Hva skjedde med HBO? - Max: Den nye strømmetjenesten fra Warner Bros. Discovery

35

Oppdag hva som skjer med HBO når HBO Max og Discovery+ fusjonerer for å danne "Max", en ny strømmetjeneste. Les om navn og lansering, sammenlåing av innhold, abonnementsnivåer og priser, nye serier og innhold, samt fremtidige endringer og uavklarte spørsmål. Spennende tider for strømmetjenester!

HBO Max og Discovery+ er i ferd med å slå seg sammen og danne en ny strømmetjeneste kalt "Max". Denne fusjonen har vært kjent en stund, men nå har vi fått alle detaljene.

HBO Max - den beste underholdningen for hele familien | Strim
Bildekilde: www.strim.no

Den nye strømmetjenesten vil beholde navnet "Max" og vil bli lansert i USA den 23. mai. Det er foreløpig uklart hva som vil skje i det norske markedet, men ifølge en pressemelding fra Warner Bros. Discovery vil den nye tjenesten bli lansert i Europa i løpet av 2024.

Det er viktig å merke seg at lanseringen i USA gir en indikasjon på hva som kan forventes i Europa, men det vil være forskjeller på grunn av ulike land, innholdsavtaler, partnere og reguleringer. Detaljer for Europa og Norden er ennå ikke bekreftet, og det vil være variasjoner mellom markedene.

HBO Max er kommet til RiksTV | RiksTV
Bildekilde: www.rikstv.no

Sammenlåing av innhold

Hvis fusjonen blir en realitet i Norge, vil brukerne få tilgang til populære serier som "The Last of Us" og "Succession" fra HBO Max, samt norske realityserier som "Ex on the Beach" og "Grenseløst Forelsket" fra Discovery+, alt på samme strømmetjeneste.

Imidlertid kan bildet bli mer komplisert for Norge på grunn av Discovery's rettigheter til en del sportsinnhold, inkludert tennis, golf, sykling og ikke minst sommer-OL i Paris i 2024.

Se også

Nyheter 11.01.2024, 08:05 27
Kommer GTA 6 til PC?
Nyheter 16.05.2024, 08:04 12
Hvilket år kom iPhone 11 ut?

Abonnementsnivåer og priser

I USA vil den nye strømmetjenesten lanseres med tre forskjellige abonnementsnivåer. Dagens pris på 16 dollar per måned vil bestå, men for å få tilgang til 4K-kvalitet og Dolby Atmos, som er inkludert i dagens HBO Max-abonnement, må man betale ekstra.

De nye abonnementsnivåene er som følger:

  • Grundig: Inkluderer tilgang til Max innhold uten ekstrafunksjoner.
  • Premium: Inkluderer tilgang til Max innhold i 4K-kvalitet og med Dolby Atmos.
  • Discovery+: Et billigere abonnement som kun gir tilgang til Discovery-innhold.

I Norge varierer prisene for Discovery+ mellom 49 og 179 kroner per måned, avhengig av om man ønsker reklamefri tilgang og hvilket innhold som er tilgjengelig. HBO Max tilbyr reklamefritt innhold og tilgang til alle titler for 89 kroner per måned, eller 699 kroner for et årsabonnement.

Det er også verdt å merke seg at mange nordmenn benyttet seg av et kampanjetilbud da HBO Nordic ble til HBO Max, som tilbød halv pris på abonnementet for "livstid". Det gjenstår å se hva som skjer med dette tilbudet når HBO Max blir til Max i 2024.

HBO Max serier vi anbefaler for kalde vinterkvelder | Strim
Bildekilde: www.strim.no

Nye serier og innhold

Ryktene på internett går allerede om en ny Harry Potter-serie som vil bli produsert. Planen er å lage en sesong for hver bok i serien over en periode på ti år. Det er imidlertid i en tidlig fase av utviklingen, og ingen roller er besatt eller premieredato er kjent. Forfatteren J.K. Rowling er angivelig involvert som produsent.

En annen ny serie som vil komme er en avlegger av "Game of Thrones" kalt "A Knight of The Seven Kingdoms: The Hedge Knight". Handlingen vil finne sted hundre år før den opprinnelige serien, og manus vil bli skrevet av forfatter George R.R. Martin selv.

En ny trailer for fjerde sesong av krimserien "True Detective" har også blitt presentert. Denne sesongen vil inneholde Jodie Foster i en av hovedrollene.

HBO Max er kommet til RiksTV | RiksTV
Bildekilde: www.rikstv.no

Fremtidige endringer og uavklarte spørsmål

Omleggingen av HBO Max til Max vil først skje i USA i mai, og deretter gradvis implementeres i resten av verden. Det norske markedet kan derfor fortsatt nyte HBO Max som det er i en periode på rundt ett år, før sammenslåingen med Discovery+ finner sted.

Det er viktig å merke seg at mediegiganter ofte endrer strategier og planer for strømmetjenestene sine, så ting som prisnivå, pakkeløsninger og spørsmål om kunders avtaler vil forbli uavklart inntil videre.

Den nye Max-strømmetjenesten vil kombinere TV-serier og filmer fra de ulike selskapene som tilhører Warner Bros. Discovery, inkludert Warner Bros. Movies, DC Studios, HBO og Discovery. Nye serier med premiere på Max i USA vil også bli tilgjengelige på HBO Max samtidig i Norge.

Det er spennende tider for strømmetjenester, og Max ser ut til å være en sterk konkurrent til Netflix, Disney+ og andre aktører i markedet. Med et bredt spekter av innhold og populære franchiser som Harry Potter og Game of Thrones, kan Max tiltrekke seg et bredt publikum og bli en favoritt blant streamingentusiaster.

Se også

Hva vil Wiki fortelle oss?

HBO-miniserien The Jinx dekket den antatte kriminelle løpebanen og rettssaken til Robert Alan Durst, en amerikansk eiendomsforretningsmann, dømt morder og mulig seriemorder. Durst var mistenkt for drapet på tre personer i forskjellige delstater. Hans første kone, Kathleen McCormack Durst, forsvant i New York i 1982. Hans mangeårige venn, Susan Berman, ble myrdet i California i 2000. Og hans nabo, Morris Black, ble drept i Texas i 2001.

Durst ble gjenstand for en flerstatlig jakt og ble til slutt dømt for å ha partert Black, selv om han ble frikjent for drapet. Etter en langvarig etterforskning ble Durst arrestert i New Orleans i Louisiana i 2015, etter en arrestordre utstedt av en dommer i Los Angeles for Berman-drapet. Han ble senere overført til California og stilt for retten i Los Angeles for drapet på Susan Berman.

I september 2021 ble Durst funnet skyldig i dødsfallet til Susan Berman av en jury. Imidlertid testet Durst positiv for covid-19 i oktober 2021 og ble plassert på respirator. Han døde senere av hjertestans på et medisinsk senter i Stockton, California i januar 2022, i en alder av 78 år. Hans helsetilstand forverret seg etter å ha blitt smittet av covid-19, og han hadde også urinveis kreft.

Folk spør også

Hva har skjedd med HBO Max?

Det er beskjeden fra mediegiganten Warner Bros Discovery, som har jobbet med en ny strategi for det globale strmmemarkedet det siste ret. HBO-navnet kuttes og appen Max skal by p et bredere utvalg underholdning for bli en tffere konkurrent til Netflix, Disney+ og de andre.

Fullstendig svar på www.dagsavisen.no


Hvorfor funker ikke HBO?

Det kan hende at du m prve mer enn n av disse lsningene for lse problemet. Telefon, nettbrett eller TV: Tving lukking av HBO Max og pne appen p nytt og forsk strmme. Datamaskin: Lukk og pne nettleseren p nytt, og g s tilbake til HBOMax.com og prv strmme.

Fullstendig svar på help.hbomax.com


Hva skjer med HBO?

Strmmetjenestene HBO Max og Discovery+ blir sltt sammen til n. I USA skjer det neste sommer, mens Norge og resten av verden str for tur i 2024. David Zaslav, toppsjefen i det sammensltte selskapet Warner Bros.

Fullstendig svar på e24.no


Hva heter HBO nå?

At HBO Max og Discovery+ skal sls sammen til en ny strmmetjeneste har vrt kjent en stund, men onsdag fikk vi vite alle detaljene. Frst og fremst blir navnet p den nye tjenesten rett og slett Max, og for det andre skal tjenesten lanseres i USA 23. mai.

Fullstendig svar på www.tek.no


Videoer

What Happened, Brittany Murphy? | Official Trailer | Max

Chernobyl (2019) | Official Trailer | HBO

The White Lotus | Official Trailer | HBO

Motorvei til helvete | Handling | Full film

The Case Against Adnan Syed (2019) | Official Trailer | HBO

Kim Basinger Is 69, Look at Her Now After She Lost All Her Money

Tappe ser på nrksuper.no [EDUCATIONAL]

Chernobyl: The Lost Tapes | Official Trailer | HBO