høyeffektiv kjerne deaktivert) og 5-kjerners GPU, redusert vekt og dimensjoner, og støtte for HDR10+. Den kommer i to konfigurasjoner, en bare Wi-Fi-modell med 64 GB lagringsplass, og en dyrere 128 GB-modell med Wi-Fi, Ethernet og en Thread-radio. Den medfølgende Siri Remote lader via USB-C i stedet for Lightning.

Folk spør også

Hvor mange generasjoner Apple TV er det?

Den 20. april 2021 lanserte Apple sin sjette generasjon Apple TV i Apple sin digitale lansering quot;Spring Eventquot;. Sjette generasjon Apple TV kan kalibrere fargene p TV-en og fjernkontrollen kan skru TV-en av og p.

Fullstendig svar på no.wikipedia.org


Når kom Apple TV gen 4?

Apple har avduket en oppgradert versjon av TV-boksen Apple TV 4K, som blant annet fr mer lagringsplass og en kraftigere prosessor. Den nye generasjonen blir tilgjengelig fra den 4. november og kommer i to utgaver: Med 64 GB og kun Wi-Fi, samt 128 GB og Wi-Fi + Ethernet.

Fullstendig svar på www.tek.no


Når kommer neste generasjon Apple TV?

Dagens Apple TV 4K har vrt en finfin mte f tilgang til Apples underholdnings-univers, og n er den oppgraderte 2022-versjonen like rundt hjrnet: Nrmere bestemt 4. november. Den nye generasjonen Apple TV 4K drives av A15 Bionic prosessoren, som lover 50% raskere ytelse og bedre flyt i spill.

Fullstendig svar på www.lydogbilde.no


Hva er forskjellen på ny og gammel Apple TV?

generasjon Apple TV i bruk, er at den er svrt mye raskere enn forgjengeren. Ikke bare starter appene opp p sekundet, men nr du starter en film i for eksempel Netflix-appen begynner den spille av umiddelbart. Det mest imponerende er imidlertid hvor raskt det n er spole fram og tilbake i filmene.

Fullstendig svar på www.online.no


Videoer

Apple TV Best for Netflix? Right Time To Buy a TV? | You Asked: Ep. 7

Best Streaming Devices | Apple TV 4K vs Roku vs Fire TV vs Chromecast

Best TVs of 2023 | Top OLED & QLED TVs to Buy Right Now

Apple Event — September 7

NRK vs. TV 2 Sumo på AppleTV

Nye homofile filmer å se akkurat nå | #film

How To watch Dolby Vision On YouTube with Apple 4K TV

Alle produktene ble lansert av Apple i 2020