Når er Black Week i 2023?

22

Oppdag når Black Week feires i 2023 og få oversikt over tilbudene i norske butikker. Les våre tips for å handle smartere og få de beste kuppene på gadgets og elektronikk.

Hundrevis av norske butikker (og også produsenter) ser frem til å feire dagen sammen med deg. Det gjør vi selvfølgelig også her hos Klarna gjennom hele Black Week. Følg oversikten her, som er din snarvei til butikkenes salg og tilbud, slik at du kan spare penger.

Black Week 2023 er her! Spar tusenlapper på mopeder, ATV, elscootere,  elsykler!
Bildekilde: motornorway.no

Når er det Black Friday?

Black Friday går av stabelen 24. november 2023 og etterfølges av Cyber Monday mandagen etter. Black Friday faller alltid på dagen etter den dagen amerikanerne feirer Thanksgiving, det vil si fjerde torsdag i november.

Black Week 2023: Slik gjør du et TV-kupp – Lyd & Bilde
Bildekilde: www.lydogbilde.no

Når er det Black Week?

For noen år siden snakket alle om Black Friday, men i dag har snakkisen blitt Black Week i stedet. Det er ikke bare en dag, men som navnet antyder en hel uke med tilbud. Her er datoene som gjelder for 2023 og de neste årene:

År Black Week
2023 20. november - 26. november
2024 25. november - 1. desember
2025 24. november - 30. november

Se også

Nyheter 10.01.2024, 22:01 23
Når kom bærbar PC?
Nyheter 10.02.2024, 01:15 21
Når lyner det mest i Norge?
Nyheter 05.04.2024, 06:34 15
Når kommer Z fold 5?

Hva er Black Friday?

Black Friday er årets største og mest omtalte salgsdag. Mange fysiske butikker og nettbutikker i Storbritannia tilbyr store rabatter og tilbud på både Black Friday og i resten av uka fra 20. november til 26. desember. De kaller det Black Week.

Prisjakts Black Week-rapport 2023
Bildekilde: nyhetsrom.prisjakt.no

Hva bør jeg tenke på før jeg kjøper noe på Black Friday?

Du bør se på prishistorikken for de varene du har sett deg ut for å se om butikkene økte prisene før Black Friday. Da vet du om salgsprisen faktisk så god som butikkene prøver å gi inntrykk av. Det er ofte lurt å planlegge kjøpene dine i god tid og lage lister på Prisjakt med produkter du vil overvåke prisene på, slik at du blir varslet når prisen går ned.

Black Week 2023 - Hitta bästa rea erbjudandena i Sverige
Bildekilde: julklappen.se

Hvilke produkter var mest populære på Black Friday i 2022?

Hvilke kategorier var mest populære på Black Friday i 2022?

Se også

Når kom Black Friday til Norge?

Fenomenet stammer fra 60-tallet, men det var først i 2010 at det dukket opp i Norge. Siden da har interessen vokst enormt, og i dag strekkes salget ofte ut over hele uka og kalles Black Week.

Black Friday 2023 – Årets Beste Black Week-tilbud - Kid
Bildekilde: www.kid.no

9 tips for å handle smartere

Ikke la deg lure til spontankjøp på Black Friday. Du bør planlegge kjøpene dine i god tid og lese deg opp på forhånd, slik at du finner de beste tilbudene og unngår bomkjøp. Dette er våre ni beste tips om hvordan du kan handle smart på Black Friday.

Når er Black Friday i 2024?
Bildekilde: www.vg.no

Black Week 2023 – ikke gå glipp av de virkelige kuppene denne uka

Den 24. november er det Black Friday, men mange butikker kommer med kampanjetilbud allerede på mandagen i samme uke. Kampanjen kalles Black Week og varer fra 20. til 26. november. Høydepunktet er Black Friday, men du bør overvåke de tilbudene som kommer i løpet av hele uken for å sikre deg de beste kuppene.

Black Friday i Norge

De senere årene har Black Friday blitt en tradisjon, også her i Norge. Tradisjon tro går den store handledagen av stabelen den siste fredagen i november, med gode tilbud og årets beste priser. Tilnærmet alle butikker og nettbutikker i Norge er med på Black Friday eller Black Week i november.

BLACK WEEK NO | LÄNNA | handle online
Bildekilde: www.lanna.no

Hva er Black Week?

Black Friday er for mange et kjent begrep, men Black Week og Black Weekend har ikke vært så etablert i Norge før i senere tid. Siden Black Friday oppsto første gang i USA, har konseptet vokst seg mye større. Den økende interessen har ført til at Black Friday har vokst i antall tilbud, butikker og dager – det har oppstått stor konkurranse om å tiltrekke seg kundene, og salgsperioden har dermed blitt utvidet. Black Week har dermed blitt vanlig i flere land, inkludert i Norge.

Black Week: Black Friday-tilbud hele uka | Elkjøp
Bildekilde: www.elkjop.no

Når er Black Week 2023?

Det er bare å glede seg til Black Week 2023 hos Kid Interiør! Salgsuken starter mandag 20. november, og gir deg Black Friday-priser hver dag, hele uken frem til 27. november! Vi er allerede godt i gang med å planlegge spennende tilbud og prisavslag til årets store salg på tekstiler og interiør, det er bare å gjøre seg klar!

Se også

Nyheter 16.05.2024, 08:00 11
Når startet Black Friday?
Nyheter 09.05.2024, 21:28 14
Når kom Galaxy S21 5G?

Hva er Black Week?

Black Friday, eller svartfredag, er en årlig handledag som finner sted dagen etter den fjerde torsdagen i november, noe som vil si dagen etter Thanksgiving i USA. Dagen er tradisjonelt begynnelsen på julehandelen og mange utsalgssteder åpnes ofte så tidlig som klokka tre på natta eller tidligere og tilbyr en rekke salgsvarer, ofte begrenset i antall eller tidsrom.

Den 26. november 2010 ble shoppingfenomenet «Black Friday» for første gang brukt i Norge, da Norwegian Outlet i Vestby introduserte handledagen. Komplett.no var den første nettbutikken i Norge som arrangerte Black Friday, også i 2010. Det første norske mediet som fulgte opp fenomenet kommersielt var Nettavisen, som i 2013 lenket til norske og amerikanske nettbutikker gjennom live-oppdateringer på salget hele døgnet. De seneste årene har avisen fulgt salgene i Norge og USA direkte hele det som kalles Black Week. Nettavisen har også opprettet en egen side for dette.

Black Week 2023 hos Kid Interiør vil definitivt være en uke du ikke vil gå glipp av. Med gode tilbud på tekstiler og interiørprodukter kan du gjøre kupp og spare penger. Den offisielle starten på Black Week er mandag 20. november, og tilbudene vil vare hele uken frem til 27. november. Så gjør deg klar til å shoppe!

När är Black Friday 2023? BLACK WEEK hos Motorsweden
Bildekilde: motorsweden.se

Hva vil Wiki fortelle oss?

Black Friday, eller svartfredag, er en årlig handledag som finner sted dagen etter den fjerde torsdagen i november, noe som vil si dagen etter Thanksgiving i USA. Dagen er tradisjonelt begynnelsen på julehandelen og mange utsalgssteder åpnes ofte så tidlig som klokka tre på natta eller tidligere og tilbyr en rekke salgsvarer, ofte begrenset i antall eller tidsrom. Ettersom Thanksgiving i USA alltid faller på den fjerde torsdagen i november vil Black Friday finne sted på en fredag mellom 23. og 29. november.

«Black Friday» er et begrep som har blitt benyttet i mange sammenhenger. Som handelsdag har det amerikansk opprinnelse og går tilbake til 1800-tallet hvor det i USA ble assosiert med finanskrisen i 1869. Den eldste kjente bruken av «Black Friday» var en handledag som kom etter Thanksgiving («takksigelsesdag», da amerikanere uansett hadde fri) som skjedde den 1. desember 1961 i et utgave av avisen The Shortsville-Manchester Enterprise (Shortsville, New York). I denne artikkelen refereres det til en bruk av begrepet av politiet i Rochester i New York.

Det har også blitt hevdet at «Black Friday» beskriver at handelen denne dagen bidrar til at mange butikker igjen går med overskudd – og dermed går fra røde til svarte tall i regnskapet. Dagen er også en viktig indikator på hvordan julehandelen kommer til å bli; den fungerer som et barometer på folks vilje til å bruke penger.

Språkrådet har foreslått formen «svartfredag» for bruk på norsk.

I Norge

Den 26. november 2010 ble shoppingfenomenet «Black Friday» for første gang brukt i Norge, da Norwegian Outlet i Vestby introduserte handledagen. Komplett.no var den første nettbutikken i Norge som arrangerte Black Friday, også i 2010. Det første norske mediet som fulgte opp fenomenet kommersielt var Nettavisen, som i 2013 lenket til norske og amerikanske nettbutikker gjennom live-oppdateringer på salget hele døgnet. De seneste årene har avisen fulgt salgene i Norge og USA direkte hele det som kalles Black Week. Nettavisen har også opprettet en egen side for dette.

Se også

Referanser

Folk spør også

Når er Black Week i Norge 2023?

Black Week starter mandag den 20. november 2023 og avsluttes mandagen etter den 27. november 2023 med salgsdagen Cyber Monday. Det er en uke med store rabatter og tilbud p produkter og tjenester.

Fullstendig svar på www.klarna.com


Når tid er Black Friday 2023?

Black Friday 2023 faller p 24. november og etterflges av Cyber Monday mandagen etter.

Fullstendig svar på www.prisjakt.no


Når er Black Week på Elkjøp?

Black Week: Black Friday-tilbud hele uka Black Friday er 22. november 2024.

Fullstendig svar på www.elkjop.no


Når startet Black Friday i Norge?

Nordmenn ble for frste gang introdusert for Black Friday i 2010 p kjpesenteret Norwegian Outlet i Vestby, sr for Oslo.

Fullstendig svar på frifagbevegelse.no


Videoer

THE AUSCHWITZ REPORT Official Trailer (2023)

Dexta Daps - Nah Leave You (Forever) 2023

Golden boy Calum Scott hits the right note | Audition Week 1 | Britain's Got Talent 2015

FIFTY FIFTY (피프티피프티) - 'Cupid' Official MV

New Punjabi Song 2023 | Malayi Wargi - Deep Bajwa ft Gurlez Akhtar - Mahi Sharma | Punjabi Song

AMRIT MAAN - DONT YOU KNOW | 2023 | Akanksha Puri | Latest Punjabi Songs | New Punjabi Songs 2023

New Punjabi Song 2023 | Botal Wargi (Official Video)- Deep Bajwa | Desi Crew | Mahi Sharma

Nakhra ( Official Video ) Gulab Sidhu | Sargi Maan | Pooja Singh Rajput | New Punjabi Songs 2023